General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
byler cwm ne yav :) birde ben LG telefonlarında kullanılan launcherleri çok seviyorum yardım eder misiniz o konuda nova'yı bırakmak istiyorum ram 75''lerde hep :S

PureFood

PureFood

Üye
cihazın 16 gb olanı çıkmış satışa. 699 tl hem de.

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
byler cwm ne yav :) birde ben LG telefonlarında kullanılan launcherleri çok seviyorum yardım eder misiniz o konuda nova'yı bırakmak istiyorum ram 75''lerde hep :S
Solo launcher %50 civarında kullanıyor. novayı deneyim dedim ama haklsn çok harcıyor

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
Ya benim Lg launcheri çok hoşuma gidiyo o nasıl acaba?

ismailozcn

ismailozcn

Üye
kamera ve oyun performansı nasıl?

cunun08

Üye
Arkadaşlar bu nasıl çizilmez ekranmış. Anahtar hafif çarptı. Nokta gibi çizildi

Buğra

Buğra

Admin
Arkadaşlar bugün telefon elindeyken masada arkadaş elime çarptı ve telefon fırladı yere ekranın üzerine düştü kapak fırladı sonra aldım ve birde baktım ki taş gibi hiç sorunu yok :bud:

• Beğen
Tepkiler: sparrov61, Dede, Peocawe ve 2 diğerleri
big.LITTLE

big.LITTLE

Üye

Çizilmez ekran diye bir şey yoktur sadece çizilmeye karşı dayanıklı ekran vardır.Bu piyasadaki amiral gemilerinde de böyledir.

• Beğen
Tepkiler: Buğra ve Ccihat67
Peocawe

Peocawe

Üye

Kim dedi sana çizilmez ekran diye? Kendinizi kandırmayın arkadaşlar ya. Her telefonun ekranı çizilir. Çizilmeye dayanıklı ekranlar vardır sadece.

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
Bitane z ultra launcher yükledim ama forumda bir arkadaş yapmıştı galiba daha güzelse onu yükleyeyim. Link atabilecek var mı?

cunun08

Üye
Yok hani videoda adam telefona birşeyler bastırıp çizdirmeye çalışıyordu. Birşey olmamıştı. Benimki en ufak hareketle iz çıktı. Gerçekten şans demek ki

slhtnr

slhtnr

Üye
Telefonun ekrani kesinlikle gorilla class deil bunu galaxy serilerinin ekranlarina dokunarak anlayabilirsiniz benim eski telefon galaxy s ti ekran tas gibi ustune bassan bile pixellere etki bile etmiyor discovery de hafif basmayla pixellere etki ediyor.

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
Telefonun ekrani kesinlikle gorilla class deil bunu galaxy serilerinin ekranlarina dokunarak anlayabilirsiniz benim eski telefon galaxy s ti ekran tas gibi ustune bassan bile pixellere etki bile etmiyor discovery de hafif basmayla pixellere etki ediyor.
Allah aşkına yapmayın ya sizin dediğimiz olay 200 liralık tabletlerde oluyor.

• Beğen
Tepkiler: Kerim.
Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
Benimde ekranda cizik var cizilmez diye guvenmeyin

Üst Alt