General Mobile Etab-4 (ROOT,OYUN VS.)

Sponsorlu Bağlantılar

bilocan1032

Üye
E tab 4 e nasil root atabilirim

furkan00699

Üye
tablet açılırken pil kul. a basıyorum ama yinede aktivasyon açılıyor yardım edin noluur:agla2::agla2::agla2::agla2::agla2::agla2::agla2::agla2:

McBoltt60

McBoltt60

Üye
tablet açılırken pil kul. a basıyorum ama yinede aktivasyon açılıyor yardım edin noluur:agla2::agla2::agla2::agla2::agla2::agla2::agla2::agla2:
furkan kardesim bak ekran gelmesi. ni bekle pil kullanim tam nerde cikiyor sa oraya dikkatini ver tam ekran acilacagi zaman geliyo. hic dokunmadan 3 saniye sonra kayboluyo
tahminine 3 snye hic basmadan zaten. ciktigi an basicaksin ..

furkan00699

Üye
tamam kardeşim saol hallettim bu seferde mobogeniede Bağlanıyor. Lütfen cihazınızı bağlı tutun yazıyo yarım saattir bekliyorum bağlanmadı

McBoltt60

McBoltt60

Üye
tamam kardeşim saol hallettim bu seferde mobogeniede Bağlanıyor. Lütfen cihazınızı bağlı tutun yazıyo yarım saattir bekliyorum bağlanmadı
hata ayiklama isaretli isse
hmn baglanmasi geeerekli
.s

Son düzenleme:

furkan00699

Üye
işaretli herşey tamam pc gördü ama mobogenieye bağlanmıyo

furkan00699

Üye
evet linki indirdim

furkan00699

Üye
başta görüyodu şimdi görmüyo yeni farkettim ne yapmam lazım

furkan00699

Üye
usb yeriyle, pcyle yada tabletle alakası yok sorun programda telefonu taktım onuda bağlamadı

furkan00699

Üye
sen 2. sürümü kullandın heralde benimki 3. sürüm ve bağlanmıyor 2. sürümde yüklenmiyor

McBoltt60

McBoltt60

Üye
sen 2. sürümü kullandın heralde benimki 3. sürüm ve bağlanmıyor 2. sürümde yüklenmiyor
2 sürümü bilmiyodum bile ben son sürümü. yuklemis dim..
unistall denilen yeni surumde o yoktu onla ugrasmayarak Titanium backup uyg. ile sildim ...
suan tablet ...Rahat...[emoji106] [emoji51] [emoji10] [emoji41]

Atahan0-6

Atahan0-6

Üye
Kardeşim yeni mobogenie güncellemesi gelmiş ve eski 3.0 yükleyemiyoruz . Sende my phone var bizde dümdüz my phone içine girmiş ve uygulamaları gösteriyor ve root atma yerinden sonra uygulama kaldırmıyor . buna özelden mesaj atarsanız sevinirim

McBoltt60

McBoltt60

Üye
Kardeşim yeni mobogenie güncellemesi gelmiş ve eski 3.0 yükleyemiyoruz . Sende my phone var bizde dümdüz my phone içine girmiş ve uygulamaları gösteriyor ve root atma yerinden sonra uygulama kaldırmıyor . buna özelden mesaj atarsanız sevinirim

bak kardesim
Root attiniz diyelim..
uyg. kaldirmak icin
Titanium backup
oneriyorum..
en kolayi böyle. mobagenie den aratarak yukleye bilirsin uyg. kismina gidin ce rootu attin ya ekran i kitle ..
ekran i ac kilitle widget lar var birine bas mesala. saate bas sonra kiliti ac
ordan tabletin ic kismi aciliyor ..
titanium backub ba gir kaldirilacak uyg. kaldir .[emoji106] [emoji344] [emoji10] [emoji41]

Takipçi Satın Al

Üst Alt