General Mobile DST Q300 Genel Yardım

CiqS26

Üye
Kullanmayan Bilemez. 1.5 Yıldır Kullanıyorum Tek bir Sorunu Dahi Yok Video,Wifi,Mesajlaşma,Kulaklık Falan Hiçbir Şekilde Sorunla Karşılaşmadım Ayrıca Şarjıda Tam 7gün gidiyor

arkadaslar ben telefona profil resmi yapamıyorum vede zil sesi yapamıyorum onu nasıl yapabilirim q300 de

cmsyapim

Üye
Hayatanın hatası olur bu konuda canım çok yandı herkes bi yana sen bana güven

kissbir

Üye
herkese mrb. bende q300 kullanıyorum alalı yaklaşık 3 ay oldu telefondan çok memnunum interneti hızlı,mesaj olayı süper birsürü yorum okudum olumlu ya da olumsuz herkes avea da sorun var diyor ama ben aldım alalı 1 hat olarak vodafon kullanıyorum internettede gayat başarılı operadan internet bankacılığını bile kullanabiliyorum. 2 hat olarak avea kullanıyorum şimdiya kadar hiç bir sorun olmadı görüşmelerim uzun olmasına rağmen.
Bu biraz da şans işi olabilir teknosadan aldım hiç bir kusuru yoktu 3 defa değişenler olmuş e o da normal fiyatına göre çoğu telefonla kıyaslarsak beklenenden çok performans veriyo o da yetiyo saten.

Benim için tek kusuru bilgisayarıma bağlayıp telefon üzerinden nete bağlanmak istiyorum ama onun için bir proğramını bulamadım varsa bağlanabilen yardımcı olurlarsa sevinirim nokıa nın 5 yıl önce piyasaya sürdüğü 6630la bile bağlanabiliyorum pc den ama yeni bir tel olmasına rağmen benim için büyük bir eksiklik.

i3uz

Üye
ya arkdaşlar şurdaki yorumlarınızı okudum acabamı dedim... öyle yazmışınızki.. kullandıgım telefondan şühpe ettim .ben kullanıyorum telefonu ne bir avea problemi ne oyun sorunu ne internet sorunu hiç birşeyle karşılaşmadım... telefon gayet hoş kulanışlı sürekli telefonla işi olanlar için bence şuanda bir numaralı telefon hiç bir cihazda çift hatli 6 gün şarjı giden bir telefon yok.. oyun deseneniz 40ka yakın oyun yükledim oynuyorum..sim1 de vodefone, sim2de avea kullanıyorum.maşşallahh diyeyimmm : HEM TUŞ TAKIMI IŞIKLIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII IŞIKSIZ DİYENLER İİ BAKSIN.. ve nokıanın tuş diziliminden binkat ii tam mesaj telefonu şunu söyleyim verdiğiniz paraya değerr!!!

lotroses

Üye
BEN DE KARARSIZ KALDIM ŞUAN E63 ALDIM VE ÇOK DA GÜZEL MESAJLAŞMASI KELİME TAHMİNİ FALAN GÜZEL Q300 Ü DE İNCELEDİM FAKAT ÇOK DSADE GELDİ BANA BİRAZ

azrilll

Üye
ya bi yürüyün gidin ben dst q300 kullanıyorum ve tuştakımı ışığı da var ayrıca sesi de mükemmel...
Yanlız bugün telefonu müzik setine bağladım. sonra jakı çıkartınca gene kulaklık takılı gözüküyor... sadece problemi bu... biri bana yardım etsiiiin acil arama yapmam lazım

----------Eklendi @ 15:28:25 ---------- Yazıldı @ 15:24:30 ----------

arkadaslar ben telefona profil resmi yapamıyorum vede zil sesi yapamıyorum onu nasıl yapabilirim q300 de
zil sesi yapmak için:
Menü-Ayarlar-Kullanıcı Profili-Dış mekan-Özelleştir-Melodi ayarları-SIM1 veya SIM2 Gelen arama.
Burdan yapabilirsin.

----------Eklendi @ 16:14:29 ---------- Yazıldı @ 15:28:25 ----------

arkadaşlar kulaklık girişini yaptım eğer sizde de olursa jakı çıkartın bi yarım 15 dk bekleyın düzelir bendede düzeldi

blackaid

Üye
generaL mobile alma bence çok çabuk arızalanıyor serviside telefonu 1 ay sonrab getiriyor ve arıza yapıldıktan sonnra tekrar bozulabiliyor

azrilll

Üye
ama işte ben telefonu 1,5 senedir kullanıyorum bence güzel telefon

simena90

Üye
Karaliste özelliği nasıl q300 ün arayan kişileri meşgulemi alıyor yoksa q100 de olduğu gibi karşı taraf aradığında arayan kişinin nosu telefon ekranına hiç düşmüyormu

polo291

Üye
telefonu 2 gün önce aldım telefon kullanım açısında iyi ancak tasarım yönünden biraz kötü, menüsü çin malı telefonları andırıyor. ama menü geçişleri gayet hızlı.wi-fi si kullanışlı-twitter programı hata veriyor(nedeni çözemedim ama sadece benim tel.de sorun olabilir)msn programı oldukça başarılı ,ses çıkışı oldukça başarılı ve sarj konusunda çok uzun süre gidiyor kısacası 10 üzerinde 7 falan

Sandozix

Üye
Arkadaslar ben de 1 yildir kullaniyorm daha tik demedi telefon Masallah.Hatta su anda telefondan yaziyorm opera miniden .Ama 3 gün once bi sorun olustu.Dershaneden wifiye girdim sonra eve gidince bağlanti koptu ve bir dahada telefondan internet servisine giremedim.Bu yuzden 0.facebook'a da giremiyorum.Bu sorunu yasiyan bir kac arkadas varmis sorun formatlik anladigim kadar nasil format atilacagini bilen varmi,Varsa lutfen yardimci olsun.Servise gondermek istemiyorum.

bu makina kulaklık modunda takıldı kaldı ne yapmam gerektiğini bilen varmı arkadaşlar formatı falan varmı bu meretin general mobile q300 den bahsediyorum.

nouma45

Üye
telefon gayet hızlı ve kullanışlı fakat bir arıza durumunda yedek parça bulmak gerçekten çok zor,mesela benim trackball arızalandı Gm için olanını bulamadım fakat blackberry nin trackballını taktım aklınızda olsun uyumlu blackberry ninki uyuyor yani.
E kitap özelliğini kullanabilen varmı bi bu özelliğini kullanadım...

Aynı cihazdan bende var ve bahsettiğin tüm konularda bir sorun yaşamadım bekleme hemen al bece ? belki şimdiye kdr almışsındır bile

q100 kullanmaktayım msn facebook google opera mini hepsi var on numara cihaz bence