Gerçekten Aya çıkıldı mı ?

Sponsorlu Bağlantılar

..::Riddick::..

Üye
    Konu Sahibi
Gerçekten Aya çıkıldı mı ?
Yorumsuz 8)

Alıntıdır...

DeLmIrA

DeLmIrA

Üye
haydaaa cıkmamıslar mı yani bizimi kekliolar :supriz:

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
:wacko:

mihirakula

mihirakula

Üye
Fazla kasmaya gerek yok zaten! Adamlar bilmem kaç milyar ışık yılı öteden görüntü alıyorlar! Google Earth'le bile 300 metreye kadar zoom yapabilmek mümkün! Peki neden şimdiye kadar ay yüzeyinde olduğu iddia edilen o bayrağın ve aracın çekilmiş bir tek görüntüsü bile yok? (Üstelik her türlü inceleme yapıldı ve düzen olduğu iddia ediliyor! Neden ABD yanıt olarak böyle birşey yapmadı?) Bariz stüdyo ortamı! + Ayla ilgili olarak emvai çeşit rivayet var ve ABD ultra gizli projeler yürütmekte! Bunlar da burada yazmakla bitmez! En büyük sorulardan biri de ayın neden dünyadan daima tek yüzünün göründüğü? Daha küçük boyutlarda bir kütle ve dünyadan hızlı dönmesi gerekirken nasıl oluyor da yavaş dönüyor? Yoksa içi boş mu falan filan!..

Üye
    Konu Sahibi
Ben hala o bayrağın öyle dalgalanabileceğine inanmıyorum zaten ...

mihirakula

mihirakula

Üye
Ya işte filmlerde olan cinsten o da! Uzayın boşluktan ibaret olduğundan sözederler hep! Sonra da uzayda geçen filmlerin alayında patlamalarda ses duyarız vs! :P

ibonline

ibonline

Üye
yorumsuz
ama acayip
nasıl olur
yıllardır yoksa bizi uyutuyorlarmı?

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
İlginc bi durum
thanx

tofy

Üye
şok oldum :wacko: :wacko: bunca yıldır kandırılmış mıyız yani? :off:

Caine

Caine

Üye
maleeesef bunu yıllardır tartışırlar da bir türlü gidilmedğinide kanıtlayamadılar. bazıları nasanın bu fotoları stüdyoda cektiğini savunur ( özellikle ruslar :P ) ama kimse gidilmediğini ispatlayamadı. zaten en büyük yanılgıya düşüren kuşkuda abd bayrağının ay yüzeyinde dalgalanmasıdır :DD bencede gidildi gidildi ama bu fotoda ki zaman değildi bu :P

msw

msw

Üye
Fotoğraflara bakılırsa aldatmaca ama nasa bu konuda ne düşünüyor onu bilemem...ben belgesellerde de izledim aya gidildiğini...Bu resimler de photoshop kurbanı olmuş olabilir

__Midas__

__Midas__

Üye
ala ala bizi yemişlerde haberimiz yok.

slayer

Üye
Originally posted by ..::Riddick::..@Oct 26 2005, 11:59 PM
Ben hala o bayrağın öyle dalgalanabileceğine inanmıyorum zaten ...
[post=200042]Quoted post[/post]​
ABDliler
o bayrakğın sürekli dalganıyor gibi gözükmesi için çubuklarla desteklendiğini açıklamışlardı kaç kere.....
:hoho:

S1FR3K1R1C1

Üye
arkadaşlar gerçekten şaşırdım ya ama beklenir zaten onlardan belki biraz konu dışı konuşacam ama dikkat ederseniz bu aralar amerikada sel kasırga vs.. şeyler oluyor allah belalarını veriyorlar ırak'daki müslümanlara zülm ettiler cezasız kalmadı işte allahından buluyorlar..

sambadisakkarit

Üye
Originally posted by hackercihan@Oct 27 2005, 07:04 AM
dikkat ederseniz bu aralar amerikada sel kasırga vs.. şeyler oluyor allah belalarını veriyorlar ırak'daki müslümanlara zülm ettiler cezasız kalmadı işte allahından buluyorlar..
[post=200145]Quoted post[/post]​

Kardeşim 99 yılında Marmara'da 20 binden fazla insan öldü. Biz kime zulmettik? Allah bizim de mi belamızı verdi?

Amerika ve uzay meselesine gelirsek; Çin uzaya çıkan 3. ülke oldu. Biz halen "Ay'a gidilmiş mi? Yoksa bizi keklemişler mi?" diye tartışıyoruz...

NeedLeFLuff

NeedLeFLuff

Üye
way way wayyy demek keklemişler bizi hemde dankeklemişler :P

pasa

pasa

Üye
Originally posted by hackercihan@Oct 27 2005, 07:04 AM
arkadaşlar gerçekten şaşırdım ya ama beklenir zaten onlardan belki biraz konu dışı konuşacam ama dikkat ederseniz bu aralar amerikada sel kasırga vs.. şeyler oluyor allah belalarını veriyorlar ırak'daki müslümanlara zülm ettiler cezasız kalmadı işte allahından buluyorlar..
[post=200145]Quoted post[/post]​
katılıyorum 8)

delimakina

Üye
bu zamana karsı kek kek bakmısız be bunlara

serdar06288

serdar06288

Üye
valla ilginç bi durum deselerdi inanmazdım ama resimler herşeyi gösteriyor

SnL.dracula

Üye
belkide gıdıldı. fakat brısı herhalde amerıkayı kotulemek ısteyıp o resımlere fotoshop yaypı mılletı keklemek ve amerıkayı rezıl etmek ıstıyor. bende beldeselı ızledım fakat o seylerı gormedım hıc. aslında benımda kafam karıstı ama neyse. siz cıkıldı cıkılmadı mevzuunu bırakında. ayda bır astronot ezan sesı duymus bunu duydunuz mu pek. eger ses yok ıse ayda nasıl oluyor. bu da apacık allahın varlıgının bır delılı degılmıdır. ve aya ıyıcene ıncelemısler peygamber efendımız ayı elıyle ıkıye bolmustu ya hanı o iz hala duruyormuş ;;)

Üst Alt