Arkadaşlar bundan 2 ay önce general mobileın surf modeli cep telefonunu satın aldım 1 hafta sonra müzik dinlerken kulaklğı çıkarttığımda telefon kulaklık modundan çıkmadı bunun sonucundada tabi kulaklık olmadığı için kimseyle görüşme yapamadım nese küçük bi sorundur dedim telefonu verdim 12 gün sonra bana telefonu gönderdiler buraya kadar güzel hemen bununda ardından yaklaşık 2 hafta sonra bu seferde bi sabah kalktım arkadaşımla konusucam bana çok aşırı cızırtı geldiğini ve beni duyamadığı söledi bu durum kimle konuşsam tekrarlanınca servise gittim biraz bağırıp çağırınca hemen yanımda telefon bakıma alındı cızırtıyı hallettiler bu sefer ses derinden gelmeye başladı bunuda hallettiler bu seferde sesim karşı tarafa az gidio ve bu işlem için telefon defalarca açıldı şimdi tüketici haklarına gidicem bu telefonun sıfırını alıp satıcam sizden tek ricam bu markadan telefon almamanız samsung nokiadan şaşmayın çift hatlı die aldım almaz olaydım ve araştırdığımda hep aynı sıkıntılar sorun çözülse tmm olabilir diyip susucam ama bi hata bir olur iki olur hadi bilemedin 3cüde kabul ama bu kadarda olmaz be ...