Gerçek hayatta futboll

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
_RYUK_

_RYUK_

Üye
    Konu Sahibi
Gerçek hayatta futboll
Çağımızın en güzel mekanıdır iddaa bayileri. İçimizdeki futbol ateşinin futbol sevdasının perçinlenmesi gibi birşey iddaa oynamak. O kadar cok futbol'u seviyoruzki her anımız futbol olmuş artık. Ve bunu bu tür oyunlarla birleştirerek hem futbol bilgilerimizi şansa döküyoruz, hemde 3-5 harçlık ediniyoruz... Bayiye girişteki o sıcaklık, birlik-beraberlik hissi, umut hissi hiçbir mekanda yoktur. Orada herkes kardeş gibidir. Normal hayatta saat bile sormayacağın kişiye maçla ilgili birşey sorduğunda anında cevap verilir ve hiç terslenmez. Canlı skorlara bakmaya geldiğinde "abiler napoli maçı ne oldu" diye laf atar ya biri, hiç tanımasan bile cevap verirsin "2-1 kazandı abi". İşte birlik beraberliğin sıcak ortamın en güzel yerlerinden biridir iddaa bayileri. Sadece iddaa sayesinde çokca arkadaş edinen olmuştur. Kimine göre şans kımıne göre umut kapısı kimine göre haram, kimine göre değil... Tek bilinen şey futbol'un ta kendisi...

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Bu nasıl bir anlatımdır ben gidiyorum bu saatte açık bayii varmıdır

• Beğen
Tepkiler: coolasker54 ve Mazlum Somer
alaStar

alaStar

Üye
Beyler birer milyon koyunda 4 maça atak belki tutar ya la

DDorlion

DDorlion

Üye
Haram bir seyi guzel gostermen bence dogru degil ...

• Beğen
Tepkiler: alaStar
furkan5800

furkan5800

Üye
Ben gidiyorum iddaa oynamaya

aleranol

aleranol

Üye
Geçen 1 arkadaşım 1. De 80 2. De 130 tutturdu diğer bir arkadaşım da 20 20 30 50 10 tutturuyor hep.

esokmen

esokmen

Üye
500 tane mac var 5 tanesini tutturamiyoruz

zombaka

zombaka

Üye
ben iddadan anlamam ama sayısal oynamak için idda bayine gittim adamlar sanki test çözüyomuş gibi idda çözüye öyle dikkatlilerki çıt desem beni dövcekler o derece

Mazlum Somer

Mazlum Somer

Üye
Iddaa .. <3

otostopçu

otostopçu

Üye
hahaha burda tutturamayanlar tutturanları kovalıyo

Razzers

Razzers

Üye
bayiden yazıyorum

acuxx

acuxx

Üye
adamlar harıl çalışıyor yaw. Böyle bi beyin fırtınası falan :kop2:

MrExpert

MrExpert

Üye
İdaayıda şirinleştirdinizya helal olsun...

• Beğen
Tepkiler: spy ghost
IchigoKurosaki

IchigoKurosaki

Üye
Ders calismayip hangi ligde ne olmus ne bitmis herseyiyle bilen arkadaslarim var :D

ümran

Üye
ben iddaa oynanmasından yana değilm ama bazen bende oynarım hatta geçen 2 ye 65 tutturdum :ehe

Jomolocco

Jomolocco

Üye
oynayin ya birakin karsi gelenleri para cikca once kendileri alirlar :P

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...