General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

calypso16

calypso16

Üye
peki iyi bir kablo nerden alınabilir ilerde başımıza gelmesin diye

neyhu

Üye
Merhaba,

sanırım orjinal kutudan çıkan beyaz kabloyu kullanıyorsun? Fark ettiysen o kablo çok zorlanarak giriyor soket yerine. Haddinden daha geniş bir ucu var. Ben eski LG Optimus L7'min usb kablosunu kullanıyorum ve hiç bir zorlanma veya sokette sıkıntı yok, ileride olur mu bilemem. Dediğim gibi, orjinal kabloyu kullanıyorsan sorunun büyük bir ihtimal bu yüzden olmuştur.
Bu konuda sana kesinlikle katılıyorum, Samsung Galaxy Wonder usb kablosunu taktığımda daha rahat şarj oldu. O dediğin sertlik dün şarj ederken kaybolmuştu kardeşim, o yüzden şarj olmuyor diye düşünüyorum.

General mobile discovery kullanan arkadaşlara tavsiyem orjinal şarj kablosunu kullanmayın arkadaşlar, samsung yada arkadaşın dediği gibi LG şarj aparatını kullanın...

• Beğen
Tepkiler: SuSKuN2010
calypso16

calypso16

Üye
burdaki powerbanktan kullanan var mı?

dulger1

dulger1

Üye
Valla ilk defa gördüm ama güzel birşeye benziyor alıp bi kullanmak lazım

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
o cihaz yerine böyle birşey almak daha mantıklı en azından kendi uzun kablosu ile sıkıntısız kullanırsın.

calypso16

calypso16

Üye
haklısın da dediğin yerden hiç alışveriş yapmadım çekiniyorum açıkcası

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
bu siteyi kullanan çok kişi var geç olsada ürün geliyor. :oke:

dulger1

dulger1

Üye
Yalnız bu tarz cihazlar telefona zararlımıdır acaba

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
en fazla bataryaya zarar verir onuda zararı yok diye biliyorum ama kullananlara sormak lazım.

NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye
adaptör çıkışında 5 Volt 0.1 A değerleri var bu değerler dışında bataryayı şarj ederseniz batarya ömrünüz kısalabilir.Bu yüzden orijinal adaptör kullanın.

black.37

Üye
orjinal adaptör kullana kullana yavaş yavaş yumuşuyor zamanla yumuşar, benimkide kullana kullana yumuşadı rahatca zorlanmadan şarja takabiliyorum telefonu

• Beğen
Tepkiler: Özkan Ç.
TheMadness

TheMadness

Üye
adaptör çıkışında 5 Volt 0.1 A değerleri var bu değerler dışında bataryayı şarj ederseniz batarya ömrünüz kısalabilir.Bu yüzden orijinal adaptör kullanın.

Cihaz gelen akımı kısıtlıyor problem olmaz.

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Po1ntshot

Po1ntshot

Üye
Arkadaşlar bugün bende bir GM Discovery sahibi oldum bu blue firması işi biliyor umarım gm cihaz güncellemeleri konusunda sıkıntı yaşatmaz ayrıca bugün bir çok oyun ile testlerin oldu smart tv televizyonuma miracast ile bağlandım süper ya çok hafif bir gecikme var ama oda kadı kızındada olur kısacası f/p süper bir cihaz ne kadar aptal harcamalar yapmışım daha önce

• Beğen
Tepkiler: Neagf ve Buğra
Ccihat67

Ccihat67

Üye
Arkadaşlar bugün bende bir GM Discovery sahibi oldum bu blue firması işi biliyor umarım gm cihaz güncellemeleri konusunda sıkıntı yaşatmaz ayrıca bugün bir çok oyun ile testlerin oldu smart tv televizyonuma miracast ile bağlandım süper ya çok hafif bir gecikme var ama oda kadı kızındada olur kısacası f/p süper bir cihaz ne kadar aptal harcamalar yapmışım daha önce

Nasıl bağladınız tv ye ? ben yapamadım lg ye

anilari35

anilari35

Üye
arkadaşlar bu şarj soketini baglamayın demişsiniz bu 1.part ürünler içinmi yoksa 2. part ürünlerde şarj aleti değişiyor ya bundada geçerlimi

ayrıca bendede lg smart tv var bende ugrastım ama bağlayamadım nasıl baglayacaız yardım edermısnız ?

calypso16

calypso16

Üye
Ödemeyi nasıl yaptınız ve baktım da satıcının feedback'i iyi değil

caglar b

caglar b

Üye
Müzik ve film arşivimi yanımda taşımak istiyorum. Class 4 64 gb kart alsam sorun olur mu?

Ccihat67

Ccihat67

Üye
m.teknolojioku.com/haber/general-mobile-discoverye-yeni-guncelleme-geliyor-14984.html guncelleme gelcekmis :)

Üst Alt