Generaller grubumuz açılmıştır :) Tüm generalleri bekleriz :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
General ol söz yollayacağım :D Ağa ayıp olur diğerlerine yaa :ehe

ouSahin

ouSahin

Üye
Çogu Üyemiz Bu Generallik rütbesini hakediyor :) bence bu rütbe biraz daha özele girmesi lazım 10.bin mesajı 1 ayda bile yapan üyelerimiz var .. bir konu açıp her gelen yorum tek tek cevap vermek gibi ..

demekki benim baya yolum var o grup için =)

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Gönderme mi bu Oğuz abi :ehe

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
bana laf atıyorsan Oğuz açtığım konuların hitine ve mesaj sayısına,birde önemine ve soru sayısına bakabilirsin..

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Alındım tabiki şahıs göstermeden söylediğin için ve yeni general olduğum için zan altında kaldım :)

ouSahin

ouSahin

Üye
bana laf atıyorsan Oğuz açtığım konuların hitine ve mesaj sayısına,birde önemine ve soru sayısına bakabilirsin..

Evet nadir abim cümlelerden biri sana ve bir kaç üyeye daha ..

Çogu Üyemiz Bu Generallik rütbesini hakediyor

bu cümleyi üstüne alınabilirsin :) Çünkü senin paylaşımlarını yardımlarını biliyorum ve çokta gördüm :) hatta sana yardım edebilecegini beni kırmayacagını düşündügüm bir mesaj bile attım ... tabi diger üyelerede böyle oldugunu düşünüyorum ...

Ben diger lafımdada kötü birşey demedim aslında ... örnek haber köşesinde sıradan alıntı bir konu açan üyenin her mesaja cevap vermesi mesaj sayısını 10 bin yapmasını kolaylaşıtırır .. peki önemli paylaşım yapan bir üyenin her yardım etmesini isteyen üyelere konu içerisinde cevap vermesi bu üyeye haksızlık degilmi .. yanlış mı düşünüyorum

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
Evet nadir abim cümlelerden biri sana ve bir kaç üyeye daha ..

bu cümleyi üstüne alınabilirsin :) Çünkü senin paylaşımlarını yardımlarını biliyorum ve çokta gördüm :) hatta sana yardım edebilecegini beni kırmayacagını düşündügüm bir mesaj bile attım ... tabi diger üyelerede böyle oldugunu düşünüyorum ...

Ben diger lafımdada kötü birşey demedim aslında ... örnek haber köşesinde sıradan alıntı bir konu açan üyenin her mesaja cevap vermesi mesaj sayısını 10 bin yapmasını kolaylaşıtırır .. peki önemli paylaşım yapan bir üyenin her yardım etmesini isteyen üyelere konu içerisinde cevap vermesi bu üyeye haksızlık degilmi .. yanlış mı düşünüyorum
benim hakkımda böyle düşünmene ne sebep oldu? haketmediğimi söylemek istiyorsun?

ouSahin

ouSahin

Üye
Alındım tabiki şahıs göstermeden söylediğin için ve yeni general olduğum için zan altında kaldım :)

tebrik ederim rütben için enes :) ben ilk cümlemi gönderme yaptım gerisi generallige boş saçma mesaj atarak ulaşmaya çalışan konu dışını maxicep.com olarak gören üyelere seslenmek amaçlı bir laf yaptım ..

tadınızı kaçırdıysam k.bakma tekrar tebrikler :) (arkamdan kıskandı deme :ehe şaka tabi :oke:)

--------------- Ekleme ---------------

benim hakkımda böyle düşünmene ne sebep oldu? haketmediğimi söylemek istiyorsun?

ben hakketmedigini düşünmedim tam tersi hakketigini düşündüm bunu nerden çıkardın :)

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
sağolasın http://www.maxicep.com/symbian-destek/5800-v40-cikmistir-296133.html sırf bu konuyu örnek vereyim 12-13 gün olmasına rağmen 2000 küsür mesaj ve soru, 30000 bin hit..neyse hakettiğimi düşündüğün için çok teşekkür ederim Oğuzum..yalnız bizim gibi aktif üyeler pek olmuyor Oğuz..birkaç arkadaş haricinde...

ouSahin

ouSahin

Üye
sağolasın http://www.maxicep.com/symbian-destek/5800-v40-cikmistir-296133.html sırf bu konuyu örnek vereyim 12-13 gün olmasına rağmen 2000 küsür mesaj ve soru, 30000 bin hit..neyse hakettiğimi düşündüğün için çok teşekkür ederim Oğuzum..yalnız bizim gibi aktif üyeler pek olmuyor Oğuz..birkaç arkadaş haricinde...

rica ederim :) o konuyuda çok iyi biliyorum 5800 xm bende kullanıyorum konu başlıgının altında konuyu açan kişi senin isminse rahat rahat işimi hallediyorum zaten ... Mesaj arttırmak için rütbe için takılan arkadaşlara lafımdı ... Üstüne alınmak isteyen alınsın herkeze cevabım var ..

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim Oğuz abi :)

aLone

aLone

Üye
yarbaylar giremiyo mu? :ehe

arslansem

arslansem

Üye
Artistlik mi yapıyonuz arkadaşım?:ehe

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Hava atıyorlar :ehe

arslansem

arslansem

Üye
Vallaha hee :ehe

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
sizi de bekliyoruz arkadaşlar..:ehe

haltie

haltie

Üye
bende gelsem çay may taşırım size

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt