Gerçekten çalişiyor.tintin oyunu n8 de çalişiyor tabi kasarak videoyu eklerdim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
R58

R58

Üye
    Konu Sahibi

neymiş onların donanımları söyle de öğrenelim. :zuhaha:

sen şakamısın yaaa.

- - - Eklendi - - -

VİDEODAKİ TELEFON MODELİ C5 SEN DAHA VİDEONDAN HABERİN YOK C5 C7 DİYEN ADAMIN LAFI NE KADAR DOĞRU OLUR SEN BUNA NASIL İNANDIRDIN KENDİNİ BUNA ANLATTA GÜLELİM BARİ.

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
n8 dışında çalışmıyor diyenlere gelsin ayrıca nerdeyse hiç kasmadığına özellikle dikkat ediniz.
[video=youtube;CbX-
hpYtfno]http://www.youtube.com/watch?v=CbX-hpYtfno[/video]
bu telefon c7 mi şimdi yaw bırak yazmış nokia n8 ile aynı bilmen neye sahip diye ama nedense telefon oyunu hiç kasmıyor benim videoda n8 acayıp kasıyor şimdi soruyorum bu videoyu paylaşan şahsa aynı işletimli ve aynı donanıma sahip iki telefon tıntın oyununu biri kasarken diger normal açar
ver cevabını hadi.çok biliyon ya.
nokia n8 c7 c6-01 680 mhz işlemci ve bcm2727 gpu ve 256mb ram'e sahiptir.
Demiş hiç gülecem yoktu yaw :D

belki onda class 10 vardır ya fazla birşey yüklü değildir arkada pek birşey çalışmıyordur :oke:

Salihç.

Üye
Tsek

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
sen şakamısın yaaa.

- - - Eklendi - - -

VİDEODAKİ TELEFON MODELİ C5 SEN DAHA VİDEONDAN HABERİN YOK C5 C7 DİYEN ADAMIN LAFI NE KADAR DOĞRU OLUR SEN BUNA NASIL İNANDIRDIN KENDİNİ BUNA ANLATTA GÜLELİM BARİ.

Yalnız o model C5 değil C6-01.Şimdi senin sözüne ne kadar güvenilir asıl.Zaten pRime gidipte bu telefon C7 dememiş aynı donanımdalar demiş -.-

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL

MaxipmaN

Üye
oooooooo şenlik var burda :D

R58

R58

Üye
    Konu Sahibi
al işte buda c6 diyorr hey Allahım ya.

kullanıcıadları

kullanıcıadları

Üye
al işte buda c6 diyorr hey Allahım ya.

Kardeş senin ciddi bilgi problemlerin var.C6-00 ve C6-01 adında 2 model var biri S60v5'li diğeri Symbian^3'lü.Buradaki Modelde C6-01.Git bir Google'dan bak daha sonra ahkam kesmeye kalkarsın.

Bak bu C6-00

Bu C6-01 (Yani Videodaki)

Bir şeyler öğren ondan sonra bana ahkam kes tamam mı ;)

benighted

benighted

Üye
arkadasin kafasi guzel su yazilanlari 5 dakikadir okuyorum gulmekten kendimi alamadim gercekten hakan arkadad kucuk bi tartismaya girmis ama degmez yani agzi olan konusuyor iste yok n8 c7 c6-01 farkli donanimi varmis yok c5 mis videodaki. birde insanlara birsey bilmiyorlarmis herseyi kendi biliyorlarmis gibi ahkam kesmeler... Iyi birsey yapip bunu berbat halde insanlara sunmak bu olsa gerek.

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL ve kullanıcıadları
hakan_710

hakan_710

Üye
arkadasin kafasi guzel su yazilanlari 5 dakikadir okuyorum gulmekten kendimi alamadim gercekten hakan arkadad kucuk bi tartismaya girmis ama degmez yani agzi olan konusuyor iste yok n8 c7 c6-01 farkli donanimi varmis yok c5 mis videodaki. birde insanlara birsey bilmiyorlarmis herseyi kendi biliyorlarmis gibi ahkam kesmeler... Iyi birsey yapip bunu berbat halde insanlara sunmak bu olsa gerek.
kardeşim mobilden beğenemiyorum kusura bakma. ben gereken tüm açıklamaları yaptım zaten kanıtlarımla beraber. Adamın hala konuşmaya yüzü varsa diyecek birşeyim yok. onun yanında ölü taklidi yapıyorum ki kafasına göre takılsın. :) Oyuna gelince oyunu çalıştırdım ama bazen açılışta beyaz ekranda kalmalar, oyun içinde göstergelerin (duraklatma, koşma ve yön tuşları gibi) bazen gözükmemesi, telefonun donup kalması düzeltmek için yeniden başlatmak gerekmesi gibi sorunlar var. Ama yine de uğraşmaya değer ben biraz ilerledim birkaç tane video çektim gerekli dosyaların linkini falan vericem isteyen kendisi de deneyebilir. Bu konuya başka da mesaj yazmıycam mesaj ettiğiniz birşey olursa özel mesaj atabilirsiniz. Kalın sağlıcakla

pRime.

pRime.

Üye
belki onda class 10 vardır ya fazla birşey yüklü değildir arkada pek birşey çalışmıyordur :oke:

ona bakılırsa n8'in de kendi hafızası var ki bu hafıza class 10 karttan daha hızlı.
madem oyun kasacak arkada niye açık uygulama bırakıyor?
uygulama yüklü olup olmaması oyun hızını etkilemez.
- - - Eklendi - - -

sen şakamısın yaaa.

- - - Eklendi - - -

ben bu yorumdan sonra daha da bu konuya yazmam arkadaş. :zuhaha:
- - - Eklendi - - -

bu arada yeni farkettim video'yu kendi çekmiş gibi göstermiş ancak kesinlikle öyle değil.

EroL

EroL

Emekli Yönetici
Arkadaşlar konuyu kapatıyorum. Konuda tartışan ve uygunsuz konuşanların mesajları bölüm yöneticilerince düzenlenmiş. Herkese tek tek uyarı mesajı göndermektense buradan uyarıyorum. Konuyu uzatıp tartışmaya devam eder ve birbirinize karşı aynı kırıcı sözleri sarf etmeye devam ederseniz uyarı alacaksınız.

• Beğen
Tepkiler: Cezzbedici3
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt