cunun08
Üye
Mavi renk benimkiGüç tuşu sallananlarin telefonu beyaz renk mi
Mavi renk benimkiGüç tuşu sallananlarin telefonu beyaz renk mi
Yerel guncelleme ile yapayim dedim olmadigüncelle veya yedekle çıkmadımı?
Sen telefonu ne zamandır kullanıyorsunBenim cihazın güç tuşunda bir sıkıntı yok, siyah.
Başkan veri baglantısını actıgımda tl lerim gidiyor acil yardımcı olabilirisin ??
yeni aldım kardesimSen telefonu ne zamandır kullanıyorsun
Başkan veri baglantısını actıgımda tl lerim gidiyor acil yardımcı olabilirisin ??
Uzantısı zip olan dosyayı seçiyorsun ve bu hatayı veriyorsa bir daha indirip deneBen güncelleme dosyasını indirdim yerelden seç diyorum geçersiz dosya diyor
tele daha alısamadım kardesim hesap ayarları falan nerdeteşekkür ederim kardes
evetTüm ayarları seç aşağıya gel
Ordaki hesapları kapat
kapalı oldugu halde gidiyorOrdaki hesapları kapat
kardes hesapta sadece face twitter google var hepsinin senkronizeleri kapalı yine gidiyorHesap ayarlarından senkronizasyonu kapatın, googleplay ayarlarına girip otomatik güncellemeleri "sadece kablosuzdan" olarak ya da "güncelleme yapma" olarak ayarlayın.
Böylece telefonun internet harcayan kısımlarının çoğunu kapatmış olursun.
Ekleme: face paketini de face programıyla kullan,sanırım ozaman face paketinden düşer.
Yeni telefonunuz da hayırlı olsun bu arada.

40 gün oldu.Sen telefonu ne zamandır kullanıyorsun
ayarlar/tüm ayarlar/diğer/ veri kullanımı/ (operatör ismi) avea/ alttan 3 noktaya basıp arka plan verileri sınırlayı işaretleyin.kapalı oldugu halde gidiyor
kardes hesapta sadece face twitter google var hepsinin senkronizeleri kapalı yine gidiyor![]()
ALLAH razı olsun kardesim tamam gibi gözüküyor eywallah..40 gün oldu.
ayarlar/tüm ayarlar/diğer/ veri kullanımı/ (operatör ismi) avea/ alttan 3 noktaya basıp arka plan verileri sınırlayı işaretleyin.