The Shadow
Üye
Biraz sabır lütfentheshadow mdm leri kaldırmam sorun yaratmaz değilmi ?ayrıca ben bu yöntemi denemiştim uninstall stock apps yapamamıştım çünkü yeni sürümüydü şuan yapıyorum ama önceden rootladığım için rooted yazıyor bu bir sorun yaratırmı ?
ConfigUpdater, MEB e ait değil silmene gerek yokconfig updater diye birşey var bunu silmem gerekmez dimi ? kusura bakma özür dilerim her seferinde yakalıyamıyorum da bu ekranı oyüzden biran önce halletmek istedim
arkadaşlar size ne kadar teşekkür etsem az hepinize minnetarım tabletimi allaha şükür düzeltebildim çok sağolun
Meb uygulamalarını eksik silmişsin. Tak pc ye sil mobogenie yle cihaz yönetimi ve güncelleyiciyi.Arkadaslar ben tablere superSU yu indirdim etkinlestire bastim kernel butunlugu bozuldu diyor ne yapmaliyim
sonra yeniden fabrika ayarlarına dönmesi gerek. Çünkü güncelleme almışMeb uygulamalarını eksik silmişsin. Tak pc ye sil mobogenie yle cihaz yönetimi ve güncelleyiciyi.
ben de bilmiyorum ki rom sırasında tabletin ekranı kapandı ben de korktum ve kabloyu hemen çektim sonrası da böyle işte ama garanti kabul ediyormuş acaba ücret alırlar mı?@1gur1omer1 kardeşim ne yaptın ne gerek vardı roma
aynen hacı bende silemiyom rootladım cihazı burda kaldık silinmiyo öyle bi seçenek yokBeyler Rootladım Ama Mdm yi Güncellemeyi silemiyom Mobogeinden yardım yada mdm ve güncelleyiciyi sikecek başka bir güvenilir bi program varmı ? Cevap atın
almamaları lazımben de bilmiyorum ki rom sırasında tabletin ekranı kapandı ben de korktum ve kabloyu hemen çektim sonrası da böyle işte ama garanti kabul ediyormuş acaba ücret alırlar mı?
Root varsa ve mobogenie halen görüyorsa gerekmez.sonra yeniden fabrika ayarlarına dönmesi gerek. Çünkü güncelleme almış
Hiçbir şey silmeden o hatayı düzeltemezsin.Hic bir sey silmedenKernel butunlugu bozuldu diyor ne yapmaliyim
Mobogenie nin 2. versiyonlarından birini kur onlarda var uninstall stock apps seçeneği. Bu arada o mesajı editlersen iyi olur yöneticiler yanlış anlayabilir ve ceza puanı alabilirsin.Beyler Rootladım Ama Mdm yi Güncellemeyi silemiyom Mobogeinden yardım yada mdm ve güncelleyiciyi sikecek başka bir güvenilir bi program varmı ? Cevap atın
Yukardaki arkadaşa da dediğim gibi sende mobogenie nin 2. versiyonlarından birini kur.abi onu hallettim mobogenienin yeni son sürümünde stock apps falan diye bi şey yok kaldıramıyorum ebayı falan napıcaz sonuna kadar geldim burda takıldım ya yardım edin nolur
aynen hacı bende silemiyom rootladım cihazı burda kaldık silinmiyo öyle bi seçenek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?