Gerekirse Polis Aracını Da Çekerler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
En fazla polisin forumdaki üyeliğini banlardin :ehe

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Dostum ben kanun adamıyım :)
Ayrıca bir anti parantez açayım polisin bizi gözaltına alma yetkisi yok.
GBT'de kimliğimi gösterince kontrol etmiyorlar zaten :ehe

Hem zaten Türk polisi durup dururken adam dövmez. Hatta adam dövmez. Aralarında döveni çıkarsa da onu aralarında barındırmazlar, meslekten atarlar. Ben de atmalarına yardımcı olurdum hani olsa bile :)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Polis dövmez mi :d:
Özelden sana güzel bir kimlik kontrolü anımı anlatabilirim abi :D
Dövmez öldürür :ehe

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Hz. Ali'nin çok sevdiğim bir sözü vardır; Hakkını aramayanlar haklarıyla beraber şereflerini de kaybederler diye...

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Türkiye yi görseydi o sözü soylemezdi ...

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Sen onun yaşadığı devri görseydin hayatının geri kalanını haline şükretmekle geçirirdin...

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Peygamberimizin döneminde :hmmm
Taş devri değil yalnız :hmmm
Okulda misal, hakkını aramak için en üst rütbede olan müdüre şikayete gidersin değil mi ?
Sonra da şikayet ettiğin öğretmen senin onu şikayet ettiğini öğrenir ve seni asla geçirmez ve rezil eder seni sınıfta, arkadaşların da not kaygısı yüzünden destek vermezler ...
Bizzat başıma geldi, müfettiş için milli eğitime başvurduk, nafile...
Devlet yasa bakıyor hak için başa değil ...

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
"Hak aramak" ve "hak bulabilmek" kavramları açısından o dönemle bu dönemi karşılaştırmayacaksın herhalde :hmmm Hani kemik sızlatmayalım diye diyorum şimdi durup dururken :)

Okuldaki bir işlemi müdüre neden şikâyet edeyim... Kim takar müdürü... Müdürün aleyhime bir işlemi varsa derhal bir dilekçe ile idare mahkemesine koşardım. Yorucudur bu süreçte yaşananlar. Ama sonuna kadar gitmeden hakkımı aradım diyemezsin. Eğer gerçekten haklıysan tabii... Sana göre haklı olmak değil, gerçekten haklıysan...

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Yarın dava açayım o zaman :)

Praetor

Praetor

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Bu kadar mı haksızlığa uğradın yahu? 90 alman gerekiyorken hoca sırf kötüniyetinden 10 mu verdi? :D

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Adam bana takmış durumda :D
Herkes 50-60 aldı ben 18.5 :hmmm
Çok çalıştığım bir sınavdı ben de yüksek bekliyordum ama böyle saçma sapan bir not verdi bir de virgüllu vermiş artist :D
Dersi anlamayan var mi diyor anladık diyoruz sen anlamamışsindir neyi anladın ki zaten diyor :s
Off off elimden hiçbir şey gelmiyor :(

Onur Saka

Onur Saka

Üye
:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt