General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Beyler gravity box 2.6 yükledim çalıştıramadım Xposedden Framework kurup reboot atıyorum yine olmuyor yardımcı olun lütfenBirde Greenify paylaşabilir misiniz

Ccihat67

Ccihat67

Üye
Dün pembeleşme sorununu farkettim 2 aydır kullanıyorum yeni farkettim yada güncellemeden sonra oldu tam bilmiyorum nasıl hallederim ?

EmReRoĞlU

Üye
Güncellemesi yaptıktan sonra sistem güncelleme artık açılmıyo siyah ekranda kalıyo sadece bendemi böyle
Ayarlar>>uygalamalar tüm uygulamalar sistem güncelleme durdurmaya zorla verileri temizle de düzelir[quoGM ="Ccihat67, post: 6547381, member: 384055"]Dün pembeleşme sorununu farkettim 2 aydır kullanıyorum yeni farkettim yada güncellemeden sonra oldu tam bilmiyorum nasıl hallederim ?[/quote]
Her gm dis kullanıcısının yaşıyacagi bir sorun çözüm yok maalesef kolay gelsin1:GÜNCELLEMEYİ YÜKLEYEMEYENLER DİKKAT...arkadaşlar bugün gelen güncellemeyi ota üzerinden indirip kuramadıysanız aşağıda verdiğim yandex linkinden öncelikle bilgisayarınız yada telefonunuz vasıtasıyla romu indirin. bu indirdiğiniz dosyayı telefonunuzun hafıza kartının download kalsörüne atın..herkese ayrı açıklama yapmamak için download klasörü diyorum ana dizinede atsanız olur.indirdiğiniz dosyanın uzantısı .zip değilse kimisinde rarlı çıkıyormuş..yeniden adlandıra basıp adının sonuna .zip yazın..şimdi gelelim yüklemeye..telefonunuzun menüsünden sistem güncellemeye gelin sağ üstte 3 adet nokta var oraya basın.açılan menüden yerelden güncelleme paketini seçe basın sonra gelen ekrandan sd kartın içinden download klasörüne girip indirdiğiniz rom dosyasını gösterin..ve telefonunuz kapanıp yükleme başlıyacak açılana kadar bekleyin ve romunuz yüklenmiş olucak..2:ÖNEMLİ::::ROMU YÜKLEYEMEYEN YADA HATA ALAN ARKADAŞLAR otadan indirip yükleyemeyenler içinde geçerli...telefonumuzu kapatıyoruz...power ve ses açma tuşuna basık tutup telefonumuzu çalıştırıyoruz ekrana android logosu gelene kadar tuşları bırakmıyoruz.ekrana logo gelip komut yok yazısını görünce power 1 kere basıyoruz ve recovery açılıyor..ses kısma tuşuyla wipe data factory reset menüsüne gelip ses açma tuşuna basarak içine giriyoruz.ve ordakiseçenege gelip ses açma tuşuyla onaylayıp telefonumuzu formaylamış oluyoruz...reboot deyip çıkıyoruz başka bir yere dokunmuyoruz..telefonumuz açıldıgında yukarıda anlattıgım şekilde romu kurabilirsiiz.recovery moddanda kurulabildigi gibi digeri daha kolay telefon açılınca kurun ve işlem tamam..ikinci işlemde yapacaklarınız hafıza kartınızdaki veriler hariç tüm bilgilerinizi silecek telefonunuzda oluşmuş dosya ve program hatalarını düzelticektir.ve temiz bir rom kurulumu yapmanıza imkan verecektir.hatta romu kurduktan sonra tekrar recoveryden formatlarsanız tadından yenmez :))))açıldıgında yeni telefonunuz hayırlı olsun..

• Beğen
Tepkiler: Neagf ve Dede
GuiTaRisT111

GuiTaRisT111

Üye
Bu ne abi herkesin bi sorunu var :D

caglar b

caglar b

Üye
  • Beğen
Tepkiler: EmReRoĞlU ve Özkan Ç.
Peocawe

Peocawe

Üye
ya tam da Çağların dediği gibi durum. GMD alanların çoğu androidi yeni kullananlar her şeye problem diyorlar. Adam telefonu kapatmak için kapat butonuna basıyo kapatma uyarısı gelmedi diye telefon bozuk diyo. General Mobile Discovery nin facebook sayfasında adminim gelen mesajları bi görseniz aklınız durur ya. 600 liraya telefon alıyo s4 le kıyaslıyo. arkadaşımın s4ünde kamera öyle değil niye bunda kumlanıyo dandik mal diyo. gelde sövme buna.

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer, caglar b, attach97 ve 2 diğerleri
VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Arkadaşlar yardım edecek biri yok mudur içinizde :cry:

