İyi saçmalamışsın tebrik ediyorum.iphone 4 ile değiştir hiç tereddütün olmasın sonuçta apple logosu yeter sonuçta steve jobs zamanı iphone lardan discovery 4 çekirdekli olsa bile iphone üstün şekilde tasarlandığı için tek çekirdekli bile olsa daha iyi.discovery 1080p video çekerken iphone 720p video çekse bile bu apple ın değil discovery'nin başarısızlığını gösterir aynı serinin alt sürüm grafik işlemcisini barındırsa da iphone hep üstündür.hafıza kartı takılmaması iphone un üstünlüğünü gösterir ekranın küçük olması yine iphonun başarısıdır.radyosunun olmaması sizi tam bir burjuva gibi gösterecektir bu da apple ın başarısıdır.sözün özü al o iphone u sonra gel şu linke tıkla uzun uzun bak
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
O ne yaİyi saçmalamışsın tebrik ediyorum.

Valla anlamıştım sonradan ama ciddi durması için öyle yazdım.ironiden anlamayan nesle alışık değilim

Hahaha ibretlik olmus yaiphone 4 ile değiştir hiç tereddütün olmasın sonuçta apple logosu yeter sonuçta steve jobs zamanı iphone lardan discovery 4 çekirdekli olsa bile iphone üstün şekilde tasarlandığı için tek çekirdekli bile olsa daha iyi.discovery 1080p video çekerken iphone 720p video çekse bile bu apple ın değil discovery'nin başarısızlığını gösterir aynı serinin alt sürüm grafik işlemcisini barındırsa da iphone hep üstündür.hafıza kartı takılmaması iphone un üstünlüğünü gösterir ekranın küçük olması yine iphonun başarısıdır.radyosunun olmaması sizi tam bir burjuva gibi gösterecektir bu da apple ın başarısıdır.sözün özü al o iphone u sonra gel şu linke tıkla uzun uzun bak
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız