calypso16
Üye
TeşekkürlerCreative MA200
TeşekkürlerCreative MA200
sanmıyorum pek etkisi olmaz :-)Arkadaşlar telefonu cift hat ile kullanınca daha fazla şarj tuketiyor mu? Şu anda tek hat ile kullanıyorum, şarjı iyi dayanıyor. Ikinci bir hat takarsam şarjı daha az mı gider?
Cevabınız icin tesekkurler.sanmıyorum pek etkisi olmaz :-)
Bilgilendirme icin tesekkurler.4.4.2 kesinleşmiş arkadaşlar nisan ayında güncelleme verilmeye başlancakmış tüm kullanan arkadaşlara hayırlı olsun![]()

O konular hakkında bilgim yok ama kitkattan önce bir güncelleme daha verilecekmiş sanırım o güncelleme ile rapor edilen çeşitli sorunlar giderilecek ve cihaz Kitkat sürümüne hazırlanacakmış.Bilgilendirme icin tesekkurler.
Bildirim ışığı ozelligi gelecek mi?
Arayuz degisecek mi?
Yeni temalar gelecek mi?
![]()

Pil 2 saat önce fu ll dolu idi.çok hızlı gidiyor şarj
hocam hiç kullanmamışsınızİlginç Bende durum tam tersi.. Ben iş telefonu olarak kullanıyorum (internet mail skype ve çağrılar) Çok rahat 50-60 saat çıkarıyor.. 2 3 günde bir şarj ediyorum. (cihaz root lu, tasarruf modları açık, ekran ışığı ortada, alttaki tüm gereksiz uygulamalar kapalı ve engelli, dahili bellek 1'den 2.5GB'ye çıkarılmış hali ile.)
Şuan 3 gün 21 saat oldu ve hala %20lerde
telefon görüşmeside çok yapmamışsınız.
Hocam neden öyle hesaplıyor bilmiyorum. Çok fazla konuşuyorum mail kutum açık,bazen oyunlar oynuyorum. Yinede tüketim listesi hep böyle görünüyor. Yazılımsal bir bug var sanırım bende. Tüm şarjı asfalt8 ile yesem % 4 5 tüketim görünüyorhocam hiç kullanmamışsınıztelefon görüşmeside çok yapmamışsınız.
ortalama kullanımda screen %25 civarı oluyor![]()

İyimiş nasıl oldu bu yaptıklarınız hangi programları yüklediniz kısaca anlatsanızİlginç Bende durum tam tersi.. Ben iş telefonu olarak kullanıyorum (internet mail skype ve çağrılar) Çok rahat 50-60 saat çıkarıyor.. 2 3 günde bir şarj ediyorum. (cihaz root lu, tasarruf modları açık, ekran ışığı ortada, alttaki tüm gereksiz uygulamalar kapalı ve engelli, dahili bellek 1'den 2.5GB'ye çıkarılmış hali ile.)
Şuan 3 gün 21 saat oldu ve hala %20lerde
Sürekli kullanımda fark ediyor hocam şarj belirgin şekilde daha hızlı gidiyorArkadaşlar telefonu cift hat ile kullanınca daha fazla şarj tuketiyor mu? Şu anda tek hat ile kullanıyorum, şarjı iyi dayanıyor. Ikinci bir hat takarsam şarjı daha az mı gider?
Root sonrası greenify, celan master, rom toolbox pro ve SD MAid aracılığı ile telefonu optimize ettim. Kendiliğinden açılan ve sürekli yer işgal eden youtube mail vs programları dondurdum veya tamamen sildim. altta açılacak şeylerin kontrolu bende. Tek simkart takılı tüm uygulamaların otomatik güncellemesi kapalı.. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Dahili belleği 1GB den 2.5GB ye arttırmamın bir etkisi oldumu bilmiyorum ama daha ferah olduğu kesin.İyimiş nasıl oldu bu yaptıklarınız hangi programları yüklediniz kısaca anlatsanız
Yeni hat aldım. İnşallah çok fark etmez.Sürekli kullanımda fark ediyor hocam şarj belirgin şekilde daha hızlı gidiyor
Cihaz rootlu değilse hiçbiri çalışmayacaktır.Root bende yok ama greenify kullanıyorum işe yarıyor.rom toolbox pro da yüklü.Sd maid yuklemedim ama deneyeyim.
Ben de onu diyecektim. Root olmadan greenify çalışmaz. Sonra yazmaktan vazgeçtim.Cihaz rootlu değilse hiçbiri çalışmayacaktır.
Yok hocam hangi hattın internetini hangi hattın gsmini kullanacağınızı seçtiğiniz için sorun olmuyorYeni
Yeni hat aldım. İnşallah çok fark etmez.
Mesela whatsapp x hattı için tanımlı ya. Y hattını devreye sokarsan whatsapp sorun çıkarıyor mu?