varsa sorununuz yardımcı oluruz.Genel sorunlardan çok muhabbet ortami olmuş yardımlaşma adina çok az paylasim
emin misiniz aynı anda çalışmaması lazımBugün vodafone hattımı kestirip sim1 e taktım ve şu an 2 si de aynı anda çalışıyor.ikisinede çağrı geliyor telefon bir kere daha artı puan aldı benden daha önce kullandığım hiçbir telefonda yoktu bu olay

İlginç normalde çalışmıyor diye bilgi yapılmıştı 2.simde 3G de normalde çalışmıyor denilmişti ama çalışıyordu bakalım çalışmıyor denilipte çalışan başka neler çıkacakKaç kere denedik kardeşimle %100 eminim

Kaç kere denedik kardeşimle %100 eminim
Sarjinda icer amahoparlörün yanında ışık yanıyo yeni fakettim galiba yüklediğim programdansmart cover pro yükledim işe yarıyo güzel calışıyo
Artık benimde General mobile Discovery Şarj soketi problemim var. Bu nedir arkadaş, 4 kişiye bu telefondan aldırdım ben. Ama geçen gün telefonu şarja takdığımda şarj olmadığını farkettim. Çözüm olarak garantiye gönderin diyorlar, 2 aylık telefonun içi açılacak yani.
Telefon kesik kesik şarj oluyor zorladığımda ve haliyle batarya elden gidiyor. Yazıktır, güzel bir telefon üretiyorsun o şarj giriş yeri nedir arkadaş! Huzursuzluğu veriyorsun, şimdi telefondan keyif al.