Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
beyler bu arada telefonun asil cikis yeri hindistan Bende steroidde radyo gözükmüyor güncelleme yaptım yenikameralarinda pembelesme olanlar doygunlugu düşürsunler
ayrica store oid de radyo programı var oradan indirebilirsiniz..
bu arada telefonda kendiliğinden radyo olmamasinin sebebi TRT te para vermemek icin ..
uzun sure ugramiodum maxicep ozlemisimbeyler bu arada telefonun asil cikis yeri hindistan
hindistan da ismi gionee life
Amerika da ismi blue life
turkiede ismi general mobile discovery bunlarda bi kaç bilgi
Arada okuma yazma hızı farkı var c4 karta bir dosya kopyalamak c10 karta dosya kopyalamaktan daha yavaştırc4 kartla c10 arasındaki fark nedir ne var bunlarda ben hafıza kartlarından hiç anlamam
c4 kartla c10 arasındaki fark nedir ne var bunlarda ben hafıza kartlarından hiç anlamam
İkisinde c10 olsaydı Toshiba önerirdim ama c4 kart alınmaz sandisk alabilirsin.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bunun sebebini bilen var mı?
Rehber boş görünüyor.

Rehbere girip seçeneklere tıkla görüntülenecek kişilerden tüm kişilere tıkla tamamdır.Hiç iplenmemişim Bea![]()
güncelleme sim numaralarımı silmiş nasıl olduysa belki sende de problem aynıdır hocam allahtan gmailde yedekli de gitmedi numaralarHiç iplenmemişim Bea![]()
güncelleme sim numaralarımı silmiş nasıl olduysa belki sende de problem aynıdır hocam allahtan gmailde yedekli de gitmedi numaralar

bence Özkan Ç.'nin soylediğini uygularsan sorunun çözülecektir@Kerim. acaba rica etsem ilk mesajdaki kullanıcılar listesine beni de eklermisiniz siyah rengiOlmamıştır inşallah yoksa yıkarım GM yi![]()
bence Özkan Ç.'nin soylediğini uygularsan sorunun çözülecektir@Kerim. acaba rica etsem ilk mesajdaki kullanıcılar listesine beni de eklermisiniz siyah rengi
Rehberde seçenekler diye bir şey yok.
Sol dokunmatik tuş.
kişileri içe aktarda mı işe yaramıyor peki?Sizde beni iyice cahil yaptınız ya açılmıyor.rehberde hic bir şey.
kişileri içe aktarda mı işe yaramıyor peki?