kerem28yuksel
Üye
Hocam sizin yayınlama tarihi benimkinden farklı telefonunuz tamamen türkçe mi ? benim kulaklık beyaz şarj aleti green mate 3 gün sonra alalı 1 ay olucak 4.partimi ?
evet sizinki 4üncü parti anladıgıma göre
Hocam sizin yayınlama tarihi benimkinden farklı telefonunuz tamamen türkçe mi ? benim kulaklık beyaz şarj aleti green mate 3 gün sonra alalı 1 ay olucak 4.partimi ?
evet sizinki 4üncü parti anladıgıma göre

bibyerde duymustum 4.parti 13 agustostan sonra ki dagitilan telefonlarmis diye ama ne kadar dogru bilemem.
- - - Eklendi - - -
bi yerde duymustum 4.parti 13 agustostan sonra ki dagitilan telefonlarmis diye ama ne kadar dogru bilemem.
benim telefon 3 ağustosta geldi
benim telefon 3 ağustosta geldi
buyuk ihtimal 3.parti urundur o zaman
- - - Eklendi - - -
bisey dajmha sorayim hocam sizin tel hangi renk ve muzik acinca ekranda hafif bi titreme oluyir mu titremeden kastim elinizi hoparlore koyarsiniz hoparlor etki eder ya benim ekranda oyle etkileniyo hoparlorden anlamadim gitti valla
telefon beyaz öyle bi sorun yokBeyler cihazda ekran kapalıyken de fark edilen küçük bir nokta var,toz filandir herhalde dimi o?

evet tozdur ama jelatın takılımı acaba jelatın takılırken toz gırmsı olabılır ama jelatın yoksa telefondan supheye dus
Telefon kapaliykende belliyse tozdur![]()
Telefon kapaliykende belliyse tozdur![]()

Hocam sizin yayınlama tarihi benimkindklı telefonunuz tamamen türkçe mi ? benim kulaklık beyaz şarj aleti green mate 3 gün sonra alalı 1 ay olucak 4.partimi ?
beyler 4üncü yada 3üncü parti alacagım bunlar sorunsuz partilermi yoksa 1 yada 2inci partimi alayımm ?

3 yada 4 alin sorunsuz![]()
3parti = kulaklıgı beyaz-gri
4parti= kulaklıgı beyaz-gri şarj aleti greenmate mi oluyo ?

4.partinin en buyuk farki kulajligin yaninda 2tane kulaklik basligi cikiyor![]()
hocam
4.partinin en buyuk farki kulajligin yaninda 2tane kulaklik basligi cikiyor![]()
Yok hocam soyle diyim %98 turkce kalani ingilizce. Ornegin tuskilidinde iken mesaj geldiginde ekrani aciyorum orda unread message yaziyor ve bir kactaneayarlarda ingilizcr var baskada gormedim.
hızlı resim diye bir site var google den bul oraya yukle sonra forumlar için olan lınkı kopyala metıne yapıstır bu kadarBiri bana resim yüklemeyi öğretisn ya
Nova Launcher + Tersus İkonlu ekran görüntüsü atıcaktımbir türlü beceremedim masaüstündeki resmi atmayı
![]()

işte telefonu hiç bilmiomuş gibi dedimki