General Mobile DST Q300 Genel Yardım

gwn.gwn

Üye
    Konu Sahibi
General Mobile DST Q300 Genel Yardım
Arkadaşlar General Mobile DstQ300 Almak istiyorum Ama Nasıldır Nedir Bilmiyorum.Bu Telefon u daha cok mesajlasmak için alıcam ? Mesaj Karakter uzunluğu nedir kolay mesaj yazılıyo mu ? Çok sorun u varmı ? sorunları neler ? Genel Olarak Nasıl ? Yardım Ederseniz Çok Minnetar Kalıcam Nolur Bi bilgi verin

--------------- Ekleme ---------------

Yardım Edecek Olan Yok mu Arkadaşlar ?

Biri Bişey yazmaz mı yaaaa

YArdım Lütfen Arkadaşlar bilen yok mu

caoni

Üye
Arkadaşım mesajlaşmada sorun yok ama sadece amacın mesaj ise Q100 de alabilirsin cunku Q300 un tuş takımı aydınlatması YOOK q100 de wardmıdır bilöiyorum ama q300 de trackball aydınlattıgı için yok buda "alt a z shift a s" gibi tuşlarda sıkıntı oluyor içine kolay toz giriyor bir kişi arama yaptıgında trackball tam anlamı ile çalışmıyor ben aldım pişmanım bence alma ama e63 cok cok daha iyi

General mobile a sakın anaşma derim Nokia Samsun sony fln filan olsun 10 20 pahalı olsun Kalite olsun Yoksa ben gibi pişman olursun Paranızı çöpe atma derim

selinpc

Üye
arkadasin teki tus takiminda aydinlatma yok demis hic alakasi yok tus takiminda aydinlatma var kimse kullanmadigi cihaz hakkinda yorum yapmasin ben e71 kullaniyordum maddi sikinti yuzunden cihazimi sattim ve q300 aldim gayet kullanisli tlf bi sikinti yasamadim seside mukkemel yeterki kullanmasini bilin opera ile her sitede sorf yapablilyorum hatta su anda telden yaziyorum saygilar herkese.

bende General Mobile DstQ100 kullanıyrm mesajları baskasına gonderme sorunundan baska bı kusuru yok satıp General Mobile DstQ300 düşünüyrdm ama e63 ile aynı fiyat oldugu için nokia alıcm

caoni

Üye
arkadasin teki tus takiminda aydinlatma yok demis hic alakasi yok tus takiminda aydinlatma var kimse kullanmadigi cihaz hakkinda yorum yapmasin

Senin aydınlatma dedigin Trackball tusunun altındaki ledten yayılan ışık

ben e71 kullaniyordum maddi sikinti yuzunden cihazimi sattim ve q300 aldim

Sıfırı suan 500 lira olan cihazi kullanırken satıp yerine q300 almak ne kadar maddi derecede gereklidir ama inandırıcı değil

Ve ayrıyetten : 03.07.2010 tarihinde 18:21:51 de almışım istersen capslerim...

Yeterki sen tuş takımını capsle bana herkez gorsun yanıp yanmadığını....

rvn_10

Üye
Ben aldım çok çok qüzeL bi teLefon deqil msjlaşmak için süper bi tel camerası 3.2 dediğine baqmadın daha 3 qün önce aldım telefon çok hızlı internetide çok hızlı ama içi çakma çin malı qibi menuleri filan ayrıten arkadaşın dediqi qibi trackballdan başka aydınlatama yok klavyesinin ışığı yok ben trackball ile aydınlanıyo yani biraz zor oluyo çok karanlıkta msj yazmak ama hiç bu kadar hızlı bi tel kullanmamıştım menulere qirişleri filan dışarı ses verişide experss musıc lerle aynı ama iç menu tasarımı qerçkten kötü biraz göze hitap etmiyo çift sim olayıda qüzel ayrıca

caoni

Üye
selinpc

bak gordunmu kullanan biliyor...

