General Mobile Q300 için oyun ve program arıyorum yardım lütfen...

Sponsorlu Bağlantılar

MuTaNG

Üye
    Konu Sahibi
General Mobile Q300 için oyun ve program arıyorum yardım lütfen...
arkadaşlar General Mobile Q300 kullanıyorum tlf sözlük programları yada yararlı programlar arıyorum ve olursa oyun?

• Beğen
Tepkiler: celilcemre

astorya17

Üye
bende de aynı cihaz var ama bende çok acemisiyim... msn türkçe değil. türkçeye çevirilebiliyor mu ? yardım edersen sevinirim.

caheen

Üye
oyun ve uygulama bulan haber versin birde androit işletim sistemi kurabilyormuyuz bu telefona yardıcı olursanız sevinirim

nouma45

Üye
[h=1]Çeşitli Süper Java Uygulamalardan Birkaçı ( Açıklamalı )[/h]

Arkadaşlar yukardaki başığı arama kısmından aratın orda adres var ben denedim oyunların çoğunu açıyor

kamay

Üye
yol yakınken satın kurtulun o telefondan derım 5 ay kullandım 3 ayı garantıde gectı en sonunda sattım :D

mertcan424

Üye
Bendede General Mobile Var Daha Acemisiyim Ama Harika Bu Arada Astorya17 Msn Türkçe Ama Sende İngilizce'yse İnternetten Türkçe Versiyonunu İndirebilirsinç

mehmetrosa

Üye
bende dstQ100 var taş gibi telefon,java oyun programlar falanda yüklendi ceb.im yazip aratin googleye iyi bir site

ELBRUZ1996

ELBRUZ1996

Üye
Aynı cihazı bende kullanıyorum ve gayet memnunum beyler android hariç tüm işletim sistemleri java ugulamalarını açıyor.Tek sorunu tema problemı bulan olursa paylaşsın ;) ama yok sanırım.

Üst Alt