General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Beşiktaşlı24

Beşiktaşlı24

Üye
arkadaşlar most wantedda siyah ekran sorunu var oyunda arabanın sadece farları gözüküyor bunu nasıl çözebilirim

DalvikCache

DalvikCache

Üye
Arkadaslar class4 hafiza kartimda kurulu olan real racing3 kasiyor bende sizdede ayni kartta kasma oluyormu?
Marketten rr3 graphics adlı uygulamayı indir kaliteyi medium a düşür

VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
arkadaşlar ben root atmayı düşünüyorum nasııl yapabilirm yardımcı olacak biri var mı?? Font değiştirecem de

maktama

maktama

Üye
Framaroot 1.6.0 ile SuperSU seçerek kolayca root atabilirsin. Forumda anlatımı var. Arama yapın, "diğer android cihazları" bölümündeydi sanırım.

slhtnr

slhtnr

Üye
arkadaslar xperia z walkmani nasil yukleyebiliriz telefona malum kendi muzikcalarinin eksiklikleri var

neyhu

Üye
Bugun wonder telefonumu satıp almayı düşünüyorum, nedersiniz arkadaşlar önerir misiniz? İleride pişmanlık yaratır mı?

• Beğen
Tepkiler: sparrov61
maktama

maktama

Üye
Sorduğun soruya bu konudaki 3200 küsür mesajda yanıt bulamadıysan biz daha ne diyelim :)

• Beğen
Tepkiler: Kerim., Buğra, basri111 ve 3 diğerleri

neyhu

Üye
Kardeşim kullananların ağzından birkaç cümle duymak için yazmıstım aslında o yüzden:)

neyhu

Üye
Samsung wonder kaç liraya bıraksam arkadaşlar, akşam satmayı düşünüyorum... 1 yıllık garantisi duruyor.

• Beğen
Tepkiler: Dede

sparrov61

Üye
Bende aynısını yapacağım kardeş 350 iste düşme 350 den aşağı

• Beğen
Tepkiler: neyhu

cunun08

Üye
Arkadaşlar apkmania dan oyun indirmeye çalışıyorum. Ya inerken başarısız oluyor ya da inince açılmıyor hata veriyor.

Ccihat67

Ccihat67

Üye
smart tvye nasl bağlayabilirim lg marka tv ?

• Beğen
Tepkiler: Buğra
Ccihat67

Ccihat67

Üye
Bunun icin televizyonda dlna ozellifi olmasi lazim. Zaten varsa kablosuz ekrani actiginizda direkt goruyor

O özelliğe nerden bakiyoruz ? telefonu kumanda olarak kullanabiliyorum markette lg nin uygulamasıyla :)Klavuzunda yazıyo dlna diye ama ingilizce olduğu icin anlayamadam :)

DalvikCache

DalvikCache

Üye
[Yuote="berkanbjk 24, post: 6517378, member: 2336820"]ayarları nerden medıuma düşürüyoruz[/quote]

Yüksek grafikte fps düşük oluyor

Üst Alt