Özkan Ç.
Üye
c5-03de bunun aynısıydı birşey olmazTelefonun üstündeki delikleri kapatan bir tıkaç gibi bişey var mı? Toz kapmaya müsait gibi geldi![]()

c5-03de bunun aynısıydı birşey olmazTelefonun üstündeki delikleri kapatan bir tıkaç gibi bişey var mı? Toz kapmaya müsait gibi geldi![]()

Gittigidiyor gibi sitelrde bulabilirsiniz.bu telefonun kılıflarını nereden bulabilirim?
Hepsiburada dan aldim cüzdan kilif gayet kullanisli şeffaf veya sert kapak kiliflarda varbu telefonun kılıflarını nereden bulabilirim?
:[/quote]Evde wifi varsa bağlan indirmeye başla bırak. O tamamlayacak indirmeyi. Ama bu saatler sürerBeyler anneme GM Discovery aldık, gayet iyi bi telefon. Güncelleme geldiğini duydum hemen güncellemek istedim. Fakat güncelleme inmiyor. İniyor gösteriyor fakat inmiyor. Bir ara indi %60 larda takıldı yine. Ağ ile ilgili bi problem mi yoksa telefondan mı kaynaklıdır? Bir de Wi-Fi a bağlıyken bir süre sonra evdeki ağ ile bağlantısını kesiyor bunu nasıl çözebilirim?
malesef o yapmıyorChrome yapabilir gibi

aynen ya bir tek şu tuş beni rahatsız ediyor sallamalı filan uygulamalar var da onlarda g2 nin çift tıklamasi kadar güzel değil.
O zaman bir ana önce dön stock roma pek saglıklı değil herhalde o rom. ama hangi rom o merak ettim burakgonun romlarında yoktu bir problem.[/quhote]h
Benim 14 lük pttcell ile kafam hayli hayli rahat 13gb ta ulaştım hala hızım düşmedi yeeeesssssZamanın da Vodafone'a geçtim kafam rahat. Ayda 19liraya her yöne 500 dakika 1000sms 1gb internet...
Galiba. Bende olmuyor çünküGüncellemesi yaptıktan sonra sistem güncelleme artık açılmıyo siyah ekranda kalıyo sadece bendemi böyle
Galiba. Bende olmuyor çünküGüncellemesi yaptıktan sonra sistem güncelleme artık açılmıyo siyah ekranda kalıyo sadece bendemi böyle
kanka mesajda sözcük tahmini nasıl ayarlıcaz ?TURKCELL bildiginiz internet paketi varmı uygun ??benimde tam tersi yapıyo ama ben kısaltma şeklinde yazdığım için saçma bi şekilde çeviriyo kapatmak istiyom bulamadım![]()
ayarlar >tüm ayarlar > dil >google klavye > SÖZCÜK TAHMİNİkanka mesajda sözcük tahmini nasıl ayarlıcaz ?TURKCELL bildiginiz internet paketi varmı uygun ??