benim şarj da tam tersi şarj performansı arttı. gayette mumnunum şuan.tuşlar yanik kaldigi halde bildirimlerde uzun süre. çok şarj yediğini görmedim..arkadaslar dun son guncellemeleri yukledim telefona ve sarjimin artik hizli gittigini gordum.sizede oldu mu bu durum? ve olduysa son guncellemeleri kaldirma diye bi olasilik var mi?
Bende de aynı durum var geceden sabaha şarj büyük miktarda düşmüş olurdu bildirim ışığı sabaha kadar açık kalmış ona rağmen şarj yüzdesi eskisinden az düşmüş ilginç bir durumbenim şarj da tam tersi şarj performansı arttı. gayette mumnunum şuan.tuşlar yanik kaldigi halde bildirimlerde uzun süre. çok şarj yediğini görmedim..
valla pil performansı çok iyi geldi bana ama dediğimiz gibi bu kadar bekledik ne geldi ama şunu da söylemekte fayda var Nokia daha çok bekletipde birşey vermediği zamanlarda oldu.o yüzden buna şükür diyorumBende de aynı durum var geceden sabaha şarj büyük miktarda düşmüş olurdu bildirim ışığı sabaha kadar açık kalmış ona rağmen şarj yüzdesi eskisinden az düşmüş ilginç bir durum

Gravity modun bildirimi de zaman ayarlı değil ama yanıp sönüyor en azından öyle olabilirdi yeni tema dediği gionee e3te zaten varolan bir temaydı diye hatırlıyorum ayarlar kısmında da bir iki oynayıp bir şey yapmadan güncelleme diye itelediler resmen bir tek şarj bu şekilde devam ederse tek artı o olurvalla pil performansı çok iyi geldi bana ama dediğimiz gibi bu kadar bekledik ne geldi ama şunu da söylemekte fayda var Nokia daha çok bekletipde birşey vermediği zamanlarda oldu.o yüzden buna şükür diyorum![]()
Ayarlardan feneri açFener benim telefonda ses kısma tuşuna uzun basılınca çalışmıyor.
Açık zatenAyarlardan feneri aç