akar6666
Üye
Bastan baslaman lazim. Factory reset at recoveryden ve ayni islemleri tekrar yap.Daha once pil uyarisina basip usb hata ayiklamayi actim sonra bilgisayara bagladim mobogeniei tablete kurdu sonra elektirkler gitti tableti cakar geriye bastim tablet aktivasyonsuz normal acildi framaroot supersu yu indirdim tableti kabatti acarken hata dede el ile actim aktivasyon kernel butunlugu bozuldu dedi simdi usb yi acamiyorum lutfen yardim et (roman)
Cihaz yonetimi silsen iyi olur ileride hata almana neden olabilir.mobogenie ilk basta googlr dan arattim indirdm yukledim sildim. sonra linkte varmis onu indirdim gene ayni cikti. onceki sonu 2 yle bitiyodu indirmisim sona maxicepden verilen link 5 idi onu indirdin görüntü. ayni ama uinstal diye brseyde yok .s neyse titanium backup YÜKLE dim her 2 side ayni sonucta suan cihaz yonetimi silmedim
bende öyle düsünerek İLK GÜNCELLEMELERİ silmiştim bu durumuu dusunerek sildim CİHAZ yönetim i suan bi sorun yokk Gta san andreas ykledim .. güzell öyle vssCihaz yonetimi silsen iyi olur ileride hata almana neden olabilir.
bu arada yas kac suan cihazın durumu neMebin son guncellemesinden sonra uyarı ciktiginda artik gelmiyor kernel butunlugude bozuldu diyor ne yapmaliyim
Yaptim basiyorum akivasyona geciyor olmuyorBastan baslaman lazim. Factory reset at recoveryden ve ayni islemleri tekrar yap.
hic aktivasyon isleriyle ugrasma olmadı ysa root islemleri ni yapmanı tavsiye ederimYaptim basiyorum akivasyona geciyor olmuyor
Bunu daha once yaptim oldu bilgisayardaki moboge yiactim tablete kurdum elektirkler gitti tableti geriye bastim aktivasyonsuz normal acildi framaroot super su yu indirdim kapanip acarken hata dedi aktivasyon cikti kernel butunlugu bozuldu diyor yapiyorum artik olmuyor aktivasyon cikiyortabletin sarjı az olmalı
[ANA KONU] General Mobile Etab-4 (ROOT,OYUN VS.) - MaxiCep
ve bu konuyu izle oku ona göre yap anlamadıgın yer olursa bilgilendiririm ...
Bunu daha once yaptim oldu bilgisayardaki moboge yiactim tablete kurdum elektirkler gitti tableti geriye bastim aktivasyonsuz normal acildi framaroot super su yu indirdim kapanip acarken hata dedi aktivasyon cikti kernel butunlugu bozuldu diyor yapiyorum artik olmuyor aktivasyon cikiyor
Hata ayiklama nasil yapacagim baskaturlusen factory reset yap sonra hata ayıklama tik at bu rootu sil tekrar yükle
ardından mobagenieden titanum backup indir
supersu indirmene gerek yok
Hata ayiklama nasil yapacagim baskaturlusen factory reset yap sonra hata ayıklama tik at bu rootu sil tekrar yükle
ardından mobagenieden titanum backup indir
supersu indirmene gerek yok
ya iste konu da denildigi gibiiHata ayiklamayi acamiyom
Hata ayiklama nasil yapacagim baskaturlu
Hata ayiklama nasil yapacagim baskaturlu
kardeş ben her şeyi yaptım iyi hoş ama 7.maddede one click rootun yanında uninstall stock apps i bulamadım bu konuda yardımcı olurmusunUsb sorununda çözülür bu arada bluetooth sen gizli atma yöntemini biliyorum
Eğer istersen onu da anlatirim pcden tablete atarkenkinden bile daha hizli
Mobogenie nin 2. versiyonlarindan birini kur.kardeş ben her şeyi yaptım iyi hoş ama 7.maddede one click rootun yanında uninstall stock apps i bulamadım bu konuda yardımcı olurmusun
buldum o ekranı sağolasın kardeşMobogenie nin 2. versiyonlarindan birini kur.
buldum o ekranı sağolasın kardeş
bir sorum olucak şimdi ben o ekranı bulamamıştım başta bişey ler felan sildim bulamayınca uygulamlar bbölümünden şimdide aktivasyon bölümünün orda kernel bütünlüğü bozuldu diyor ver aynı şekilde pil kullanımına tıklayıp derleme sürümüne 7 defa tıklayınca siz bir geliştiricisiniz diyor ama geliştirici seçenekleri gözükmüyor usb hata ayıklamayı nasıl açabilirim az biraz yardım sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?