General Mobile Etab-4 (ROOT,OYUN VS.)

Sponsorlu Bağlantılar

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
arkadaşlar 4.2.2 orjinal indirme yöneticsi apk lazım. Bi de ben bunu garantiye değilde normal olarak servise versem yazılımını tekrar yüklediklerinde cihaz yönetimi geri gelir mi ?

McBoltt60

McBoltt60

Üye
arkadaşlar 4.2.2 orjinal indirme yöneticsi apk lazım. Bi de ben bunu garantiye değilde normal olarak servise versem yazılımını tekrar yüklediklerinde cihaz yönetimi geri gelir mi ?
Düşün.. ..
Tabi gelir ..
Yazilimi yeniden yukleniyorsa
tabi gelicek ..

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
McBoltt60

McBoltt60

Üye
bunun normal satılanları da var ama ? Sende tablet varsa indirme yöneticsinln apk sını atar mısın ?
KARDESİM kusura bakma marketten indire bilir sin ..
ücretsizleri vardır eminim ki
fakat benim tablet meftaa oldu video daki gibi yardımlarını bekliyorum ...
google yorumda vaya burdaa kesin bekliyorum !!!!!!
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

Son düzenleme:

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
KARDESİM kusura bakma marketten indire bilir sin ..
ücretsizleri vardır eminim ki
kardeşim ben sistemin kendi indirme yöneticsinden bahsediyorum hiçbir yerde bulamam. Garantiye götürmekten başka çaren yok gibi

McBoltt60

McBoltt60

Üye
kardeşim ben sistemin kendi indirme yöneticsinden bahsediyorum hiçbir yerde bulamam. Garantiye götürmekten başka çaren yok gibi
BULUBİLRSEM ATARIM OLMADI TELFONDAN UPLODLARIM hepsi aynı

McBoltt60

McBoltt60

Üye
teşekkür ederim kardeşim. Bende size yardımcı olmak isterim ama elimden birşey gelmiyor
eyw. kardesim herhangi bir yerde brick cihaz kurtarma program olursa herhangi program paylasman yeterli olucak ..
LG G2 den elimden geldigince bu kadar ...

Son düzenleme:

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
eyw. kardesim herhangi bir yerde brick cihaz kurtarma program olursa herhangi program paylasman yeterli olucak ..
LG G2 den elimden geldigince bu kadar ...
paket ayrıştırma hatası verdi uymadı yani kardeşim yinede sağol konu açtım bununla ilgili. Bulursam söylerim

McBoltt60

McBoltt60

Üye
paket ayrıştırma hatası verdi uymadı yani kardeşim yinede sağol konu açtım bununla ilgili. Bulursam söylerim
eyw kardesim bekliyor olucam ...
aslında root ex. uyg. var system klsöre girerek apkyı atsan olur yani olması gerekir olmadı sılersın ...
neyse arastırmaya devam et olmadı dedıgımı yaparsın..

nurillahh

nurillahh

Üye
arkadaşlar tabletin wpa_supplicant dosyasını bilen var mı

nurillahh

nurillahh

Üye
Joukispot u tablete bağlamaya çalışıyorum olmuyor, bi yerden okudum rootlayıp bu dosyayı system/obb klasörüne atıcakmışız
Sen nerden vardin bu bilgiye ve dosya vsvs vardin yeni duyuyorum...
Joukispot u tablete bağlamaya çalışıyorum olmuyor, bi yerden okudum rootlayıp bu
dosyayı system/obb klasörüne atıcakmışız

McBoltt60

McBoltt60

Üye
Joukispot u tablete bağlamaya çalışıyorum olmuyor, bi yerden okudum rootlayıp bu dosyayı system/obb klasörüne atıcakmışız
Hmm.
Bilgim olsaydi yardim ederdim...
bnm tablet. Meftaa oldu..

1gur1omer1

Üye
@shadow bnm tablette yeni kullanıcı açarken ilk açılış yaparken isim istiyor ismi yazıp geç diyorum "maalesef google hesap yöneticisi durdu" hatası alıyorum. Ne yapmalıyım.

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
tablete uygun rom var mı ?

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
McBoltt60

McBoltt60

Üye
hmm tableti iyice karıştırdım ya rom atmam gerek. Sen kurtarabildin mi ?
Mdm bsyler diyolar onu da.yaptim ama.gene ayni siyah ekran mdm birsey de gelmedi
Etabfatih hack diye birsey indirdim rom mus kurulumu bilen de yok kafasina gore yapanlar varmis yok android resmi acilis ekranda kaliyormus...
Tablet hayla aynii....[emoji20] [emoji20]
rom atmam gerek daha once den attin mi

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
Mdm bsyler diyolar onu da.yaptim ama.gene ayni siyah ekran mdm birsey de gelmedi
Etabfatih hack diye birsey indirdim rom mus kurulumu bilen de yok kafasina gore yapanlar varmis yok android resmi acilis ekranda kaliyormus...
Tablet hayla aynii....[emoji20] [emoji20]
rom atmam gerek daha once den attin mi
bence sen servise ver yapacak birşey yok. Daha ilk atışım olacak

Takipçi Satın Al

Üst Alt