general mobile dst cep telfonu ekranı çizildi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
815furuko

815furuko

Üye
    Konu Sahibi
general mobile dst cep telfonu ekranı çizildi
arkadaşlar ben 1.5 ay önce dst sense general mobile cep telefonu aldım.
ranzada yattığım için bi kaç kez tefonu düşürmüştüm .yada cebimdeyken çizilmişte olabilir.
tefon çalışıyor yanlız açınca siyak bir ekran ve beyaz beyaz çizikler var .yani ekran gözükmüyor.
ekrana baktım hiç çizik yok.tertemiz camı.ne oldu acaba.kafayı yiyecem.2 yıl garantisi var.bide garanti belgesini kaybetim.garantisi verirlermi.eğer tamir edilirse ne kadara edilir.lütfen yardım edin:agla

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar cevap yokmu?

• Beğen
Tepkiler: kol@j

kol@j

kol@j

Üye
2 yıl önce 50 tl dst 33 ekranıydı.
faturasıda garanti belgesi yerine geçer.
ama garantiye sayacaklarını pek sanmıyorum paramla ekran değiştireceğim zaman bile komedi filmi konusu olacak kadar sorunlarla karşılaştım. öncelikle servise telefon edin. ekranı çizildi demeyin dış ekran anlıyorlar.
iç ekranın arızalandığını söylersiniz. yoksa ekran yok deyip kestirip atarlar.
bu sorun şundan kaynaklanmış olabilir.
benim ekranım da cebimde dururken çok soğuk bir kış günü çatlamıştı.
soğuma veya ısınma da maddenin genleşmesi yada küçülmesi vida yerlerinden zorlayabilir ve kırar.
böyle bir durumdan kaynaklanmışsa onu da beyan edin ki belki? garantiye alınabilir.
serviste, eğer ekran vida ile tutturuluyorsa gövdeye aşırı sıkmasınlar.
benden bu kadar. hayırlı olsun

815furuko

815furuko

Üye
    Konu Sahibi
faturasıda yok .gerçi yapılsında .yapılabilecek bişey olsundsa garanti önremli değil.bir anda oldu?

kol@j

kol@j

Üye
kardeş dediğim hususlara dikkat ederek müracaatını yap... iç ekran olduğunu belirt.
yoksa benim gibi ... ararsın var derler iki saat sonra varırsın yok derler.
eğer ki bulunduğun şehirde teknik servis varsa gene kendin götür dışarıdaki kızlarla pek uğraşma içirideki teknik elemanlar muhakkak görsün...
yoksa parasını vereceğin işe bile torpil yaptırmak zorunda kalabilirsin.
hem telefon garantilerinde artık pek belge geçerli değil telefondaki kare kodlarıyla ya da seri numarasıyla hangi tarihten itibaren kullanıldığı da ortaya çıkar... garantiyi böyle de işletebilirler eğer gaRANTİ Kapsamındaysa
hayırlı forumlar

815furuko

815furuko

Üye
    Konu Sahibi
tamam bi bakıcam bu arada istanbulda yaşıyorum.garantisi bakırköyde ve kvk değil.

kol@j

kol@j

Üye
kuaura bakma benim durum ankara da yaşandı ama sen gene dikkatli ol dediğim husulara dikkat et zarar görmeni istemem
hayırlı forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt