Telefon Tavsiyesi GENERAL MOBİLE VS İPHONE 4 TAKASI DOĞRUMU SİZCE

Sponsorlu Bağlantılar

Discovery'mi iphone 4 ile tks ediyimi?

• Kullanılan toplam oy
    10

MaxipmaN

Üye
ıpod touch 4te asphalt grafik ayarları belki de en alt seviyedeydi leş gibiydi resmen,ıp4 te çok fark yaratmaz kasmasa bile görüntü ayarları düşükte olur

smh60

smh60

Üye
İphone ile android bi telefonu donanımına göre kıyaslayamazsınız soruna gelince 4s olsaydı değiş derdim fakat 4 ile ben değişmezdim

OttomanEmpire06

OttomanEmpire06

Üye
Discoda 28nm mimari islemci var ip4de 40nm bu bile dezavantaj MTK olmasi kotu ama neyse koşaca ben yukarda kıyaslama mi yaptim ve degistirme derim4s olsa şahsen bende kıyaslar tkslardim 4le kiyaslanmaz

furkankaya559758

Üye
İPhone 4 eğer temizse al. Kolay kolay pişman edeceğini sanmam.

djhiguramos

djhiguramos

Üye
iphone 4 ile değiştir hiç tereddütün olmasın sonuçta apple logosu yeter sonuçta steve jobs zamanı iphone lardan discovery 4 çekirdekli olsa bile iphone üstün şekilde tasarlandığı için tek çekirdekli bile olsa daha iyi.discovery 1080p video çekerken iphone 720p video çekse bile bu apple ın değil discovery'nin başarısızlığını gösterir aynı serinin alt sürüm grafik işlemcisini barındırsa da iphone hep üstündür.hafıza kartı takılmaması iphone un üstünlüğünü gösterir ekranın küçük olması yine iphonun başarısıdır.radyosunun olmaması sizi tam bir burjuva gibi gösterecektir bu da apple ın başarısıdır.sözün özü al o iphone u sonra gel şu linke tıkla uzun uzun bak

• Beğen
Tepkiler: smh60 ve MaxipmaN
mcnpl4

mcnpl4

Üye
bence bosver. uygulamalarda kasma yapmaz ama batarya sorun. guncelleme bitti yukarida arkadasin belirttigi gibi uygulama sorunlari da baslar pisman olursun. iphone alacaksan 4s olabilir ama benim tavsiyem en kotu 5 alman

denisjr

denisjr

Üye
4s olsaydı al derdim.

0MG90

0MG90

Üye
Takas et bence, iOS8 uyumlu istemesi çoğu uygulama ve oyunda olmuyor, genelde yeni çıkanlarda oluyor. Zaten o uygulama sende yüklüyse silmediğin sürece kullanırsın veya internetten eski versiyonunu indirip kurarsın, çözüm yolu tükenmez.

PriZm

PriZm

Üye
Ben olsam değişmezdim.iPhone 4 ün desteği bitti.

Onun yerine en düşük i4s bulmaya çalış derim.Yada daha üstünü.

PriZm

PriZm

Üye
iphone 4 ile değiştir hiç tereddütün olmasın sonuçta apple logosu yeter sonuçta steve jobs zamanı iphone lardan discovery 4 çekirdekli olsa bile iphone üstün şekilde tasarlandığı için tek çekirdekli bile olsa daha iyi.discovery 1080p video çekerken iphone 720p video çekse bile bu apple ın değil discovery'nin başarısızlığını gösterir aynı serinin alt sürüm grafik işlemcisini barındırsa da iphone hep üstündür.hafıza kartı takılmaması iphone un üstünlüğünü gösterir ekranın küçük olması yine iphonun başarısıdır.radyosunun olmaması sizi tam bir burjuva gibi gösterecektir bu da apple ın başarısıdır.sözün özü al o iphone u sonra gel şu linke tıkla uzun uzun bak

İyi saçmalamışsın tebrik ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: denisjr ve smh60
djhiguramos

djhiguramos

Üye
ironiden anlamayan nesle alışık değilim

MaxipmaN

Üye

Hahaha ibretlik olmus ya :ehe:ehe

• Beğen
Tepkiler: denisjr ve smh60

just06

Üye
    Konu Sahibi
Değiştim ve ilk izlenim çok harika iphone4 daha güzel geldi bana belki iphone aşığı oldugum içindir fikrini veren herkese teşekkür ediyorum konu kilit olabilir

Üst Alt