McBoltt60
Üye
tableti ilk aldigimdan 2 gün. icerisinde root yaptim..Beyler Bi Yardım Edin Artık Yha Okuldan Tabletlere AKILLI Tahta için Bağlama Cart Curt İşte Öyle Bişyler olcakmış bn tablettn güncelleyiciyi v mdm yi silmdğim için tablet krnel bütünlüğü bozuldu servise götürün diyo mobegenie nin 3-4 tane sürümünü denedim. olmadı şu konuya bi el atın beyler yeter artıkayrıca şu rootlamayı başaran kişiler Son güncellemeden önce mi yaptınız sonramı bi cewap atın güncellemeden sonra bir çok kişi root yapamamış çünkü ?????????
he sunu demeyi unuttum kibak kardesim
Root attiniz diyelim..
uyg. kaldirmak icin
Titanium backupLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
oneriyorum..
en kolayi böyle. mobagenie den aratarak yukleye bilirsin uyg. kismina gidin ce rootu attin ya ekran i kitle ..
ekran i ac kilitle widget lar var birine bas mesala. saate bas sonra kiliti ac
ordan tabletin ic kismi aciliyor ..
titanium backub ba gir kaldirilacak uyg. kaldir .[emoji106] [emoji344] [emoji10] [emoji41]
rootlu olsa blle tahta ile eşleştirillir birşey olmaz çünkü eba sınıfım ile ilgiliBeyler Bi Yardım Edin Artık Yha Okuldan Tabletlere AKILLI Tahta için Bağlama Cart Curt İşte Öyle Bişyler olcakmış bn tablettn güncelleyiciyi v mdm yi silmdğim için tablet krnel bütünlüğü bozuldu servise götürün diyo mobegenie nin 3-4 tane sürümünü denedim. olmadı şu konuya bi el atın beyler yeter artıkayrıca şu rootlamayı başaran kişiler Son güncellemeden önce mi yaptınız sonramı bi cewap atın güncellemeden sonra bir çok kişi root yapamamış çünkü ?????????
2.6 sürümü. [emoji41]s.a kardeşim bu mobogenie nin hangi sürümü
Rootlama şu anda çalışmıyormu. Defalarca pil uyarısı alıp da düğmeye basabilmeme rağmen mdm ye düşüyor.Tam zamanında basıyorum.Düğme basılıyor yani sıkıntı yok ama güncelleniyor deyip mdm ye düşüyor
Deli olmamak elde değil...........
nasil root yaparken bozdun yenisini alman imkansiz ama garantisi gidiyorYemin ediyom bu tabletler yüzünden kafayı yedim, iki tane beleşe tabletim oldu ikisini de root falan yaparaktan bozdum. Artık bu işlerle uğraşmıyacağım ya.(son soru:
The Shadow; bu tablete yapabileceğimiz tüm yazılım işlerini (root cwm odin bootloader) anlatibilir misin ?
Bırakıcam artık bu konuyu
Sadece rootYemin ediyom bu tabletler yüzünden kafayı yedim, iki tane beleşe tabletim oldu ikisini de root falan yaparaktan bozdum. Artık bu işlerle uğraşmıyacağım ya.(son soru:
The Shadow; bu tablete yapabileceğimiz tüm yazılım işlerini (root cwm odin bootloader) anlatibilir misin ?
Bırakıcam artık bu konuyu
neden hikaye oldu ?Neyse kendim hallettim.Rootladın sonunda. ama pil yüzde 14 olayı hikaye root da artık bilginiz olsun
aynen neden hikaye oldu .ssneden hikaye oldu ?
Nasil yaniGeneral mobile yazan yerin sol alt köşesine basınca ayarlar menüsü cikmıyor aktivasyon sayfası acılıyor
Zor mus gibi ohh bee...[emoji1] [emoji1]oh be sonunda rootladım hiç zorlanmadım. Teşekkürler.
Bilglsayar bulamamıştım sonunda buldum ya ondanZor mus gibi ohh bee...[emoji1] [emoji1]
suan ki dosyalar. gta yüklü aciliyorsa bu mod yuklediginiz gta mod dosyasi ni com.... android. data klosore attigindabi yardım edin arkadaşlar . Oyun yuklu 1.5 bunuda yükledim fakat kuramadım biri videolu yada resimli anlatsa minnettar olaçağım
ben simdi isi bildiğim. icin fazla korkmam a gerek kalmadi ...Bilglsayar bulamamıştım sonunda buldum ya ondanbi de pil uyarısını geçemem diye korkuyordum hemen geçtim orayı
ben simdi isi bildiğim. icin fazla korkmam a gerek kalmadi ...Bilglsayar bulamamıştım sonunda buldum ya ondanbi de pil uyarısını geçemem diye korkuyordum hemen geçtim orayı
NEYLE ROOT ATTIN KNKA TABLET ÖLÜ YATIYO ÖYLE HANGİ PROGRAM İLE SÖLESENE BİBeyler Mobegenie Hangi Sürümü Root Atıyo Ayrıca Rootladanan Tablet Mebin Son Güncellemesini Almış mı ? Bn Root Attım ama kernel bütünlüğü bozuldu diyo mebegenie silmiyo YARDIM ALLAH MUHAMMED AŞKINA Bİ YARDIMoh be sonunda rootladım hiç zorlanmadım. Teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?