General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

kerem28yuksel

Üye

Hocam sizin yayınlama tarihi benimkinden farklı telefonunuz tamamen türkçe mi ? benim kulaklık beyaz şarj aleti green mate 3 gün sonra alalı 1 ay olucak 4.partimi ?

evet sizinki 4üncü parti anladıgıma göre

slhtnr

slhtnr

Üye
Ama o kulaklık yedek uçları çıkmadı :)[/I][/SIZE][/COLOR][/FONT][/QUOTE]

bi yerde duymustum 4.parti 13 agustostan sonra ki dagitilan telefonlarmis diye ama ne kadar dogru bilemem.[/B][/I][/COLOR][/FONT]

Ccihat67

Ccihat67

Üye

bibyerde duymustum 4.parti 13 agustostan sonra ki dagitilan telefonlarmis diye ama ne kadar dogru bilemem.

- - - Eklendi - - -

bi yerde duymustum 4.parti 13 agustostan sonra ki dagitilan telefonlarmis diye ama ne kadar dogru bilemem.

benim telefon 3 ağustosta geldi

Ccihat67

Ccihat67

Üye

buyuk ihtimal 3.parti urundur o zaman

- - - Eklendi - - -

bisey dajmha sorayim hocam sizin tel hangi renk ve muzik acinca ekranda hafif bi titreme oluyir mu titremeden kastim elinizi hoparlore koyarsiniz hoparlor etki eder ya benim ekranda oyle etkileniyo hoparlorden anlamadim gitti valla

Sizin konuya mesaj atmştm :) telefon beyaz öyle bi sorun yok

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
Beyler cihazda ekran kapalıyken de fark edilen küçük bir nokta var,toz filandir herhalde dimi o?

06kubilay06

06kubilay06

Üye

Telefon kapaliykende belliyse tozdur :spr
evet tozdur ama jelatın takılımı acaba jelatın takılırken toz gırmsı olabılır ama jelatın yoksa telefondan supheye dus

- - - Eklendi - - -

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye

Telefon kapaliykende belliyse tozdur :spr

Jelatini takarken bantla almıştım tozları hiç birsey yok gibiydi uzun zamandır,o yüzden korktum :D

- - - Eklendi - - -

Bu arada ekran görüntüsü almayi unuttum sarja takmadan ama sarj rekorunu kirmis olabilirim. wifi acik ve surekli oyun 4 saat 21 dakkika :D:D

bensukru

Üye

Hocam sizin yayınlama tarihi benimkindklı telefonunuz tamamen türkçe mi ? benim kulaklık beyaz şarj aleti green mate 3 gün sonra alalı 1 ay olucak 4.partimi ?

Yok hocam soyle diyim %98 turkce kalani ingilizce. Ornegin tuskilidinde iken mesaj geldiginde ekrani aciyorum orda unread message yaziyor ve bir kactaneayarlarda ingilizcr var baskada gormedim.

big.LITTLE

big.LITTLE

Üye
Biri bana resim yüklemeyi öğretisn ya :ağlarım:
Nova Launcher + Tersus İkonlu ekran görüntüsü atıcaktım :ağlarım: bir türlü beceremedim masaüstündeki resmi atmayı :aman2:

kerem28yuksel

Üye
beyler 4üncü yada 3üncü parti alacagım bunlar sorunsuz partilermi yoksa 1 yada 2inci partimi alayımm ?

slhtnr

slhtnr

Üye

4.partinin en buyuk farki kulajligin yaninda 2tane kulaklik basligi cikiyor :spr

hocam benim kulaklik beyaz gri yaninda ikişer tane kulaklik cikti sarj aleti beyaz general mobile yaziyor benim ki kacinci parti oluyor o zaman ?

- - - Eklendi - - -

Yok hocam soyle diyim %98 turkce kalani ingilizce. Ornegin tuskilidinde iken mesaj geldiginde ekrani aciyorum orda unread message yaziyor ve bir kactaneayarlarda ingilizcr var baskada gormedim.

evet eynisi benimde dikkatimi cekti

06kubilay06

06kubilay06

Üye
Biri bana resim yüklemeyi öğretisn ya :ağlarım:
Nova Launcher + Tersus İkonlu ekran görüntüsü atıcaktım :ağlarım: bir türlü beceremedim masaüstündeki resmi atmayı :aman2:
hızlı resim diye bir site var google den bul oraya yukle sonra forumlar için olan lınkı kopyala metıne yapıstır bu kadar

kerem28yuksel

Üye
bugun telefoncuya gittim 650 tl ye beyaz ayırttım cuma günü almaya gidicem :D

benide şimdiden ekleyin de :D

beyler bu arada bugun bi telefoncuya girdim hani 650 den ucuza bulurum die :D işte telefonu hiç bilmiomuş gibi dedimki

abi şu general mobile discovery die camın önünde telefon var güzel bişeye benzio kac para dedim :D

adam 700 ama ben sana 670 e vereyim dedi

sonra bende adama dayı sen kimi yiyon bu telefon 650 tl dedim

adam ya kardesim ben telefoncuyum benden iyimi bilcen felan dedi

gitti telpa sitesini actım fiyatı gosterdim adam o telpa sitesi degil dio :D

memlekette ne adamlar var ya bide beni yalancı duruma sokmaya calısıo...

• Beğen
Tepkiler: Dede, 06kubilay06 ve AHMED...

Üst Alt