Gerçekten çalişiyor.tintin oyunu n8 de çalişiyor tabi kasarak videoyu eklerdim

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
R58

R58

Üye
    Konu Sahibi
Gerçekten çalişiyor.tintin oyunu n8 de çalişiyor tabi kasarak videoyu eklerdim
GERÇEKTEN ÇALIŞIYOR.TİNTİN OYUNU N8 DE ÇALIŞIYOR TABİ KASARAK VİDEOYU EKLERDİM izleyin yorumlarınızı bekliyorum bu adresten izleyebilirsiniz

ogununal

ogununal

Üye
teşekkürler r58

larten123

larten123

Üye
Kastıktan sonra bir anlamı yok ki :hih:

R58

R58

Üye
    Konu Sahibi
Kastıktan sonra bir anlamı yok ki :hih:
Aynen öyle onun içinfazla keyif vermez oyun ama cidden güzel oyun ve zorluk seviyesi bazı bölümlerde çok fazla.Gerçi benim için dert değil, 1 hafta sonra SAMSUNG s3 alıcam o zaman değmeyin keyfime hava atmak için deyil ama mükemmel ötesi oyunları varya.

tempestshine

tempestshine

Üye
Çok fazla kasıyor :s

hakan_710

hakan_710

Üye
rica ederim ama yüklemeye degmez kastıgı için teli çok yoruyor artık uyumlu bi sürüm cıkarırlar işallah
1 ay önce bana yolladığın mesajın caps ini atıyorum. yaptım yapıcam deyip duruyordun şimdi de kasıyor ayağına yatıyorsun. milleti kandırmaktan hiç utanmıyor musunuz siz??

• Beğen
Tepkiler: pRime.
R58

R58

Üye
    Konu Sahibi
sonuçta çalışıyormuş n8 dimi

- - - Eklendi - - -

1 ay önce bana yolladığın mesajın caps ini atıyorum. yaptım yapıcam deyip duruyordun şimdi de kasıyor ayağına yatıyorsun. milleti kandırmaktan hiç utanmıyor musunuz siz??

Dandanakan92

Dandanakan92

Üye
Beyler kavga etmeyin :nono:

asigsasi

asigsasi

Üye
bu oyun yüklemeye değmez 1gb lik oyunun hakkı verilmemiş yüklemesi bi dert kaldırması bi dert

- - - Eklendi - - -

tartışma devam ederse konu kitlenir arkadaşlar

R58

R58

Üye
    Konu Sahibi
bazı kişiler bu oyun n8 de çalışmaz diye öne atladı onlara cevap için ekledim durum bu ama n8 uyumlu hale getirilebilir ufak defek kırpmalar yapılarak olabilir.işallah cıkar gerçekten çok sürükleyici ve aksiyon dolu bi oyun.

nokia603belle

Üye
603 te çok rahat oynadım ve bitirdim hiç kasma falan olmadı.niye bukadar sevindiniz anlamadım.

R58

R58

Üye
    Konu Sahibi
sevinmedikki sadece n8 dede çalıştını gösterdik hepsi bu senin telin işlemcisi bu oyuna uygun rahat oynarsın normal ama n8 öyle deyil oyunu tam desteklemiyor videoyu izlediysen durum öyle

Cezzbedici3

Cezzbedici3

Üye
Gelişme gelişmedir..

hakan_710

hakan_710

Üye
sevinmedikki sadece n8 dede çalıştını gösterdik hepsi bu senin telin işlemcisi bu oyuna uygun rahat oynarsın normal ama n8 öyle deyil oyunu tam desteklemiyor videoyu izlediysen durum öyle
şimdi sen bana telefon kullanmayı bilmiyor diyosun laf vuruyosun ben bu lafın altında kalmam. kendin oyunlar bölümünde n8 in farklı olduğunu ve oyunun n8 de çalışsa bile c6-01 gibi tellerde çalışmayacağını söyledin. buyur bu sayfaya bak (ya da arkadaşlar bakabilir) http://www.maxicep.com/symbian-3-oy...le-signed-retail-by-alp047-1-gb-9-585655.html kimin ne kadar bilgili olduğu bırak kendine kalsın herkes beni az yada çok bilir. şu güne kadar yalan bir şey söylemedim kimseye. benim sana kızmamın sebebi ben yaptım, sadece ben bilirim gibi tavırlar takınman. (böyle davranıp telefonumu 1ghz yaptım diyen kişinin nasıl rezil olduğunu tüm forum gördü) yoksa benim seninle alıp veremediğim bir şey yok. hele ki sana teşekkür bile edeceğim bir konuda. çünkü sayende bu oyunu c6-01 de çalıştırdım. ama bazı sorunları var şuan deniyorum birazdn yada en geç yarın bir video ekleyeceğim. şu vakitten sonra ne sen bana bir laf söyle ne de ben sana...

R58

R58

Üye
    Konu Sahibi

şimdi sen bana telefon kullanmayı bilmiyor diyosun laf vuruyosun ben bu lafın altında kalmam. kendin oyunlar bölümünde n8 in farklı olduğunu ve oyunun n8 de çalışsa bile c6-01 gibi tellerde çalışmayacağını söyledin. buyur bu sayfaya bak (ya da arkadaşlar bakabilir) http://www.maxicep.com/symbian-3-oy...le-signed-retail-by-alp047-1-gb-9-585655.html kimin ne kadar bilgili olduğu bırak kendine kalsın herkes beni az yada çok bilir. şu güne kadar yalan bir şey söylemedim kimseye. benim sana kızmamın sebebi ben yaptım, sadece ben bilirim gibi tavırlar takınman. (böyle davranıp telefonumu 1ghz yaptım diyen kişinin nasıl rezil olduğunu tüm forum gördü) yoksa benim seninle alıp veremediğim bir şey yok. hele ki sana teşekkür bile edeceğim bir konuda. çünkü sayende bu oyunu c6-01 de çalıştırdım. ama bazı sorunları var şuan deniyorum birazdn yada en geç yarın bir video ekleyeceğim. şu vakitten sonra ne sen bana bir laf söyle ne de ben sana...
benim sana laf söylediğim yok.

hakan_710

hakan_710

Üye
Ben adabımla çekiliyorum.

pRime.

pRime.

Üye
n8 dışında çalışmıyor diyenlere gelsin ayrıca nerdeyse hiç kasmadığına özellikle dikkat ediniz.
[video=youtube;CbX-hpYtfno]http://www.youtube.com/watch?v=CbX-hpYtfno[/video]
nokia n8 c7 c6-01 680 mhz işlemci ve bcm2727 gpu ve 256mb ram'e sahiptir. hangi kafayla n8 dışında bu oyun çalışmaz deniyor onu merak ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: CanKartaL, Cezzbedici3 ve tipo2000
R58

R58

Üye
    Konu Sahibi
n8 dışında çalışmıyor diyenlere gelsin ayrıca nerdeyse hiç kasmadığına özellikle dikkat ediniz.
[video=youtube;CbX-
hpYtfno]http://www.youtube.com/watch?v=CbX-hpYtfno[/video]
bu telefon c7 mi şimdi yaw bırak yazmış nokia n8 ile aynı bilmen neye sahip diye ama nedense telefon oyunu hiç kasmıyor benim videoda n8 acayıp kasıyor şimdi soruyorum bu videoyu paylaşan şahsa aynı işletimli ve aynı donanıma sahip iki telefon tıntın oyununu biri kasarken diger normal açar
ver cevabını hadi.çok biliyon ya.
nokia n8 c7 c6-01 680 mhz işlemci ve bcm2727 gpu ve 256mb ram'e sahiptir.
Demiş hiç gülecem yoktu yaw :D

pRime.

pRime.

Üye
eo]
bu telefon c7 mi şimdi yaw bırak yazmış nokia n8 ile aynı bilmen neye sahip diye ama nedense telefon oyunu hiç kasmıyor benim videoda n8 acayıp kasıyor şimdi soruyorum bu videoyu paylaşan şahsa aynı işletimli ve aynı donanıma sahip iki telefon tıntın oyununu biri kasarken diger normal açar
ver cevabını hadi.çok biliyon ya.
nokia n8 c7 c6-01 680 mhz işlemci ve bcm2727 gpu ve 256mb ram'e sahiptir.
Demiş hiç gülecem yoktu yaw :D

neymiş onların donanımları söyle de öğrenelim. :zuhaha:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt