General Mobile G777 Video Gözlüklü Telefon

Sponsorlu Bağlantılar

yunuskarahan

yunuskarahan

Üye
Yaklaşık 1 yıldır G777 kullanıyorum ve mükemmel bir telefon ses..görüntü..kullanımı bir harika..bu telefonu hayatında görmeyenler yorum yazıyorlar lütfen bilmiyorsanız birşeyler kapın veya ezik yorum yazmayın..mesela 2000 TL olan nokia shrekko telefonun vga kamerası var adam gibi özelligi yok sadece dışı gümüş o kadar nokia n95 zart zurt halt etmiş bu telefonun yanında..kısacası bu telefon bir yavru :coold:bu arada GM yeni telefon cıkardı DSTL1 diye 5 Mp kamera ve en hızlı telefon işletim sistemine sahip müthiş bir telefoon 1000-1200 TL civarında:)

tolgagaga

Üye
telefonu 1 yıldır kullanıyorum lanet bısey 3 kere servıse gıttı ve 5 ay toplamda kullanamadım sımdıde 4. kez arıza yaptı..paranızı sokaga atmayın,tabıkı hepsı aynı olacak dıye bır kaıde yok ama servıste sıra beklerken gıren cıkan sayısını tahmın edemezsın cok kısının canının yandıgı bır telefondur.

facacan

facacan

Üye
Yaklaşık 1 yıldır G777 kullanıyorum ve mükemmel bir telefon ses..görüntü..kullanımı bir harika..bu telefonu hayatında görmeyenler yorum yazıyorlar lütfen bilmiyorsanız birşeyler kapın veya ezik yorum yazmayın..mesela 2000 TL olan nokia shrekko telefonun vga kamerası var adam gibi özelligi yok sadece dışı gümüş o kadar nokia n95 zart zurt halt etmiş bu telefonun yanında..kısacası bu telefon bir yavru :coold:bu arada GM yeni telefon cıkardı DSTL1 diye 5 Mp kamera ve en hızlı telefon işletim sistemine sahip müthiş bir telefoon 1000-1200 TL civarında:)
GM DSTL1 599 TL:oke:

volksport

Üye
telefon guzel gorunuyor, kullandım, 2 sene garanti suresi dolunca atın cope gitsin, kesinlikle guvenilmez bir marka ve model. cihazı bu kadar öven arkadaslar olmus, hattan amerikanların son noktası diye bişiy okudum yarıldım gulmekten, arkadaslar piyasadan toplatılması gereken bir cihaz sistemi sorunlu, cihaz mis sms özelliğini kullandıgınızda mesajları karıstırıyor, servis ilgili guler yuzlu fakat telefonununuzu herseferinde 3.5 hafta rehin alıyolar, ben bıktım iade ettim firmaya, bu kadar saçma sapan bir telefon olamaz, alo demek için ideal, ama sadece alo diycekten cok daha ucuza sorunsuz telefonlar alabilirsiniz. bilginize

altanakan111

Üye
ben bu telefonu tekno sa dan aldım .ne alo diyebiliyorsunuz nede teknik servis sizinle ilgileniyor. kamerasıda berbat gözlüğü desen güzel ama dediğim gibi tamire göndereyim desem sitenin birinde teknik servisinin pahalı olduğunu söylüyorlar . bence türkiyede genccell bu telefonlarla tutunamaz. birde ben sitelerin çoğunda bu durumu yazdım. birçok arkadaşlar vaz geçti. çünkü ben pişman oldum. keşke benden önce kullanan birinin yorumunu görebilseydim bende bu telefonu almazdım. düşünsenize cihaza hangi kartı takarsanız takın desteklemiyor. acil aramaya geçiyor sizi yarıyolda bırakıyor.kamerasıda 3 mp falan değil berbat birşey.

akkaya96

akkaya96

Üye
selam arkadaşlar telefonu hiç kullanmadım ama birşey sormak istiyorum,bu video gözlüğü başka telefonlara uyar mı acaba yani girişleri sadece g777 de mi var yoksa diğer telefonlarada uyar mı?

Üst Alt