emre817
Üye
-
Konu Sahibi
-
32 GB hafıza isteyenlere sormak lazım hepsini dolduruyorlar mı yada her yüklediğini kullanmaya vakit bulabiliyor mu ? kararımı verdim Nokia N8 alıyorum mavi yada siyah renkte ama 1 hafta falan diyo Gold Bilgisayar bu yüzden beklemek çok can sıkıcı !
sizi arayan kişi telefonu yurt dışından mı getirtiyo yoksa kvk garantili falan mı çünkü bütün firmalar kvk nın dağıtımını bekliyo eğer öyleyse bende 2 gün içinde kavuşurum telefonuma
arkadaşım n8 ile symbian a son verdi die duymuştum nokia hemde çağımızın işletim sistemi anadroid bence android olan başaka bir tel al
Evet KVK garantili..
kim ne derse desin yarın telefonu alacam ben ilk duyurulduğu günden beri bekliyorum.. Mağdur olacagımı da hiç sanmıyorum, o kadar yazılıp çizilenler var ama hepsininde çözümü var.. Olacaksa varsın 5800 gibi olsun güncellemelerle falan hiç biri çözülmeyecek şeyler değil. Arkadaşlarımın hepsinde 5800 var ve arada bi gözümün önünde kapanıp açılıyo ama hepside gayet memnunlar.. Bahsettiğimiz telefon N8 yani 5800 onun yanında ne ki
arkadaşım n8 ile symbian a son verdi die duymuştum nokia hemde çağımızın işletim sistemi anadroid bence android olan başaka bir tel al
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?