furkan671907
Üye
google klavye diye bsey yokayarlar >tüm ayarlar > dil >google klavye > SÖZCÜK TAHMİNİ

google klavye diye bsey yokayarlar >tüm ayarlar > dil >google klavye > SÖZCÜK TAHMİNİ

google klavye diye bsey yok![]()
bidaha bakam
google klavye diye bsey yok![]()
Ayarlar>>uygalamalar tüm uygulamalar sistem güncelleme durdurmaya zorla verileri temizle de düzelir[quoGM ="Ccihat67, post: 6547381, member: 384055"]Dün pembeleşme sorununu farkettim 2 aydır kullanıyorum yeni farkettim yada güncellemeden sonra oldu tam bilmiyorum nasıl hallederim ?[/quote]Güncellemesi yaptıktan sonra sistem güncelleme artık açılmıyo siyah ekranda kalıyo sadece bendemi böyle
)))açıldıgında yeni telefonunuz hayırlı olsun..Gmd alanların büyük kısmı symbiandan androide geçen arkadaşlar (bkz: benBu ne abi herkesin bi sorunu var![]()
) sorularımızın ve sorunlarımızın olması normal 
Her gm dis kullanıcısının yaşıyacagi bir sorun çözüm yok maalesef kolay gelsin1:GÜNCELLEMEYİ YÜKLEYEMEYENLER DİKKAT...arkadaşlar bugün gelen güncellemeyi ota üzerinden indirip kuramadıysanız aşağıda verdiğim yandex linkinden öncelikle bilgisayarınız yada telefonunuz vasıtasıyla romu indirin.Ayarlar>>uygalamalar tüm uygulamalar sistem güncelleme durdurmaya zorla verileri temizle de düzelir[quoGM ="Ccihat67, post: 6547381, member: 384055"]Dün pembeleşme sorununu farkettim 2 aydır kullanıyorum yeni farkettim yada güncellemeden sonra oldu tam bilmiyorum nasıl hallederim ?
)))açıldıgında yeni telefonunuz hayırlı olsun..[/quote]Beyler benim bir sorum olucak bi hafta önce telefonu aldım biraz oyun yükledim ama bi sorunum var Ben oyundayken yada video izlerken Ekran 1 saniyeliğine gidip geliyor hemen bu ara sıra oluyor örneğin 3-4 dk da bir . Ama bu soruna sinir olmaya başladım sebebi nedir acaba sizdede oluyormu ?
katılıyorum.ağzı olan konuşuyor.ya tam da Çağların dediği gibi durum. GMD alanların çoğu androidi yeni kullananlar her şeye problem diyorlar. Adam telefonu kapatmak için kapat butonuna basıyo kapatma uyarısı gelmedi diye telefon bozuk diyo. General Mobile Discovery nin facebook sayfasında adminim gelen mesajları bi görseniz aklınız durur ya. 600 liraya telefon alıyo s4 le kıyaslıyo. arkadaşımın s4ünde kamera öyle değil niye bunda kumlanıyo dandik mal diyo. gelde sövme buna.
ben memnunum tel hizli ve guzel s3 le yanyana koyunca gmd ben burdayim diyor yanliz fm radyo marketten kaldirilmis cozum yolu var mi