General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

black.37

Üye
bu telefonun kılıflarını nereden bulabilirim?

Ulysseus

Ulysseus

Üye
Beyler anneme GM Discovery aldık, gayet iyi bi telefon. Güncelleme geldiğini duydum hemen güncellemek istedim. Fakat güncelleme inmiyor. İniyor gösteriyor fakat inmiyor. Bir ara indi %60 larda takıldı yine. Ağ ile ilgili bi problem mi yoksa telefondan mı kaynaklıdır? Bir de Wi-Fi a bağlıyken bir süre sonra evdeki ağ ile bağlantısını kesiyor bunu nasıl çözebilirim?

• Beğen
Tepkiler: Dede
KayraBey

KayraBey

Üye
Beyler anneme GM Discovery aldık, gayet iyi bi telefon. Güncelleme geldiğini duydum hemen güncellemek istedim. Fakat güncelleme inmiyor. İniyor gösteriyor fakat inmiyor. Bir ara indi %60 larda takıldı yine. Ağ ile ilgili bi problem mi yoksa telefondan mı kaynaklıdır? Bir de Wi-Fi a bağlıyken bir süre sonra evdeki ağ ile bağlantısını kesiyor bunu nasıl çözebilirim?
Evde wifi varsa bağlan indirmeye başla bırak. O tamamlayacak indirmeyi. Ama bu saatler sürer

flunight

Üye
arkdaşlar bana flash ekranlı sobetlerde çeviri yapan bir program lazım .sizde bulunurmu öyle bir şey:sahan2:

Peocawe

Peocawe

Üye
Chrome yapabilir gibi

TheOldBros

TheOldBros

Üye
Güncellemeden sonra tahminin olması için wifi açık kalsın türkçe dilini indiriyor tahmin için olmazsa siz indirin facebook sayfasında olcaktı tahminin nasıl açılcağı

attach97

attach97

Üye
bir şey sorucağım arkadaşlar gm discoverynin facebook sayfasında "Arkadaşlar Telefonunda Kapanma Sorunu Olanlar..! Ekranı kilitleyince ekran tekrar gelmiyor bataryayı çıkarınca düzeliyor diyenler garantiye göndermenizi istiyorum. Tam olarak sorunu cihazda görülmesi gerekiyor kimin yazılımsal kimin donanımsal sorunu olabilir..." demişler . Varmı bu sorunu yaşayan ?

pinokyotr

pinokyotr

Üye
Arkadaslar galeride ki resimlerin bir kısmı gözükmüyor neden olabilir acaba

calypso16

calypso16

Üye
yeni güncellemenin linkini verebilirmisiniz? ya ben yanlış indiriyorum heralde

caglar b

caglar b

Üye
Beyler benim bir sorunum var, telefonu bilgisayara baglayıp usb depolamayı açınca telefon "touchpal bellek kartı bulunamadı" diyor ve bilgisayar sadece dahili hafızayı gösteriyor, hafıza kartını görmesi için telefonu kapatıp açmak gerekiyor. Nasıl çözerim

DalvikCache

DalvikCache

Üye
aynen ya bir tek şu tuş beni rahatsız ediyor sallamalı filan uygulamalar var da onlarda g2 nin çift tıklamasi kadar güzel değil.

O zaman bir ana önce dön stock roma pek saglıklı değil herhalde o rom. ama hangi rom o merak ettim burakgonun romlarında yoktu bir problem.[/quhote]h
Zamanın da Vodafone'a geçtim kafam rahat. Ayda 19liraya her yöne 500 dakika 1000sms 1gb internet...
Benim 14 lük pttcell ile kafam hayli hayli rahat 13gb ta ulaştım hala hızım düşmedi yeeeesssss

calypso16

calypso16

Üye
recovery moddan sıfırladım güncelleme için yerelden sdkarttaki download bölümünde indirdiğim güncellemeyi seçiyorum geçersiz dosya diyor hala!!

basri111

basri111

Üye
Güncellemesi yaptıktan sonra sistem güncelleme artık açılmıyo siyah ekranda kalıyo sadece bendemi böyle

furkan671907

Üye
benimde tam tersi yapıyo ama ben kısaltma şeklinde yazdığım için saçma bi şekilde çeviriyo kapatmak istiyom bulamadım :)
kanka mesajda sözcük tahmini nasıl ayarlıcaz ?TURKCELL bildiginiz internet paketi varmı uygun ??

Üst Alt