calypso16

calypso16

Üye
Ayarlar>>uygalamalar tüm uygulamalar sistem güncelleme durdurmaya zorla verileri temizle de düzelir[quoGM ="Ccihat67, post: 6547381, member: 384055"]Dün pembeleşme sorununu farkettim 2 aydır kullanıyorum yeni farkettim yada güncellemeden sonra oldu tam bilmiyorum nasıl hallederim ?
Her gm dis kullanıcısının yaşıyacagi bir sorun çözüm yok maalesef kolay gelsin1:GÜNCELLEMEYİ YÜKLEYEMEYENLER DİKKAT...arkadaşlar bugün gelen güncellemeyi ota üzerinden indirip kuramadıysanız aşağıda verdiğim yandex linkinden öncelikle bilgisayarınız yada telefonunuz vasıtasıyla romu indirin. bu indirdiğiniz dosyayı telefonunuzun hafıza kartının download kalsörüne atın..herkese ayrı açıklama yapmamak için download klasörü diyorum ana dizinede atsanız olur.indirdiğiniz dosyanın uzantısı .zip değilse kimisinde rarlı çıkıyormuş..yeniden adlandıra basıp adının sonuna .zip yazın..şimdi gelelim yüklemeye..telefonunuzun menüsünden sistem güncellemeye gelin sağ üstte 3 adet nokta var oraya basın.açılan menüden yerelden güncelleme paketini seçe basın sonra gelen ekrandan sd kartın içinden download klasörüne girip indirdiğiniz rom dosyasını gösterin..ve telefonunuz kapanıp yükleme başlıyacak açılana kadar bekleyin ve romunuz yüklenmiş olucak..2:ÖNEMLİ::::ROMU YÜKLEYEMEYEN YADA HATA ALAN ARKADAŞLAR otadan indirip yükleyemeyenler içinde geçerli...telefonumuzu kapatıyoruz...power ve ses açma tuşuna basık tutup telefonumuzu çalıştırıyoruz ekrana android logosu gelene kadar tuşları bırakmıyoruz.ekrana logo gelip komut yok yazısını görünce power 1 kere basıyoruz ve recovery açılıyor..ses kısma tuşuyla wipe data factory reset menüsüne gelip ses açma tuşuna basarak içine giriyoruz.ve ordakiseçenege gelip ses açma tuşuyla onaylayıp telefonumuzu formaylamış oluyoruz...reboot deyip çıkıyoruz başka bir yere dokunmuyoruz..telefonumuz açıldıgında yukarıda anlattıgım şekilde romu kurabilirsiiz.recovery moddanda kurulabildigi gibi digeri daha kolay telefon açılınca kurun ve işlem tamam..ikinci işlemde yapacaklarınız hafıza kartınızdaki veriler hariç tüm bilgilerinizi silecek telefonunuzda oluşmuş dosya ve program hatalarını düzelticektir.ve temiz bir rom kurulumu yapmanıza imkan verecektir.hatta romu kurduktan sonra tekrar recoveryden formatlarsanız tadından yenmez :))))açıldıgında yeni telefonunuz hayırlı olsun..[/quote]
Ben yapamıyorum güncellemeyi sdkarttan yerelden seçiyorum geçersiz dosya diyor

tory1tory

tory1tory

Üye
Beyler benim bir sorum olucak bi hafta önce telefonu aldım biraz oyun yükledim ama bi sorunum var Ben oyundayken yada video izlerken Ekran 1 saniyeliğine gidip geliyor hemen bu ara sıra oluyor örneğin 3-4 dk da bir . Ama bu soruna sinir olmaya başladım sebebi nedir acaba sizdede oluyormu ?

maktama

maktama

Üye
Önceki mesajları okuyun. Kısaca"evet", güncelleme ile gelen bir hata.

calypso16

calypso16

Üye
Sonuçta son güncelleme yapılmalı mı yoksa yapılmamalı mı?

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Beyler benim bir sorum olucak bi hafta önce telefonu aldım biraz oyun yükledim ama bi sorunum var Ben oyundayken yada video izlerken Ekran 1 saniyeliğine gidip geliyor hemen bu ara sıra oluyor örneğin 3-4 dk da bir . Ama bu soruna sinir olmaya başladım sebebi nedir acaba sizdede oluyormu ?

Aynen bi perdelenme durumu da benim cihazda var nedendir bilmem

hardistortion

Üye
beyler apk ve obb kullanarak kurduğum hiç bir oyunu çalıştıramadım acaba root falan mı gerekiyo (asphalt 7,8 revolt gta vc çalıştıramadıklarım)

attach97

attach97

Üye
ya tam da Çağların dediği gibi durum. GMD alanların çoğu androidi yeni kullananlar her şeye problem diyorlar. Adam telefonu kapatmak için kapat butonuna basıyo kapatma uyarısı gelmedi diye telefon bozuk diyo. General Mobile Discovery nin facebook sayfasında adminim gelen mesajları bi görseniz aklınız durur ya. 600 liraya telefon alıyo s4 le kıyaslıyo. arkadaşımın s4ünde kamera öyle değil niye bunda kumlanıyo dandik mal diyo. gelde sövme buna.
katılıyorum.ağzı olan konuşuyor.

• Beğen
Tepkiler: TeknoÖmer, caglar b ve Özkan Ç.
NokiaBeLLe

NokiaBeLLe

Üye
ben memnunum tel hizli ve guzel s3 le yanyana koyunca gmd ben burdayim diyor yanliz fm radyo marketten kaldirilmis cozum yolu var mi

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
ben memnunum tel hizli ve guzel s3 le yanyana koyunca gmd ben burdayim diyor yanliz fm radyo marketten kaldirilmis cozum yolu var mi
bunu kullanabilirsinizz.

• Beğen
Tepkiler: Dede
calypso16

calypso16

Üye
Şimdi soracaktım radyo programı nerde diye neden kalkmış ki

calypso16

calypso16

Üye
Eski radyonun programı olan varsa yükleyelim onun ses gücü daha iyisi sanki

Üst Alt