Gittigidiyor sorun çıktığını görmedimkonuda kimseler kalmamis galiba ama internetten ucuz ve saglam bir site önerebilir misiniz? 8 hafiza karti yetmemeye basladi artk.
vallahi bnde dhde gordum cakma kartlar filan varmis bi soruyum dedim.Gittigidiyor sorun çıktığını görmedim
anlayamadımvallahi bnde dhde gordum cakma kartlar filan varmis bi soruyum dedim.
sebebi doların yükselmesi olduGeneral mobile i tebrik ediyorum.telefon tuttu diye 600liraya satilan telefonu 650ye cikardilar.tamam hala fiyati cok iyi ama cikis fiyatindan daha pahaliya satilan telefon ilk defa gordum
gayet doğal bir durum benceBende almaya karar verdim bu telefonu bu aradasebebi doların yükselmesi oldugayet doğal bir durum bence

Simdiden hayirli olsunArkadaslar telefonun kulaklik performansi nasil?

ve birde rehber kasıyomu diye soran olmuş oyun bile kasmıyo
temple run 2 falan kasmıyo hani renk olarak beyaz aldım asil duruyo ve hafıza kartı olarak şunu tavsiye edebilirim Kulaklik basligi cikmadimi kacinci parti aldinizkulaklık performansı iyi ama kutusundan çıkan kulaklık, kulagıma olmuyor :eek:
Bende de çıkmadı galiba ben 1. parti aldım , partiler neyi değiştiriyorKulaklik basligi cikmadimi kacinci parti aldiniz
onu denemedim fakat asphalt 8 orta ayar grafikte 20-25 fps ortalamaya sahipReal racing3te fps nasil peki?muhtemelen kac fps civarinda calisiyor tahminen?

25 az mis yaonu denemedim fakat asphalt 8 orta ayar grafikte 20-25 fps ortalamaya sahip![]()

Kalitesi nasil peki4. parti , 3 tane kulaklık başlıgı çıktı hiçbiri kulagıma uymadı