HAM ZA
Üye
-
Konu Sahibi
-
evet haklısınız ancak donanım biraz daha ön planda benim için tamir görmemiş olması yeterli bi nedenDiscovery daha guncel bir cihaz o fiyata alacaginiz 2.el s2'nin zaten haşatı cıkmış oluyor,cercevesinin boyasi atmis ekrani cizilmis vs vs temizi de discoverinin 2. elinden pahali oluyor
Eger fazla kisisellestirmek istiyorsaniz zaten basi s2 ceker oylelikle ama bir yandanda daha guncel ve ekrani da buyuk discoverynin artilarievet haklısınız ancak donanım biraz daha ön planda benim için tamir görmemiş olması yeterli bi neden
peki mali 400 çift çekirdek mi(s2 de. tek çekirdek te olabilir fazla bilgim yok) powervr sgx544 tek çekirdek mi ? sence gpu olarak hangisi daha güçlüdür?Eger fazla kisisellestirmek istiyorsaniz zaten basi s2 ceker oylelikle ama bir yandanda daha guncel ve ekrani da buyuk discoverynin artilari
ne gibi farkları var?S2 tabiki kalite farkı var ikisinide kıyasladım telefonların
s2 amiral gemisiydi samsung'un ama çift çekirdekli işlemci ilerde sorun yaratmasın?s2 ezer tabikide.milleti bir discovery sevdasi tutmus hadi bakalimdestek bittu diyorlar cm final kur fistik gibi.
Bakıcam artık ya eğer temiz bi s2 bulabilirsem alıcam olmazsa gm discovery favorim zaten2 senedir S2 kullanıcısıyım. Eşime discovery aldıktan sonra hayran kaldım açıkçası. Bana çok daha akıcı geldi belki hızındandir. Ben discovery derim. Kamerası S2 den bariz kötü ama.
cok emin konusma arkadasim.cift cekirdekli olduguna falan bakma.donanima bakarak karar verme.ikisininde arayuzu farkli ve arayuzler arasinda stabillik farki var.simdi diceksin bu nediyor diye.soyle ozetliyim.modern combat 4u iphone 3gsde kasmadan oynadim.Diskavri.
Çok net yani tartışmaya bile lüzum yok.
cok emin konusma arkadasim.cift cekirdekli olduguna falan bakma.donanima bakarak karar verme.ikisininde arayuzu farkli ve arayuzler arasinda stabillik farki var.simdi diceksin bu nediyor diye.soyle ozetliyim.modern combat 4u iphone 3gsde kasmadan oynadim.
Cevap net S2.
hayir yargilamadim ben sadece bilgine ek bilgi kattim.bu discvovery sevdasi ne anlamadim ben.s2 gibi bir telefonla karsilastirilmasi mantiksiz.tamam diskarda guzel ama kendisinden ustun telefonlarla karsilastirmayin.Emin olmasam emin konuşmam. İki cihazı da biliyorum, kağıt üzerinde yazanlara bakarak yorum yapmam. Asıl sen, tanımadığın kişiler hakkında kesin yargılara varmamalısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?