General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

feyyazevci

feyyazevci

Üye
Genel sorunlardan çok muhabbet ortami olmuş yardımlaşma adina çok az paylasim

Sarangni

Sarangni

Üye
Bu cihaz için CM ROM yapan birisi çıkmadı galiba.

16 GB modele 4 GB cihazın romları uyumlu mu?

sparrov61

Üye
Uyumlu değil malesef

calypso16

calypso16

Üye
Bugün vodafone hattımı kestirip sim1 e taktım ve şu an 2 si de aynı anda çalışıyor.ikisinede çağrı geliyor telefon bir kere daha artı puan aldı benden daha önce kullandığım hiçbir telefonda yoktu bu olay

• Beğen
Tepkiler: Özkan Ç. ve Buğra
Buğra

Buğra

Admin
Bugün vodafone hattımı kestirip sim1 e taktım ve şu an 2 si de aynı anda çalışıyor.ikisinede çağrı geliyor telefon bir kere daha artı puan aldı benden daha önce kullandığım hiçbir telefonda yoktu bu olay
emin misiniz aynı anda çalışmaması lazım :hmmm

calypso16

calypso16

Üye
Kaç kere denedik kardeşimle %100 eminim

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Buğra

Buğra

Admin
İlginç normalde çalışmıyor diye bilgi yapılmıştı 2.simde 3G de normalde çalışmıyor denilmişti ama çalışıyordu bakalım çalışmıyor denilipte çalışan başka neler çıkacak :D

calypso16

calypso16

Üye
Onuda denedik o da çalışıyor

• Beğen
calypso16

calypso16

Üye
Donanım haberde inceleme çıktı izlediniz mi birsürü telefon incelemesi

calypso16

calypso16

Üye
İlk önce discovery'i tavsiye ediyorlar

• Beğen
maktama

maktama

Üye

Bir hatla konuşurken diğer hattınız arandığında ulaşılamaz durumda görünür. Bunu aşmak için hatlar ayarlardan "ulaşılamadığında yönlendir" seçilerek.birbirine yönlendirilir.
Yani Bekleme durumunda iki hatta aktiftir zaten ancak Yönlendirme yapmadan iki hatta aynı anda aktif görüşme yapılamıyor.

calypso16

calypso16

Üye
Tabiki benim demek istediğim buydu yanlış yazdım

KayraBey

KayraBey

Üye
İşte size çözüm ;)

aşian27

aşian27

Üye
Ben de kullanıyorum artık bu telefonu :) Benimki siyah renk.

Not: Özellikle kısmında Gpu'suna PowerVr sgx544 gpu yazmışsınız da; o, PowerVr SGX544MP değil mi?

• Beğen
Ccihat67

Ccihat67

Üye
hoparlörün yanında ışık yanıyo yeni fakettim galiba yüklediğim programdan :) smart cover pro yükledim işe yarıyo güzel calışıyo

• Beğen
Tepkiler: Özkan Ç.
Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Ccihat67

neyhu

Üye
Artık benimde General mobile Discovery Şarj soketi problemim var. Bu nedir arkadaş, 4 kişiye bu telefondan aldırdım ben. Ama geçen gün telefonu şarja takdığımda şarj olmadığını farkettim. Çözüm olarak garantiye gönderin diyorlar, 2 aylık telefonun içi açılacak yani.
Telefon kesik kesik şarj oluyor zorladığımda ve haliyle batarya elden gidiyor. Yazıktır, güzel bir telefon üretiyorsun o şarj giriş yeri nedir arkadaş! Huzursuzluğu veriyorsun, şimdi telefondan keyif al.

Peocawe

Peocawe

Üye
Artık benimde General mobile Discovery Şarj soketi problemim var. Bu nedir arkadaş, 4 kişiye bu telefondan aldırdım ben. Ama geçen gün telefonu şarja takdığımda şarj olmadığını farkettim. Çözüm olarak garantiye gönderin diyorlar, 2 aylık telefonun içi açılacak yani.
Telefon kesik kesik şarj oluyor zorladığımda ve haliyle batarya elden gidiyor. Yazıktır, güzel bir telefon üretiyorsun o şarj giriş yeri nedir arkadaş! Huzursuzluğu veriyorsun, şimdi telefondan keyif al.

Merhaba,

sanırım orjinal kutudan çıkan beyaz kabloyu kullanıyorsun? Fark ettiysen o kablo çok zorlanarak giriyor soket yerine. Haddinden daha geniş bir ucu var. Ben eski LG Optimus L7'min usb kablosunu kullanıyorum ve hiç bir zorlanma veya sokette sıkıntı yok, ileride olur mu bilemem. Dediğim gibi, orjinal kabloyu kullanıyorsan sorunun büyük bir ihtimal bu yüzden olmuştur.

Üst Alt