rvn_10 hayırlı ugurlu olsun bu arada telefonun içi finlandiya dışı çinmiş ama gercekten super derecede hızlı

niho35

Üye
Sevgili arkadaşım q300 yerine DSTW2 modelini öneririm sana. neden diye soracak olursan. öncelikle söylemiş olduğun telefonlarda standart işlemciler kullanılır ve wifi ile internete bağlandığında sorunlarla karşılaşırsın (ram ve rom olmadığından animasyonları ve videoları seyredemez jawa ve flash tabanlı sitelerde kullanamazsın ) GENEAL MOBİLE DSTW2 modelini öneririm sana işlemcisi ve pahalı PDA telefonlardaki işlemci ile aynı ram ve rom bulunduğu için ve internet explorer sayesinde internette hiç bir sorun yaşamassın ayrıca windows mobile 6,5 işletim sistemi var.Bence bi incele ondan sonra karar ver.

freeftm

Üye
arkadaşlar ben daha 3 gün önce aldım Q300 teknosa dan..şu anda eski telefonumu kullanıyorum ilk aldığım arızalı çıktı ses gelmiyordu ahizeye... gittim değiştirdim ikinci aldığımda arızalı çıktı bu seferde arama yapılamıyor arayan ulaşamıyor, mesaj yollanmıyor birde şans eseri olurda şebeke düşerse ilk aramanın 3 sn ardından telefon kapanıyor..ama bataryayı çıkartır kartların yerini değiştiririm sorun değil derseniz öneririm hoş telefondu.. onuda geri verdim...bi ara üçüncü denemeyi yapacağım..ama bu özelliklerde bu fiyata böyle bir telefon olunca iki kere düşünmek lazım..dikkat edin..

Almaktan vazgectim cook teşekkür ederim

the_the_

Üye
ben aldım kullanıyoırum mukemmel bence

federol

Üye
telefonu incelemiş biri olarak şunu açıkca söyleyebilirimki en başta telefon gayet karizma duruyor.fakat herşey görünüş değildir özellikte olmalı diyorsanız hemde uygun fiyatlı olsun diyorsanız telefon tam sizlik.yalnız telefonun genel üretici hatasından mıdır nedir tam olarak bilemiyorum avea hatlarda çekmeme gibi bi problemi var...çeşitli forum sitelerini ve şikayet sitelerini incelerseniz rahatlıkla görürsünüz.bunun dışında telefonun wifisi gayet rahat ve güzel bir şekilde çalışıyor.kamerası 3.2 megapixel denilsede 6300 ın kamerasıyla aynı yani 2.0 megapixel. kamerasından çok bi beklentiniz yoksa gayet tatminkar bir kameraya sahip.mp3 ve mp4 çalara sahip seside gayet net ve yüksek.ama bu ses olayı zilseslerinde sorunlu...zil sesleri çok yüksek çıkıyor ve orta bi ses ayarına sahip değil ya genel konumda yüksek sesle kullanacaksınız yada sessiz konumda ortası yok hatsız açılabilme özelliğide var bu arada trackball ı o kadarda güven vermiyor bunu üzülerek itiraf etmek istiyorum sanki aniden elinizde kalacak yada bozulacak gibi bir his yaratıyor içinizde ki bu belli bir süre kullanımından sonra hüstende öteye geçerek bozulacağını tahmin ediyorum klavyesi tuşe bakımdan yumuşak ve kullanışlı ayrı bir facebook tuşu var buda bir avantaj facebook kullanıcıları için kasası güven veren bir yapıya sahip ve hafif cebinizde bir ağırlık yaratmıyor... ekran olarak çok iyi olduğunu söyleyemem 6630 un ekranı bile daha tatminkar bana göre...ekran kalitesi düşük renk sayısı az... ama yinede gerçekten bu telefonu istiyorsanız tavsiye ederim.bu fiyata blackberry alacak haliniz yok ama blackberry tarzında bir telefonda arıyorsanız bu telefon en iyisi ... ayrıca Q100 deki mesaj problemi ve arama problemleride bu telefonda yok...

merhaba herkese , ben dst Q 300 aldım ve vodafone cepnet paketine üye oldum.vodafone bana internet kurulumumunu gönderdi fakat ya ben yapamadım yada bu işte bir sorun var . bu telefondan sim kart üzerinden internet kullanamıyormuyuz ? yardımcı olursanız sevinirim arkadaşlar.

angel8

Üye
Bende bu telefonu kullanıyorum ama wifisini kullanamıyorum internete baglanamıyorum.

teoman97

Üye
arkadaşlar telefonun klavyesinde ışık var yok demeyin vwe freeftm adlı arkadaş teknosadan aldım diyosun ama orda açık alandaki telofonu veriyolar tabi açık alanda olduğu için herkez elliyo ve hasar görüyo telefon.. başka sorusu olan.he ve bişey demek istiyorum caoni arkadaşa:evet kullanan biliyo sende kullan ve gör tamam

angel8 adlı arkadaş wifi kullanmak öyle oyuncak diğildir bazı kişiler şöyle biliyo wifi başkalarının internetini çalıyo diye ama öyle diğil. wifi yi açtın dimi orta pc isimleri var sen kendi pcnin isnimi bulmalısın buldunmu yanda şebeke vardır aynı telefonun normal ekranındaki gibi wifi çekiyomu görebilirşin yeşil ışıkla gösterir sonra kendi pc nin adını seç ve bağlan a tıkla senden şifre ister oraya senin kendi internete bağlı olduğun şifreyi yazmalısın ttnet mesela ttnet mi kullanıyorsun kullanman için üye olman lazım dimi üye oldun sana şifre filan verirler yada sen ttnet müşteri hizmetlerinden şifreyi alır yaparsın oda olmadı telefonu aldığınyere sor bütün bilgim bu.

3 aydır kullanıyorum bataryası3-4 gün rahatlıkla gidiyor tuştakımı ışığı arkadaşların bahsettiği gibi yok hız konusu süper diğer çin malı tellere göre youtube'a girmesi flash videoları izletmesi ve evimde wifeyi istediğim yerden kullanabiliyorum sorunsuz yada bi cafede modem içerde olmasına rağmen bahçesinden rahatlıkla bağlanıp girebiliyorum bunlar süper ama gelelim sorununa sadece aveadamı oluyor bilmem ama çekme sorunu var çoğu zaman bana ulaşamadıklarını telefonumun kapalı olduklarını söylüyorlar turkcelle yada vodofonela uzun süre deneme şansım yok deneyen arkaşlar varsa bilgi verirlerse sevinirim. Şimdilik tek sorunum bu ha bu arada söylemek gerekir teknosadan aldım ve 3.sü düzgün çalıştı diğer aldıklarımın 1.sinde kulaklık sorunu 2.sinde tuş basmama sorunu vardı anında yenisini verdiler o yönden iyi bu 3. de sadece arada sırada olan bu çekmeme sorunu var bakalım 2. hat bölümüne taktım ordada aynı şeyi yapmaya devam ederse hoop doğru teknosaya geri götürcem...

10 kurusa degmiyor benimde war ne internete baglanıyor ne bi program yukleniyor nede bi oyun yukleniyo nokia6600 bile bunun 10000 katı daha iyi

Herkeze Cevabım Olsun Bu Yazdıklarım

Wifi Güzel Çalışıyor İnternette Güzel Gezinebiliyorsun

Tarayıcı Opera Gerçekten başarılı Tavsiye Ederim Zaten Telefon Alt Yapısındada Yüklü

Ses Mükemmel Sanki China Telefon Gibi Yüksek

Görüntü Güzel Biraz Ele Avuca Sığmayak Gibi Ama Sağlam Telefon

Avea Hat Problemi Var ONuda Serviste Update İle 5 Dk Da Yapılıyor Ü;cretsiz

MSN-FACE Gibi Başarılı Paylaşımlarla Özellikleri Var

Bunun Gibi Çok Özellik

mali989

Üye
mrb arkadaşlar bir arkadaşım aldı bu telefondan temayı değiştiremiyor.Radyo dinliyemiyor bunları nerden nasıl ayarlarız ayrıca wifiyi nasıl çalıştıracağımızı bulamdık.Telefonun heryerine girdim ama yok bunlar.Bilen arkadaşlar bir yardımcı olabilirmi acaba