General Mobile Etab-4 (ROOT,OYUN VS.)

sefan02

Üye
Şu son güncelleme için işe yarıyor mu kesin bir cevap istiyorum

Fazla heyecanlanmayın veremeyebilirler. Bize 2.dönem vermişlerdi...

Bu arada tableti hocadan pazartesi günü alıcam... Son güncellemeyi alan tabletlerin 2 türlü root atma yöntemi vardır:

1-Tableti full wipe yapıp bu konunun ilk mesajını harfiyen uygulayın.

2-Ayarlardan geliştirici seçeneklerini aktif edip Google Play dan Usb Debug programını kurun ve sadece usb hata ayıklama

modunu açıp mobagenie ile root atın...

yeni güncelleme ile sadece balli uygulamalar yükleniyor örn candy crush vb gibi tüm usb debug uygulmamaları kapalıtek yol konuda anlatılan

birde geçen sene tabeti alanlar bana "mdm mesajlar, MTPT" lazım cihazın pili bitiyordu son anda yedekleyemeden silmiş bulundum elinde olan varsa lütfen upload edebilir mi bende mdm , mpgpstest,Ebasso var istek üzerine seve seve upload edip paylaşırım bilgilerinize

Haklısın dostum, yalnız tabletin ayarlarına girip ayarları art arda iki kez durdurursan ayarlar gerçek haline dönüyor ve böylece usb hata ayıklamayı açabiliyorsun...

Haklısın dostum, yalnız tabletin ayarlarına girip ayarları art arda iki kez durdurursan ayarlar gerçek haline dönüyor ve böylece usb hata ayıklamayı açabiliyorsun...
rootluysa bana mdm mesajlar ve mptp yi atarmısın ileride kesin lazım olacak şimdiden bulmak istedim

rootluysa bana mdm mesajlar ve mptp yi atarmısın ileride kesin lazım olacak şimdiden bulmak istedim
Ne mdm si, mesajı ,tablet elimde değil ve bozuk. Manisa fen de hocada duruyor. inşallah yarın hocadan alıp düzeltebilirim. yapabilirsem bütün uygulamaların yedeklerini alırım ama öncelik xda daki custom romu yüklemede..

Nograz

Üye
Custom rom u yüklemeye gerek var mı hocam

Custom rom u yüklemeye gerek var mı hocam
eğer rootlayıp mdm mdm mesajlar vsvs (yeni dağıtılanlarda cihaz yöneticisi falan varmış aslında aynı şey (onu yedekleyip sil tablet senden şifre bile itemiyecek ve açılacak custom rom biraz fazla en fazla apk olarak gönderme yapabilirsiniz daha ilerisi zaten yok

Bence bu romu yüklemeye gerek var. Zaten eski roma dönüşte sorun yok çünkü eba gibi uygulamaları yedekleyip custom roma kurarsan (anlatım mevcuttur) eski romdan hem stabil hem hızlı hem gereksiz şeyler kaldırılmış ve deodex (normalden daha iyi rom demek) hem gerekli uygulamalar (eba falan) bulunacak
hem senin tabletini izlemeyecekler hem de kişisel tabletin olucak...
Daha saymama gerek var mı???
Edit:romu kurmak istersen bir mesaj ile hallederim

sen şu gereksiz uygulamaların apk larını upload edermisin eğer elinde var sa mdm mdm mesajlar mtmp eba sso gibi uygulamaları bana atarsan çok mutlu olurum ne olur ne olmaz bir köşede bulunsun

sen şu gereksiz uygulamaların apk larını upload edermisin eğer elinde var sa mdm mdm mesajlar mtmp eba sso gibi uygulamaları bana atarsan çok mutlu olurum ne olur ne olmaz bir köşede bulunsun
Hadi bakalım tablet şuan elimde 100 de 100 şarj edip wipe la falan düzeltcem inşallah..
Yalnız ben tableti bozmadan önce öyle uygulamaları silmiştim yani atamayabilirim o uygulamaları..

aydeskin

Üye
l

Son düzenleme:
Ben tableti şu an düzeltmeye çalışıyorum, sen mobagenie diyorsun.

edit:mobagenie nin hiçbirisi virüslü değildir, antivirüs programları öyle görür.

Silinen üye 2362831

Kapalı Hesap
arkadaşlar internete bağlı değilken meb blzi hala izleyebilir mi ?

fgbvhjk

Üye
Arkadaşlar play storeden birşey indirirlen ekranı kapatınca indirme duruyor bunu nasıl düzeltebilirm tablet rootlu

YA MK BENDE MY PHONE SEÇENEĞİ YOK HERŞEYİ YAPTIM AMA MY PHONE SEÇENEĞİ YOK SONRA EN SON Kİ O İNGİLİZCE Bİ SEÇENEK VARDI ODA YOK MK SİKERİM BÖLE İŞİ ŞANS ESERİ ÇIKMIŞTI ZATEN AYARLAR SEÇENEĞİ YARDIM EDİNMY PHONE VE Uninstal stock apps SEÇENEKLERİ YOQ ÇIKMADI BEN TABLET Bİ BOKA YARAMIYO SATIP YERİNE TELOFON ALSAM CEZASI OLURMU YARDIM EDİN Uninstal stock apps VE MY PHONE SEÇENEĞİ ÇIKMIYOOOOOOOOOOOO

Sokayım tabletine.
Ahahahahahaahhahahahhaahah

MAHMUT GİBERİM SENİ OKUL ÇOCUĞU BİZ Yrdm istiyoz kelime yapma burdabattalgaza yardım et ya bi mobegenieyi indirdim ama my phone seçeneği ve Uninstal stock apps yok nasıl yapcam bn bunu şimdi tekrar açtım ayarları şarja taktım beqliyom cewap ver lütfen.