General Mobile DST 800 Kullananlar Buraya!!

Sponsorlu Bağlantılar

soldierone

Üye
    Konu Sahibi
General Mobile DST 800 Kullananlar Buraya!!
Arkadaşlar DST 800 almayı düşünüyorum kullanan arkadaşlar nasıl telefon alıyimmi lütfen yardımcı olun..teşekkürler

crazy_foxs

Üye
tlf benimde hoşuma gitti fakat daha önce GM kullanmadım acaba java sı falan nasıl

djelals

Üye
Öncelikle merhabalar, DST 800 kullanıyorum. Bu makinaya sözlük ve navigasyon programları yükleyebilir miyim? Yükleyebilen var mıdır?

roxies

Üye
merhaba General Mobile Dst800 cihazını yeni aldım hiç memnun değilim hafıza kartı problemi var ayrıca ilgiç şeyler oluyor telefonda arama gelince sessize basıyorum titreşim durmuyor gelen arama sonlanınca bile durmuyor restart yapmam gerekiyor servise gönderdim bir defa titreşim sorununu çözdüler ama hafıza kartı MSDC bölüm okuma hatası devam ediyor zırt pırt servise gönderemem uğraşamam ürünü kötülemek için yazmadım belki sadece bende oldu bilemem.

adilaslan

Üye
çift sim kart diye alıyorsunuz, şarzı 1 gün yetiyor. çift sim kart diye alıyorsunuz, konuşurken kafanızın piştiğini hissediyorsunuz. Hafıza kartını okumuyor. Resim çekiyorsunuz kimisini doğru kaydediyor, kimisini kaydetmiyor. Java'sı yok. Telefonun hafızası 250 kb çooook az. Harici hafıza kartını okumuyor, böyle olunca 250 kb ile yapabilecekleriniz ufkunuzun genişliğine bağlı. Kılıfı yok, cebinize attığınız an ekran toz duman içinde kalıyor. Konuşma esnasında menülere giriş yapamıyorsunuz. Konuşurken mikrofonun alıcısı çoook zayıf. Konuşurken hoparlör çok kısık ses veriyor. tek cep telefonu taşımak için çift sim kartlı telefon alırken hiç birinin işlevini görmeyen bir teleon ve şarj cihazını taşayacağınızı göz önüne almanızı tavsiye ederim. Teşekkürler.

sanalfriend

Üye
evet arkadaşlar, hiç tavsiye etmem.
kamerası 3,2 mp diyor 1mp bile değil
internete giremezsiniz, karakterler tam değil
hiç bir operator tanımıyor.
sakın ha tavsiye etmem
bende 6300 vardı satıp onu aldım ama bin pişmanım
ama kardeşim bu nokiada ısrarla çift hatlı tlf yapmıyor
ben napıym yaw :((

aliceyhun

Üye
aRkadas Bİ insan bi özelliqini de beqenmezmi yaW :S anlamıyorm Ben kullanıyorm telEfonun daha bir sıkıntısını qörmedm tvsi süper kamera 3.2 mqpx 200 lira ya daha ne olsn :kop:

w4r4dero

Üye
bende kullanıom bole bısey hayatta olmadı kardes bence proplem sende olabilir

bastırık

Üye
Sakın alma hiç memnun deilim tuşları çok yavas çalışıo t9 yok kanerası kaliteli deil hafıza kartını adam gibi okumuyor

isokral41

Üye
arkadaşlar bende kullanıyorum hiçde problemi yok tavsiye ederim ayrıca çok memnunum :nono:

S-SAKA

S-SAKA

Üye
ben kullanıyorum baz çekim gücü harika sesi süper kamera güzel tavsiye ederim

sfbcr

Üye
bende dün aldım walla çok memunum

JohnyBravo

Üye
bende kullanıyorum kamerasına baktırdım 3.2 değil 1.3 megapiksel yalan yazmışlar...
Java olduğu katalogda ve özelliklerle yazıyo programını yükleyince atılmıyo telefonla aradım bu özellik yok baskı hatası olmuştur dediler.
kendi hafızası 250 kb internete girmek imkansız 2 sn de yetersiz hafıza diyo.

onun haricinde tv güzel
ses çok güzel müzik dinlemek için ideal
gönürümü de çok güzel
çift hat takınca rahatca çalışıyor
hafıza kartında problem yok

ancak internet ve java olayı beni telefondan soğuttu diyorum ki telefonu kullanan arkadaşlar hep birlikte talepte bulunalım telefon için yazılım üretsinler hafıza kartı kendi hafızası gibi kullanılabilsin internete girebilelim ve java özelliği gelsin.
siz siz olun nokia adan şaşmayın bende 200 liraya aldım ama 2 özelliği yüzünden pişman oldum...

sfbcr

Üye
ilgin 1.3 mp ama çok net çekiyo coq güzel

axiaxi

Üye
hiç tavsiye etmem 1 haftalıkken servise gönderdim yine de bazı sorunlar çıkartıyor. kamerası beş para etmez 3.2 degil java destegi yok telefon hafızası 240 kb :off: aldıgıma alcagıma bin pişmanım kimse de benim gibi pişman olmasın.

--------------- Ekleme ---------------

bende dün aldım walla çok memunum

sonra üzülürsün 1 hafta geçsin

Genzo *

Genzo *

Üye
Adamlar Yalan Uzerınde Kendılerını Acmıs 3.2 Degılmıste 1.3 Mus Bole Bısey Olabılırmı ? Javaya Gelınce Sız Telefondan Anlamıorsunuz Gırın Internetten Indırın Dırek Yukle Dıyın Alın Sıze Oyun Yada Java Yerıne Jad Atın Gene Calısır :)

coply123

coply123

Üye
Valla ben GM Q4 kullanıyorum memnumun şu dışında java açmıyor yani 3D olanları onun dışında assasing filan açıyor ,kamerası fena değil yani pc ye attığında HD gibi oluyor,mp3 çaları fena değil ekran ışı sönünce 1 dk sonra az cızırtı oluyor oda az,camı biraz kötü yani çiziliyor ama kılıf aldım,WİFİ si süper,17 tane jar uygulama atabilirsin,2 teması var,2 kendi oyunu var güzel telefon ben 270 aldım kampanyaydı ama piyasadaki fiyatı 350

Üst Alt