General Mobile q300 internet yükleniyor

Sponsorlu Bağlantılar

trko18

Üye
    Konu Sahibi
General Mobile q300 internet yükleniyor
Arkadaşlar sorunum şu internet servisi bölümüne girmeye çalışıyorum lütfen bekleyiniz diye kum saati 1 sn felan doluyo sonra ana menüye dönüyor telefon site yazma yerine felan hiç giremiyorum fabrika ayarlarına döndüm olmadı ne yapmalıyım ?

trko18

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar lütfen konu hakkında bilgisi olan yokmu format vs... ne yapabilirim ?

trko18

Üye
    Konu Sahibi
lütfen arkadaşlar hiçmi bilgisi olan yok....

trko18

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar lütfen ama....

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
:allalla:Sorunu tam anlamadım galiba formatlık ama tam anlamadım:bilmm

trko18

Üye
    Konu Sahibi
telefonumdan internet servisi bölümüne girmek istediğimde kum saati çıkıyor ve tekrar ana menüye dönüyor... general mobile q300 nasıl format atıcam bilmiyorum fabrika ayarlarına dön yaptım yine aynı

celatx

celatx

Üye
operatöründen internet ayarı iste büyük ihtimal bundan kaynaklanıyodur eğer olmazsa internet paketi ile kullanacaksan (java program yükleniyor mu bilmiyorum) mobil internet tarıyıcısı yükle yok ama 0.face ye girmek istiyorsan internet ayarı yapmalsın

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
:bye2:Yap arkadaşın dediğini:oke:

trko18

Üye
    Konu Sahibi
şöyle izah edeyim telefon internet menüsüne girmiyor ki adres çubuğuna yazı yazayım

QZER29

QZER29

Üye
arkadaşında dediği gibi format atmayı dene düzelebilir format hakkında bilgi belki kendi sitesinde vardır bir bak.

trko18

Üye
    Konu Sahibi
herhangi bir bilgi verilmemiş yardımınıza ihtiyacım var

QZER29

QZER29

Üye
kulllanma klavuzunda format atmak için suite programıyla telin içindekileri silip teli yeniden başlatmamız gerektiği yazıyor:allalla:
birde şunu yapabilirsin belki olur çin malı telefonlar için kodlar var aşağıdaki kodlardan biri belki olabilir.

Restore factory settings(fabrika ayarları): *#987*99#
Factory mode(fabrika modu): *#987#

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
Format kalıyor :hmmm

trko18

Üye
    Konu Sahibi
nasıl yapacağım hakkında bilgim yok

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
:hmmm

• Beğen
Tepkiler: *İnci Sözlük*

trko18

Üye
    Konu Sahibi
suite felan kullanmak hakkında hiç bir fikrim yok nasıl bir format yoluna başvurabilirim bilmiyorum sizlere sığındım

trko18

Üye
    Konu Sahibi
yardımcı olacak kimse yoku :(

azrilll

azrilll

Üye
wifi den mi giriyorsun? yoksa normal mi? onu yazarsan yardıncı olabilirim...bende de olmuştu ama wifide...:allalla:

cCc Maxcı cCc

cCc Maxcı cCc

Üye
O telefon hakkında hiçbir bilgim yok

trko18

Üye
    Konu Sahibi
abi internet servisi bölümüne girmiyor wifi açılmıyor sorun hata veriyor tıklayınca

Üst Alt