Gerçekten Aya çıkıldı mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

DefectoR

olaya objektif bakmak istiyorum o gölgelerin yerini değiştirebilecek kadar prof. grafikerler olduğunu da biliyorsunuz dimi...

D3N1Z

D3N1Z

Üye
Ben bunu bir yerde daha okumustum hatta discovery de izlemiştim.

Ben inanıyorum şu uzaylı felşan fılan ama çıktıklarına inanmıyorum yani ilk çıktıkları çıkıs değildi ama ondan sonrakılerde gercekten cıktılar ;;)

climax

Üye
aya hiç bi zaman çıkılmadı.çıkılmayacak!!!! :P

CisSe

Üye
:ah: keklendikmi yani

cllgr

cllgr

Üye
Originally posted by slayer+Oct 27 2005, 04:56 AM--><div class='quotetop'>QUOTE(slayer &#064; Oct 27 2005, 04:56 AM)</div><div class='quotemain'><!--QuoteBegin-..::Riddick::..@Oct 26 2005, 11:59 PM
Ben hala o bayrağın öyle dalgalanabileceğine inanmıyorum zaten ...
[post=200042]Quoted post[/post]​
ABDliler
o bayrakğın sürekli dalganıyor gibi gözükmesi için çubuklarla desteklendiğini açıklamışlardı kaç kere.....
:hoho:
[post=200133]Quoted post[/post]​
[/b][/quote]
evet bende okumuştum tellerle desteklenerek dalgalanıyormuş gibi gösterdiklerini.şimdi çıktılarmı,çıkmadılarmı bilemiyecem.o zaman belki ruslara vede dünyaya güçlü olduklarını göstermek için yapmış olabilirler.kimsede aksini iddia edemez,zaten önemli olanda o zamandı.iş amacına ulaşmıştır,bu saatden sonra bişey farketmez.ancak abd güven azalır,zaten dünyada hiçbir devletde abd güvenmiyor.

keano

Üye
yaa bence (benim dusuncem), aya gittiler...resimde cektiler..ama olay daha cok "yanki" yapsin diy sanki medyada daha iy gozuksun diye...Nevada&#39;da colde bi kac tanede "&#036;ahane" poz cektiler..onlarla gercek fotolar karisti...soona cikti ortaya gittiler gitmediler...illa siyah beyaz bakmamak lazim...gri bakalim gri... gittiler ama resimlerin bazilar ayda diil studyoda cekildi...

xrz

Üye
kendim çıkıp görmedikten sonra inanmam arkadaş biraz geri kafalılık oluyo ama tek çıkar yolu bu :D

CooL'n'Quiet

Üye
bayral dalgalanması zaten acıklanıstı.dalgalanıyomus gibi gözükmesi için cubuklarla desteklenmişti...
bence gidildi..
ama bunu tartısmak cok gereksiz

Üst Alt