Ccihat67
Üye
Neden google play storeda fifa 14 oyununu gösteremiyor ?
Ben oynuyorum
Neden google play storeda fifa 14 oyununu gösteremiyor ?
Beyler menuden uygulama yada klasoru nasil gizleriz arkadaslar sarjini bitirilene kadar oynuyo srfsizler
Beyler menuden uygulama yada klasoru nasil gizleriz arkadaslar sarjini bitirilene kadar oynuyo srfsizler
Nova prime var bende onda uygulama gizleme var.
Craxklisini forumdanmi indirdin ben sevmiyorum aslinda launcher de launcheri kaldirdigimiz zaman bi sikinti cikmiyor dimiHangi launcher en iyisi ??
Ben apkmania dan indirdim.Sorunsuz çalışıyor.Nova launcher prime yi nasıl indiriyorsunuz. Ücretli diye indiremiyorum

Profilime birşey yazmışsın. LİNK vardı anlamadım ne olduğunudiscovery customizer'den başka bir yöntemle cwm recovery yükleme konusunda yardımcı olabilecek biri var mı??
Profilime birşey yazmışsın. LİNK vardı anlamadım ne olduğunu

arkadaşlar, şu an bende 5800 var, biliyorsunuz 3,2mp, gündüz fotoğraf çekimi iyi ama gece berbat, discovery cihaz çekim kalitesi 5800 kullanan arkadaşlara soruyorum, discovery kalitesi 5800 den dahamı iyi yoksa kötümü, sonuçta 8 mp, foto çok önemli olmasada biraz iş görsün diyorum,
arkadaşlar, şu an bende 5800 var, biliyorsunuz 3,2mp, gündüz fotoğraf çekimi iyi ama gece berbat, discovery cihaz çekim kalitesi 5800 kullanan arkadaşlara soruyorum, discovery kalitesi 5800 den dahamı iyi yoksa kötümü, sonuçta 8 mp, foto çok önemli olmasada biraz iş görsün diyorum,
fotolar güzel, genelde kumlanma sorunu var diye forumlarda yazıyordu, demek o iç çekimlerde mevcut, ama dış çekimler hoşuma gitti, teşekkürler
Ben de oynuyom da google playerda uyumlu değil diyor istersen git , bak.Ben oynuyorum