General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

TheOldBros

TheOldBros

Üye
Beyler menuden uygulama yada klasoru nasil gizleriz arkadaslar sarjini bitirilene kadar oynuyo srfsizler

Peocawe

Peocawe

Üye
  • Beğen
Tepkiler: TheOldBros
TheOldBros

TheOldBros

Üye
Nova prime var bende onda uygulama gizleme var.

Craxklisini forumdanmi indirdin ben sevmiyorum aslinda launcher de launcheri kaldirdigimiz zaman bi sikinti cikmiyor dimiHangi launcher en iyisi ??

cunun08

Üye
Nova launcher prime yi nasıl indiriyorsunuz. Ücretli diye indiremiyorum

sparrov61

Üye
Arkadaşlar 64lük hafıza kartı deneyen varmı bazıları 32 kaldıran 64de kaldırır diyor.

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
Craxklisini forumdanmi indirdin ben sevmiyorum aslinda launcher de launcheri kaldirdigimiz zaman bi sikinti cikmiyor dimiHangi launcher en iyisi ??

Nova launcher prime yi nasıl indiriyorsunuz. Ücretli diye indiremiyorum
Ben apkmania dan indirdim.Sorunsuz çalışıyor.

Ayrıca sorunsuzca kullanıp sonra silebilirsiniz problem çıkmaz.Ama ben apexi daha çok seviyorum temaları tam olarak kullanabiliyorum.Novada olmuyor.:bilmm

pasazade

Üye
discovery customizer'den başka bir yöntemle cwm recovery yükleme konusunda yardımcı olabilecek biri var mı??

cunun08

Üye

pasazade

Üye
Profilime birşey yazmışsın. LİNK vardı anlamadım ne olduğunu

"Fabrika ayarlarına nasıl geri yükleyebilirim"

bu mesajına istinaden yazdım o linkte yeni çıkan güncellemeyi nasıl yükleyebileceğin anlatılıyor meşhur burakgon tarafından :)

zakharion

zakharion

Üye
arkadaşlar, şu an bende 5800 var, biliyorsunuz 3,2mp, gündüz fotoğraf çekimi iyi ama gece berbat, discovery cihaz çekim kalitesi 5800 kullanan arkadaşlara soruyorum, discovery kalitesi 5800 den dahamı iyi yoksa kötümü, sonuçta 8 mp, foto çok önemli olmasada biraz iş görsün diyorum,

BaranASYA

BaranASYA

Üye
arkadaşlar, şu an bende 5800 var, biliyorsunuz 3,2mp, gündüz fotoğraf çekimi iyi ama gece berbat, discovery cihaz çekim kalitesi 5800 kullanan arkadaşlara soruyorum, discovery kalitesi 5800 den dahamı iyi yoksa kötümü, sonuçta 8 mp, foto çok önemli olmasada biraz iş görsün diyorum,

720p Video çekiyor fotografı sen düşün ;)

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: zakharion
BaranASYA

BaranASYA

Üye

Biraz önce senin için çektiğim resimler

Bu normal ;

Bu da HD ;

Son düzenleme:
  • Beğen
zakharion

zakharion

Üye
fotolar güzel, genelde kumlanma sorunu var diye forumlarda yazıyordu, demek o iç çekimlerde mevcut, ama dış çekimler hoşuma gitti, teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: BaranASYA
BaranASYA

BaranASYA

Üye
  • Beğen
VKUCUKSAHİN

VKUCUKSAHİN

Üye
uzak çekimi bence iyi değil de yakın çekimi çok iyi yani makro

Kerim.

Kerim.

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaslar class4 hafiza kartimda kurulu olan real racing3 kasiyor bende sizdede ayni kartta kasma oluyormu?

Özkan Ç.

Özkan Ç.

Üye
Class 10 kullan sıkıntı olmaz.

Üst Alt