aynı sorunu ben de yaşadım eğer bir konunun
tüm sayfalarını dikkatlice ilk sayfadan son sayfadaki yoruma kadar okursanız bazılarınızın soruları daha önce bir kaç kere bile cevaplanmış tekrar tekrar konuyu okumadan yorum yazmayın lütfen!
genel sorunlardan biri mobogenie nin 3.0.5 inde (son sürüm indirmeye kalksanız son versiyon olar 3.0.5 falan indiriyor )
2.2.4 ve ya 2.2.6 yı indirin ve 3.0.5 i sildikten sonra yeniden başlatın virüs programınızı devre dışı bırakın ve önceden indirdiğimiz mobogenie 2.2.6'yı kuralım(eğer 2.2.4'ü indirmişsek onu kullanın) açalım ve açılınca cihaza bağlanın ve one click rootla rootladıktan sonra unistall stock app dan eğer yeni verildiyse konudaki uygulamaları eğer geçen sene verilmişse "mdm mdm mesajlar gpstest mptp eba sso" uygulamalarını tek tek silin (toplu silme crach veriyor genelde) ve tableti yeniden başlatın direk size dil ekranında karşılıyor ve tableti sınırlama olmadan kullana biliyorsunuz (tek istisna dnset gibi bir dns ve ya vpn değiştirici kullanamk zorundasınız benim tavsiye DNSet i kurun ve otomatik başladığında devreye gir seçeneğini aktif edin ve güle güle kullanın daha sonrasında mogogenie i silip virüs programınızı devreye alıp küçük bir virüs taraması yapabilirsiniz
ve lütfen
forum kurallarına uyalım ve küfür ve hakaret içeren çirkin yorumlar atmayalım