Gerçek Bir Olay Lütfen Okuyun!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
soylenecek soz yok !!!! bole ınsanların sonu bole olur ıste!

ark.bu ole dill burdur da bu olay gerçeklesio 3 taxici unv ye giden kızı daga cıkartp tcvz etcekler o sırada birisinin işi cıkıo aslında onun kız karedeşi başına poşet geçirip işi yapıolar sonra o kızın abisi gelio oda işini bitiriyo kızın kafasında poşeti çıkarıyo bi bakıoki kardeşi taxi ci 2 adamıda olduruyo kız havasızlıktan oliyo adamda evde kendisini vuruyo ark burdurda okuyo o sölemişti acı ve de cok kötu bi olay insan cahl olmasın olunca bole oluyo

gknky

Üye
    Konu Sahibi
çok versiyonu olabilir
ama gerçek bunlar ibret almak lazım....

Gerçek mi DeğiL mi BiLmem Ama Sonuçta İbretLik Bir oLay..

çok kötü bi olay çok üzüldüm.
erkeklerede kızlarada ders olsun..

ne kadar gercekcidir bilinmez ama ibret verici Bir olay

iremm

Üye

olayı duymuştum ve gerçek bir olay yha sunu yazmadan geçemiycem konuyla alakası yok ama sinir oldum "DANCE ETMEYE GIDIYOR" bu ne yaa dans desene dance ne yaa bu kdr mı bzm dilimiz küçüldü bu kdr mı alçaldık biz noluyoruz yha ingilizceye taptık başlıycam ingilizceden

( kusura bakmayın birden patladım ama dilimize sahip çıkalım!)

ufuk023

Üye
kıza yazık olmuş diyecem ama kızda bence yaramazdı. su testisi su yolunda kırılır. iremin türkçeye olan hassasiyeti daha bi önemli bence...

corlulu

Üye
Böylelerine acımıycaksın ama kız için çok kötü olmuş başkalarının zevki yüzünden başına gelene bak

VaLLa Ben de SöyLeyecektim Ama Arkadaşın GaLiba Türkçesi Zayıf Ya Da Aksanı Değişik.. Konunun Çoğu Yerinde Var YanLış KeLimeLer.. "ARKADSIYLAN" "DANCE ETMEYE GIDIYOR" "BAGIRDAGIN ICINE BISI ATIYOR" "BARDAGTAN" Diyecek Birşey KaLmıyor..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...