Genshin Impact

Sponsorlu Bağlantılar

gonyalı

gonyalı

Üye
    Konu Sahibi
Genshin Impact
miHoYo, bir süredir merakla beklenen yeni oyunu "Genshin Impact"ı resmen yayınladı. Açık dünya RPG oyunu olarak karşımıza çıkan Genshin Impact, bir süredir ülkemizdeki oyunseverler tarafından da takip ediliyordu. Sabah saatlerinde iOS ve Android ile PlayStation 4 ve PC için de yayınlanan oyun, an itibarıyla deneyimlenebiliyor.
Fantastik anime karakterlere sahip olan Genshin Impact, oldukça etkileyici bir deneyim sunacak gibi görünüyor. Çünkü oyun, neredeyse tüm detaylar düşünülerek geliştirilmiş. Örneğin nehirlerde yüzüp, dağlarda tırmanabileceksiniz. Ayrıca Tevyat isimli bölge, kendine has doğasıyla da oyuncuları etkilemeyi başaracak gibi görünüyor. İşte bu oyun artık, dünya genelindeki oyunseverler tarafından deneyimlenebiliyor.
Oyunda 20'den fazla oynanabilir karakter bulunuyor. Oyuncular, bu karakterleri geliştirip bazı savaş yeteneklerini geliştirebilmek için Mondstadt ve Liyue Limanı'ndaki her karış toprağı dolaşacaklar. Ayrıca dileyen oyunseverler, diğer oyuncularla iş birliği yaparak daha farklı bir deneyim yaşama imkanına sahip olacaklar. miHoYo tarafından geliştirilen Genshin Impact, tüm platformlarda ücretsiz olarak yayınlandı. Ancak bu oyun, bazı oyun içi satın alımlar içeriyor. Bu satın alımların karakterleri nasıl etkileyeceği, oyunculara avantaj sunup sunmayacağı ise şu an için netleşmiş değil. Ayrıca oyunun mobil sürümlerinin hem Android hem de iOS platformunda geniş bir depolama alanına ihtiyaç duyduğunu ifade etmek gerekiyor.

 
  • Beğen
Tepkiler: RojhatS
gonyalı

gonyalı

Üye
    Konu Sahibi
Bir oyunun hile önleme sistemi oyundan çıktığımız zaman kapanmıyor mu?" sorusunu sormuş olabilirsiniz, ama Genshin Impact'te durum böyle değildi. Genshin Impact de kernel seviyesinde hile önleme yazılımı kullanan oyunlardan biri ve bu hile önleme yazılımı siz oyundan çıktığınızda bile çalışmaya devam ediyordu.

Kernel seviyesinde çalışan bu sistemler oyunculardan eleştiri alıyor, çünkü teorik olarak bilgisayarınızda işlenen verilere doğrudan erişim sağlama imkanları var. Yakın zamanda Doom Eternal da, Valorant da kernel seviyesinde hile önleme sistemleriyle karşımıza çıkmış ve her ikisi de eleştiri almıştı. Valorant'ın hile önleme sistemi de Windows ile birlikte başlıyordu, oyunu oynasanız da, oynamasanız da.

Bu eleştirilere cevaben miHoYo:
Oyunu kapattığınızda hile önleme yazılımı çalışmaya devam ediyordu çünkü bu sayede oyun kapandığında çalışan harici plug-in'lerin kullanımını engellemek ve bu sayede Genshin Impact'in tüm oyunculara eşit bir deneyim sunmasını hedeflemiştik" demiş geliştirici.

Sorun giderildi.
 


Üst Alt