Gerçek Yarış Budur İşte Reel Racing 2 v000314 ( HD+apk+sd)

meh1996

Üye
Emeğine sağlık kardeşim.Bide bişey soracam benim elimde sony xperia (tablet ) var cep telefonu değil android bu oyunu alır mı ?
bide kurulumu biraz daha net anlatırmısın ?

ben oyunu indirdim sd karta attım ama yükleyemedim yardımcı olurmusunuz
(HTC Sensation XE)

---------- Eklendi @ 15:55:15 ---------- Yazıldı @ 15:47:58 ----------

ben oyunu indirdim sd karta attım ama yükleyemedim yardımcı olurmusunuz
(HTC Sensation XE)

Bende mi aliyim kardeşim apk yı kurduk sd dosyasını attım oyunu açıyorum oyunun sd dosyasını indirmeye kalkıyor indir diyorum dosya yok ya ALLAH rızası için arkadaş şunu net anlatsanda biz de pistlerin tozunu alsak

apk oyun dediğimiz şey google play den indirdiğimiz mi

Konu Sahibi
Anlatım
İlk önce apkyi ve datayı bilgisayarınıza indirin.
Sonra datadaki klosörü dosyalarım>Android>da taya atın apkyide herhangibir yere atın bilgisayardan telefon dosyalarının içine Telefonla bilgisayar bağlantısını kesin telefondan apkyi çalıştırın yüklemesini bekleyin.Apk birinci sayfada linki verilmiştir.

cj-rap

Üye
sunu adam gibi bi siteye yuklesen pff

teşekkür ederim ama paylaşıldı !

quix55

Üye
Grafikler harika teşekkürler. Bu oyunda modifiye varmı?

Samsun galaxy ace 5830i'ye yükledım heryer simsiyah gösteriyo :S :S

dk0655

Üye
arkadaşlar sd dosyasını atmama rağmen yine download etmeye çalışıyor bu nedendir acaba ?

---------- Eklendi @ 14:21:10 ---------- Yazıldı @ 13:32:57 ----------

arkadaşlar sd dosyasını atmama rağmen yine download etmeye çalışıyor bu nedendir acaba ?

android sürümü 4 acaba bundanmı açılmıyordur arkadaşlar.

Biliyorum çok komik gelicek ama bu gerçek ... oyunu kurdum sd dosyasını android data klasörüne attım oyunu açtım sadece bir tane etapta yarış yapabiliyorum dediğiniz gibi kapadım oyunu ikinci kez açtım ve ve yine aynı demo diyo şimdi rica etsem söylermisiniz hata nerde sd dosyasını yanlış yere atsam oyun açılınca indirmem istenicekti açılmıyacaktı zaten ama açılıyo ama demo hiç bişey açılmıyo yardımlarınızı bekliyorum saygılar

Konu Sahibi
Rica ederim arkadaşlar.Pars_thlaspi sorununuza yardımcı olamıyacağım bende bilmiyorum.Kusura bakmayın.İyi forumlar