General Mobile Discovery Video İnceleme

LimePie

Üye
hayırlı olsun buarada söylemeyi unuttum

Hayırlı olsun Siyahı hiç böyle güzel gelmemişti gözüme beyaz düşünüyordum ama şimdi yine kararsız kaldım

OPC

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim arkadaşlar bugün biraz yoğunum yarın ve ileriki günlerde telefonun fotoğraflarını oyun performansını paylaşacağım

Tepkiler: Dede

Sarangni

Üye
Hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanırsınız inşallah.

Videoyu izledim siyah cidden çok şık duruyor iyi bir tercih olmuş renk seçimi. Yalnız daha bir saat önce aldığınız cihaz için çok memnunum demeseydiniz eyiydi

OPC

Üye
    Konu Sahibi

Cihazı alır almaz video hazırladım amatörce oldu ilk video sonrakilerde dikkatli olucam

Sarangni

Üye

Cihazı alır almaz video hazırladım amatörce oldu ilk video sonrakilerde dikkatli olucam

Konuşman gayet akıcı video hazırlamaya devam edersen cihazı alacaklar için iyi bir rehber olursun diye düşünüyorum. Şimdiden kolay gelsin.

OPC

Üye
    Konu Sahibi
Konuşman gayet akıcı video hazırlamaya devam edersen cihazı alacaklar için iyi bir rehber olursun diye düşünüyorum. Şimdiden kolay gelsin.

Teşekkür ederim vaktim oldukça çekerim video

hayırlı olsun telefonun güzel video olmuş kısa ve öz
bende dün aldım siyahını arkasındakı yazı dısında dıs gorunus nexusa çok benziyor ayrıca çok hafıf elde yok gıbı telefon o fiyata kusursuz bir cihaz benım açımdan eksilerini sayıyıym size telefonda tercihlere özel bi yer verilmemiş genel sesszi toplantı vs. gibi telefonun sesi aslında çok güzel ama biri ararken yada mesaj geldıgınde çok yuksek ses vermıyo ve tıtreşimi çok az titreşim ayarı yok keske olsaydı ama kesinlikle pişman değilim hafıza kartına kurdum herşeyi ve telefon rr3 de 2 kere kastı sımdıye kadar onlardada arka plan uygulamaları acıktı hafıza kartından çalıştırmasına rağmen çok menumun alacak arkadaşlar için çok doğru bir tercih olabilirr

Tepkiler: GuiTaRisT111

OPC

Üye
    Konu Sahibi
Resim ekledim arkadaşlar siyahı merak edenler için

Kerim.

Üye
Siyahi cok şık ya

nerden alıyorsunuz bunları heryerde ön siparişte

fk555897

Üye
Güzel telefon hayırlı olsun.

KayraBey

Üye
Telpa sitesine girin bayi listesini açın size yakın olan bayileri arayın mutlaka bulursunuz