Buğra
Admin
Rr3 de daha yuksek plabilir denemedim25 az mis ya
Rr3 umarim 33+ dur
Rr3 de daha yuksek plabilir denemedim25 az mis ya
Rr3 umarim 33+ dur
Batarya tam olarak 2.5 saat civarinda doluyor.önceki mesajıma cevap veren yok tekrar sorayım:
1-batarya %0'dan %100'e ne kadar sürede doluyor?
2-rehber kaç saniyede açılıyor? bazı samsunglardaki gibi gecikme var mı yani?
3-hangi renk almalıyım? renkler arasında kalite farkı var mı? yüzey yapısı falan farklı mıdır yani?
4-en sorunsuz parti hangisi?
5-ve kaçıncı parti olduğunu nasıl anlayabilirim?
6-telefon elimden hiç düşmezse batarya ne kadar dayanır?
Batarya tam olarak 2.5 saat civarinda doluyor.
En son partiler var zaten suan piyasada onlarda hic sorun yok
Yogun kullanimda 1 gunu cikariyor minimum parlaklikta kullanirsan 5-6saat ekran acik kalma suresi var.
Ben mavi kullaniyorum cok şık ama siyah renk asil duruyor. Son partilerde kulakliklarin basliklari cikiyor yaninda
Anladim.tesekkurler BugraRr3 de daha yuksek plabilir denemedim

Kalitesi nasil peki
çok hoş ve kaliteli birşeye benziyor ama kullanamıyorum işteKalitesi nasil peki
4. partiler sorunsuz, eger kutusundan greenmate şarj aleti , beyaz kulaklık çıkarsa ve cihazın ayarlar menüsü türkçe ise 4. partidirarkadaslar almayi dusunuyorum ama olu pixel korkuttu beni kacinci parti oldugunu nasil anlayabiliriz 3-4. parti ler sorunsuzmus galiba
benim ki general mobile sarj aleti beyaz kulaklik ve yedekleri ayarlar menusude turkce gelen guncelleme ise 32.5 mb alali bir hafta oldu ve siyah aldim yaninda pembe telefonlarda vardi. benim kacinci parti oluyor?4. partiler sorunsuz, eger kutusundan greenmate şarj aleti , beyaz kulaklık çıkarsa ve cihazın ayarlar menüsü türkçe ise 4. partidir
4. parti oluyorbenim ki general mobile sarj aleti beyaz kulaklik ve yedekleri ayarlar menusude turkce gelen guncelleme ise 32.5 mb alali bir hafta oldu ve siyah aldim yaninda pembe telefonlarda vardi. benim kacinci parti oluyor?
seninki 4. parti degil çünkü 4. partilerde güncelleme 35-40mb bişey oluyorbenim ki general mobile sarj aleti beyaz kulaklik ve yedeklerri yok gelen guncelleme ise 64 mb ağustosun 3nde aldım telpamarkettden ve beyaz aldim. benim kacinci parti oluyor?
Benchleri bilmiyorum ya.sadece fps degilde akiciligi merak ediyorum.35alti ise pek zevk vermiyor benim icin Bugra@Kerim. fos olayında çok fazla takılma derim. Eğer takip ediyorsan burakgon bizim cihazda nenamark2den 58fps almayı başardı![]()

seninki 4. parti degil çünkü 4. partilerde güncelleme 35-40mb bişey oluyor
Evet 3.parti ege beyaz ama yedek parcası yoksa 3.parti3.parti mi ? ölü pixel vs. yok Allah'a şükür
Bunu almazsam 150 ekleyip s3 alacagim Bugra.ama bu da hosuma gidiyor@Kerim. bu fiyat galaxy ace almaktan iyidirzaten burakgonun deneysel ozelligi stabil hale geldginde asphalt 8de orta ayarda 30fpsnın uzerıne kesn cıkacaktır rr3 de ise 40 fpsyi gecer tahminimce
![]()