teşekkürler r58
Aynen öyle onun içinfazla keyif vermez oyun ama cidden güzel oyun ve zorluk seviyesi bazı bölümlerde çok fazla.Gerçi benim için dert değil, 1 hafta sonra SAMSUNG s3 alıcam o zaman değmeyin keyfime hava atmak için deyil ama mükemmel ötesi oyunları varya.Kastıktan sonra bir anlamı yok ki![]()
1 ay önce bana yolladığın mesajın caps ini atıyorum. yaptım yapıcam deyip duruyordun şimdi de kasıyor ayağına yatıyorsun. milleti kandırmaktan hiç utanmıyor musunuz siz??rica ederim ama yüklemeye degmez kastıgı için teli çok yoruyor artık uyumlu bi sürüm cıkarırlar işallah
1 ay önce bana yolladığın mesajın caps ini atıyorum. yaptım yapıcam deyip duruyordun şimdi de kasıyor ayağına yatıyorsun. milleti kandırmaktan hiç utanmıyor musunuz siz??Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
şimdi sen bana telefon kullanmayı bilmiyor diyosun laf vuruyosun ben bu lafın altında kalmam. kendin oyunlar bölümünde n8 in farklı olduğunu ve oyunun n8 de çalışsa bile c6-01 gibi tellerde çalışmayacağını söyledin. buyur bu sayfaya bak (ya da arkadaşlar bakabilir) http://www.maxicep.com/symbian-3-oy...le-signed-retail-by-alp047-1-gb-9-585655.html kimin ne kadar bilgili olduğu bırak kendine kalsın herkes beni az yada çok bilir. şu güne kadar yalan bir şey söylemedim kimseye. benim sana kızmamın sebebi ben yaptım, sadece ben bilirim gibi tavırlar takınman. (böyle davranıp telefonumu 1ghz yaptım diyen kişinin nasıl rezil olduğunu tüm forum gördü) yoksa benim seninle alıp veremediğim bir şey yok. hele ki sana teşekkür bile edeceğim bir konuda. çünkü sayende bu oyunu c6-01 de çalıştırdım. ama bazı sorunları var şuan deniyorum birazdn yada en geç yarın bir video ekleyeceğim. şu vakitten sonra ne sen bana bir laf söyle ne de ben sana...sevinmedikki sadece n8 dede çalıştını gösterdik hepsi bu senin telin işlemcisi bu oyuna uygun rahat oynarsın normal ama n8 öyle deyil oyunu tam desteklemiyor videoyu izlediysen durum öyle
benim sana laf söylediğim yok.
şimdi sen bana telefon kullanmayı bilmiyor diyosun laf vuruyosun ben bu lafın altında kalmam. kendin oyunlar bölümünde n8 in farklı olduğunu ve oyunun n8 de çalışsa bile c6-01 gibi tellerde çalışmayacağını söyledin. buyur bu sayfaya bak (ya da arkadaşlar bakabilir) http://www.maxicep.com/symbian-3-oy...le-signed-retail-by-alp047-1-gb-9-585655.html kimin ne kadar bilgili olduğu bırak kendine kalsın herkes beni az yada çok bilir. şu güne kadar yalan bir şey söylemedim kimseye. benim sana kızmamın sebebi ben yaptım, sadece ben bilirim gibi tavırlar takınman. (böyle davranıp telefonumu 1ghz yaptım diyen kişinin nasıl rezil olduğunu tüm forum gördü) yoksa benim seninle alıp veremediğim bir şey yok. hele ki sana teşekkür bile edeceğim bir konuda. çünkü sayende bu oyunu c6-01 de çalıştırdım. ama bazı sorunları var şuan deniyorum birazdn yada en geç yarın bir video ekleyeceğim. şu vakitten sonra ne sen bana bir laf söyle ne de ben sana...
n8 dışında çalışmıyor diyenlere gelsin ayrıca nerdeyse hiç kasmadığına özellikle dikkat ediniz.
[video=youtube;CbX-
hpYtfno]http://www.youtube.com/watch?v=CbX-hpYtfno[/video]
bu telefon c7 mi şimdi yaw bırak yazmış nokia n8 ile aynı bilmen neye sahip diye ama nedense telefon oyunu hiç kasmıyor benim videoda n8 acayıp kasıyor şimdi soruyorum bu videoyu paylaşan şahsa aynı işletimli ve aynı donanıma sahip iki telefon tıntın oyununu biri kasarken diger normal açar
ver cevabını hadi.çok biliyon ya.
nokia n8 c7 c6-01 680 mhz işlemci ve bcm2727 gpu ve 256mb ram'e sahiptir.
Demiş hiç gülecem yoktu yaw![]()
eo]
bu telefon c7 mi şimdi yaw bırak yazmış nokia n8 ile aynı bilmen neye sahip diye ama nedense telefon oyunu hiç kasmıyor benim videoda n8 acayıp kasıyor şimdi soruyorum bu videoyu paylaşan şahsa aynı işletimli ve aynı donanıma sahip iki telefon tıntın oyununu biri kasarken diger normal açar
ver cevabını hadi.çok biliyon ya.
nokia n8 c7 c6-01 680 mhz işlemci ve bcm2727 gpu ve 256mb ram'e sahiptir.
Demiş hiç gülecem yoktu yaw![]()