Silinen üye 2362831
Kapalı Hesap
mobogenie 2.6 ile rootlayıp cihaz yonetimi ve guncelleyiciyi sildim. tabletini garantiye ver başka caren yokNEYLE ROOT ATTIN KNKA TABLET ÖLÜ YATIYO ÖYLE HANGİ PROGRAM İLE SÖLESENE BİBeyler Mobegenie Hangi Sürümü Root Atıyo Ayrıca Rootladanan Tablet Mebin Son Güncellemesini Almış mı ? Bn Root Attım ama kernel bütünlüğü bozuldu diyo mebegenie silmiyo YARDIM ALLAH MUHAMMED AŞKINA Bİ YARDIM
NEYLE ROOT ATTIN KNKA TABLET ÖLÜ YATIYO ÖYLE HANGİ PROGRAM İLE SÖLESENE BİBeyler Mobegenie Hangi Sürümü Root Atıyo Ayrıca Rootladanan Tablet Mebin Son Güncellemesini Almış mı ? Bn Root Attım ama kernel bütünlüğü bozuldu diyo mebegenie silmiyo YARDIM ALLAH MUHAMMED AŞKINA Bİ YARDIM
suan botloader modunda. nasil kapatabilir im ??? nasil duzeltirim.ya beyler bende ise böyle. bir sorun çıkardım. çözümü. henüz. yapamadima da :/ 1.kere acildi normal. acildi simdi ise.gene ayni oldu
Tamam diyorum gene geliyor keske botloader yapmasaydim[emoji27]
botloader kilit resmi var basinca tablet botloader modunda baslatacak diyo neyse tamam dedim olanlar oldu 1 kere acildi gene deniyorum olmuyor da
wife cache yaptim olmadı
suan bildirim paneli ve fiziksel tuslar etkin değil. [emoji27]
Neyse sorun u düzeltim.....suan botloader modunda. nasil kapatabilir im ??? nasil duzeltirim.
Ayni bu islemleeri denedin miarkadaslar ben yeniyim şu an son guncelleme ile tablete nasil root atabilirim ??Lutfen biraz yardimci olun
hangi sayfadaki islemleri her seyi tam okuyamadimAyni bu islemleeri denedin mi
[ANA KONU] General Mobile Etab-4 (ROOT,OYUN VS.) - MaxiCephangi sayfadaki islemleri her seyi tam okuyamadim
tamam ama sadece soruyorum guncellemelerden sora işe yariyormu diye bi sikinti cikmasin[ANA KONU] General Mobile Etab-4 (ROOT,OYUN VS.) - MaxiCep
Bu konunun 1ci sayfasi sen hic. Bsye bakmamissin ki nasıl yapilcagi anlatılıyor...
2.6 süromü indireceksin.Güzel kardeşim herşeyi yaptim ama unstall apps dediğin yeri bulamadim. Uygulamalarima girdim ordan bulup tikledim disa aktar dedim baska secenek yoktu ama olmadi? ??
İse yaramasi lazım..tamam ama sadece soruyorum guncellemelerden sora işe yariyormu diye bi sikinti cikmasin
mobogenie 2.6 surumunu bulanadim linkini atarmisiniz
şu mobogenie işini bi hallediyim yardim edin lutfen
kardesim tamam ama internette bulamadim link falan yokmuLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
kardeşim link verdim işte yazıya tıkla ;Dkardesim tamam ama internette bulamadim link falan yokmu
pardon yha goremedimkardeşim link verdim işte yazıya tıkla ;D
sorun değilpardon yha goremedimdenicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?