Olm general olsam tek başıma grup kurarımGeneral ol söz yollayacağımAğa ayıp olur diğerlerine yaa
![]()

Gönderme mi bu Oğuz abi![]()

bana laf atıyorsan Oğuz açtığım konuların hitine ve mesaj sayısına,birde önemine ve soru sayısına bakabilirsin..
Çogu Üyemiz Bu Generallik rütbesini hakediyor
Çünkü senin paylaşımlarını yardımlarını biliyorum ve çokta gördüm
hatta sana yardım edebilecegini beni kırmayacagını düşündügüm bir mesaj bile attım ... tabi diger üyelerede böyle oldugunu düşünüyorum ...benim hakkımda böyle düşünmene ne sebep oldu? haketmediğimi söylemek istiyorsun?Evet nadir abim cümlelerden biri sana ve bir kaç üyeye daha ..
bu cümleyi üstüne alınabilirsinÇünkü senin paylaşımlarını yardımlarını biliyorum ve çokta gördüm
hatta sana yardım edebilecegini beni kırmayacagını düşündügüm bir mesaj bile attım ... tabi diger üyelerede böyle oldugunu düşünüyorum ...
Ben diger lafımdada kötü birşey demedim aslında ... örnek haber köşesinde sıradan alıntı bir konu açan üyenin her mesaja cevap vermesi mesaj sayısını 10 bin yapmasını kolaylaşıtırır .. peki önemli paylaşım yapan bir üyenin her yardım etmesini isteyen üyelere konu içerisinde cevap vermesi bu üyeye haksızlık degilmi .. yanlış mı düşünüyorum
Alındım tabiki şahıs göstermeden söylediğin için ve yeni general olduğum için zan altında kaldım![]()
ben ilk cümlemi gönderme yaptım gerisi generallige boş saçma mesaj atarak ulaşmaya çalışan konu dışını maxicep.com olarak gören üyelere seslenmek amaçlı bir laf yaptım ..
(arkamdan kıskandı deme
şaka tabi
)benim hakkımda böyle düşünmene ne sebep oldu? haketmediğimi söylemek istiyorsun?

sağolasın http://www.maxicep.com/symbian-destek/5800-v40-cikmistir-296133.html sırf bu konuyu örnek vereyim 12-13 gün olmasına rağmen 2000 küsür mesaj ve soru, 30000 bin hit..neyse hakettiğimi düşündüğün için çok teşekkür ederim Oğuzum..yalnız bizim gibi aktif üyeler pek olmuyor Oğuz..birkaç arkadaş haricinde...
o konuyuda çok iyi biliyorum 5800 xm bende kullanıyorum konu başlıgının altında konuyu açan kişi senin isminse rahat rahat işimi hallediyorum zaten ... Mesaj arttırmak için rütbe için takılan arkadaşlara lafımdı ... Üstüne alınmak isteyen alınsın herkeze cevabım var ..sana çay mı taşıtırız Halit en baş köşeye oturturuz..bende gelsem çay may taşırım size