westmoreland
Üye
-
Konu Sahibi
-
İdare eder seni yaza kadar ama kac gb modeli kitkatda mevcut
Takiliyo ve cift hatli yinede sen bilirsin kamera konusunda 925 i aratir 150 lira uste almaya bak bence
O zaman alabilirsin ama kitkat daha tam surum gelmedi beta cikti ondada bazi hatalar mevcut tavsiyem 4.2.1 de kalmaniz sorunsuz valla annem kullaniyoHocam sen "Nokia"nın kamera yazılımında ki sararma sorununu bilmiyorsunuz galiba (: Hiç kamera kullanan biri değilimdir. İçeriği hızlı olsun yeter.
O zaman alabilirsin ama kitkat daha tam surum gelmedi beta cikti ondada bazi hatalar mevcut tavsiyem 4.2.1 de kalmaniz sorunsuz valla annem kullaniyo
Lumiaların ikinci eli çok kötü gerçekten. Değil Discovery, T40 ile değişmeyeninden gördüm ben. Windows verdim mi adama bomba vermiş gibi kaçıyor niyeyse. Uzun bir süre bu telefonu tercih etmemeyi düşünüyorum (:Discovery 2 felan bulsaydin daha super olurdu aslinda ya da zenfone 5 felan
Takılma kasma vs yok değil mi? Gördüğüme göre kullanmış bilgilisinO zaman disxovery iyidir hayirli olsun
Super ya kitkatli olani kullanmadim ilk ciktiginda almistik gecen temmuzda 1 seneyi gecti tik yok telefonda sapa saglam takilma donma yok sadece bir kere fabrikya ayarlarina dondurdum o da bi sorun vardi simdi hatirlamiyorumTakılma kasma vs yok değil mi? Gördüğüme göre kullanmış bilgilisinuzun süre sonra döneceğim bu platforma.
Kitkatta çok daha süperdir o zaman. Ama wifi sinyal gücü düşük diye okudum. Sizce nasıl?Super ya kitkatli olani kullanmadim ilk ciktiginda almistik gecen temmuzda 1 seneyi gecti tik yok telefonda sapa saglam takilma donma yok sadece bir kere fabrikya ayarlarina dondurdum o da bi sorun vardi simdi hatirlamiyorum
Valla benim gordugum kadariyla s3 le kiyasladik s3 ten daha iyi cekiyordu bence sorun cikmaz kitkat daha iyi ama beta surum oldugu icin bazi donma ve takilmalar oluyormus dedigim gibi jeally beanda super ama tartismasizKitkatta çok daha süperdir o zaman. Ama wifi sinyal gücü düşük diye okudum. Sizce nasıl?
Tamam o zaman muhtemelen aldım, anlaştık abiyle. 40 yaşındaymışValla benim gordugum kadariyla s3 le kiyasladik s3 ten daha iyi cekiyordu bence sorun cikmaz kitkat daha iyi ama beta surum oldugu icin bazi donma ve takilmalar oluyormus dedigim gibi jeally beanda super ama tartismasiz
Cihaz temiz demi temiz cihaz bulmak biraz zorda birde hangi renkTamam o zaman muhtemelen aldım, anlaştık abiyle. 40 yaşındaymış
Abimiz 40 yaşında ve çok titiz bi insanmış. Şu kırk liralık jelatinlerden varmış. oğlu yüzünden 820'sini satmış ve androidden memnun kalmamış. Bu hafta içi buluşup elden inceleyeceğiz telefonları. Bir de sarj soketi çok sorunlu diyorlar 4GB'lerde. Ama 16 GBlerde öyle bi sorun yokmuş yeni model hesabı. Sen ne diyorsun?Cihaz temiz demi temiz cihaz bulmak biraz zorda birde hangi renk
O zaman sorun yok evet sarz soketi sorunu var ama bizim cihazda olmadi hic yengemgil bizden 3-4 ay sonra aldilar onlarda sarz soketi sorunu oldu ne yazik ki kullanima bagli bence guzel ve dikkatli kullanirsaniz hicbisey olmaz yengemin kide 4 gb ti . 16 gbta oyle bi sorun gormedim.Abimiz 40 yaşında ve çok titiz bi insanmış. Şu kırk liralık jelatinlerden varmış. oğlu yüzünden 820'sini satmış ve androidden memnun kalmamış. Bu hafta içi buluşup elden inceleyeceğiz telefonları. Bir de sarj soketi çok sorunlu diyorlar 4GB'lerde. Ama 16 GBlerde öyle bi sorun yokmuş yeni model hesabı. Sen ne diyorsun?
Evet bu sorunu söyleyenlerin hepsinin telefonu 4GB modelinden. O yüzden rahatladım. Ben titiz kullanırım, nasıl çatır çutur sokete sokuyorlar anlamıyorum. O zaman senin telefon hakkında ki tecrübelerine göre takaslayacağım (:O zaman sorun yok evet sarz soketi sorunu var ama bizim cihazda olmadi hic yengemgil bizden 3-4 ay sonra aldilar onlarda sarz soketi sorunu oldu ne yazik ki kullanima bagli bence guzel ve dikkatli kullanirsaniz hicbisey olmaz yengemin kide 4 gb ti . 16 gbta oyle bi sorun gormedim.
Hayirli olsun kardesim android iyidir ya [emoji4]Evet bu sorunu söyleyenlerin hepsinin telefonu 4GB modelinden. O yüzden rahatladım. Ben titiz kullanırım, nasıl çatır çutur sokete sokuyorlar anlamıyorum. O zaman senin telefon hakkında ki tecrübelerine göre takaslayacağım (:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?