General Mobile Discovery Kullanıcılar Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

06kubilay06

06kubilay06

Üye
Nasil anlicam ? garantisi var telefonun heralde tr dir

Tr midir sence ?
1ve2. partılerde ayarlarda ve bazı 1-2 yerde ufakta olsa 1-2 kelıme ıngılızce var yanı %4-5 i ama son cıkan partıde tamamı turkce gelıyor
pekı 1 ve 2. partı almıs olursam ıngılızce kısımlar aynımı kalcak dıe dusunuyosanda onalrada yakında guncelleme gelcek ve tum cıhazlar esıt olcak

Ccihat67

Ccihat67

Üye
hangi launcherı kullanayım ? kendi launcherı güzel değil rami az kullanAcak launcher tavsiyelerinizi bekliyorum?

WanWan

Üye
Beyler ben symbianı büyük bir aşkla alıp sonra boynunu bükenlerdenim. İstanbul avcılarda 570 tl ye telpada var ama hala emin değilim android ve özellikler olsada kalitesi ve GM beni Nokia dan sonra tatmin edebilir mi? mesela kamera sorun hiç değil. malzeme kalitesi de kılıf bulursam sorun değil ma bir sorum olacak ekran tepkisi falan incelemelerde süperdi ama hala ekran gölge bırakıyor diyenler var doğru mu??

• Beğen
Tepkiler: muslumcu46
muslumcu46

muslumcu46

Üye
Beyler ben symbianı büyük bir aşkla alıp sonra boynunu bükenlerdenim. İstanbul avcılarda 570 tl ye telpada var ama hala emin değilim android ve özellikler olsada kalitesi ve GM beni Nokia dan sonra tatmin edebilir mi? mesela kamera sorun hiç değil. malzeme kalitesi de kılıf bulursam sorun değil ma bir sorum olacak ekran tepkisi falan incelemelerde süperdi ama hala ekran gölge bırakıyor diyenler var doğru mu??

Yok hocam telefon taş gibi :) aklında şüphe varsa konuma ve inceleme videolarıma bir bak derim kardeşcan
http://www.maxicep.com/android-gene...acilisi-siyah-buyuk-sevenler-icin-828209.html

• Beğen
Tepkiler: WanWan
muslumcu46

muslumcu46

Üye

Sağol kardeş nasipse bizde symbian dan kurtulcaz önümüzdeki aylarda ama önce babamın son sözü,,, :D

Son sözler sakıncalıdır :ehe
inşallah kardeşcan telefon süper almadığın her dakika senin için kayıp :oke:

sagocu9579

sagocu9579

Üye
ya kardesim bu teli ben aldim tel elimde kaldi tazen ben yanlis yaptim bu ozelliklere bu tel fazla bide çinlilerin yaptigi telden bi hayir gelmez tavsiye etmiyorum!!!!!!!!!!!!!!

WanWan

Üye
ya kardesim bu teli ben aldim tel elimde kaldi tazen ben yanlis yaptim bu ozelliklere bu tel fazla bide çinlilerin yaptigi telden bi hayir gelmez tavsiye etmiyorum!!!!!!!!!!!!!!

nasıl elinde kaldı kardeş sorun ne ?? bu kadar insan yalan mı söylüyor yada videolarda mı yalan ??

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Tarafsız incelemelerde genelde s3 mini ile kıyaslanmış donanım olarak GMD daha iyi olmasına karşın ekran tepkimesinde azda olsa hissedilir bir fark var s3 mini ekran tepkimesinde çok daha iyi. Ekran zaten en önemli unsur eğer bunu uzun vadede sorun yapacaksanız bence s3 mini alın. Yada cihazı elinize alıp biraz kurcalayın ona göre karar verin.

thebancally

Üye
nasıl elinde kaldı kardeş sorun ne ?? bu kadar insan yalan mı söylüyor yada videolarda mı yalan ??
tam tersi . http://www.maxicep.com/cep-telefonl...-simdiden-tesekkurler-831960.html#post6423841

Elimde kaldı diyip sorunun ne oldugunu söylemiyor.At yalanı kalsın misali.Bu gece de yorum yazmış "teşekkürler " diye ne aldıgını da yazmamış.Büyük ihtimal s3 mini aldı vicdanını rahatlatıyor :D

adam ayın 20 sinde telefon tavsiyesi alıyor.Anında gelmiş kullanmaya başlamış.İlk günden elinde kalmış he.At telefonun ss lerini neresi elinde kalmış görelim @
hasipugurlu kardeş.

• Beğen
Tepkiler: WanWan

WanWan

Üye
tam tersi . http://www.maxicep.com/cep-telefonl...-simdiden-tesekkurler-831960.html#post6423841

Elimde kaldı diyip sorunun ne oldugunu söylemiyor.At yalanı kalsın misali.Bu gece de yorum yazmış "teşekkürler " diye ne aldıgını da yazmamış.Büyük ihtimal s3 mini aldı vicdanını rahatlatıyor :D

adam ayın 20 sinde telefon tavsiyesi alıyor.Anında gelmiş kullanmaya başlamış.İlk günden elinde kalmış he.At telefonun ss lerini neresi elinde kalmış görelim @
hasipugurlu kardeş.

Hacı sende gmd öneriyor musun?? ve ekran hassasiyeti nokia 603 den kötü müdür??

thebancally

Üye
Herkese öneriyorum,nokia 603 ü bilmiyorum.Ekran hassasiyeti çok iyi discovery nin.S3 den bir farkını görmedim s3 ile yan yana arkadaşla kıyasladık.Anormal birşey yok ekranda.

• Beğen
Tepkiler: Dede ve WanWan
Slapper33

Slapper33

Üye
Arkadaşlar telefon hakkında GM'ye bazı sorular sordum cevapları bir gün geçmeden geldi android 4.3 yada 5.0 gelecek mi sorusunun cevabı 2. cevap ben pek anlamadım

1-Telefonda ölü piksel şeklinde sabit bir arıza bulunmamakta. Bir müşterimiz şahsi talebi olumsuz karşılandığı için 24 ayrı profil oluşturarak forum sitelerinde böyle bir arıza varmış gibi haber yaymakta. Kendisi ile hukuki süreç başlatılmıştır.
2- Telefonda OTA desteği sayesinde güncellemeler wireless üzerinden alınabilmektedir. Yeni güncelleme yayınlandığı anda telefona push mesaj olarak bilgilendirme gelmektedir.
3- Yazılımsal iyileştirmeler ve türkçeleştirmeler tamamlandı. Teknik servise iletildi. Yakın süreçte internetten de yayınlanacaktır.
Saygılarımızla

• Beğen
Tepkiler: Ccihat67, Dede ve WanWan
Ccihat67

Ccihat67

Üye
Arkadaşlar telefon hakkında GM'ye bazı sorular sordum cevapları bir gün geçmeden geldi android 4.3 yada 5.0 gelecek mi sorusunun cevabı 2. cevap ben pek anlamadım

1-Telefonda ölü piksel şeklinde sabit bir arıza bulunmamakta. Bir müşterimiz şahsi talebi olumsuz karşılandığı için 24 ayrı profil oluşturarak forum sitelerinde böyle bir arıza varmış gibi haber yaymakta. Kendisi ile hukuki süreç başlatılmıştır.
2-Telefonda OTA desteği sayesinde güncellemeler wireless üzerinden alınabilmektedir. Yeni güncelleme yayınlandığı anda telefona push mesaj olarak bilgilendirme gelmektedir.
3-Yazılımsal iyileştirmeler ve türkçeleştirmeler tamamlandı. Teknik servise iletildi. Yakın süreçte internetten de yayınlanacaktır.
Saygılarımızla

Bu sorduğun sorunun cevabı değilki :D sen android sürümü sormuşsun adamlar sana derdini anlatmış :ehe Ama aynı soruyu bende merak ediyorum

basri111

basri111

Üye
Arkadaşlar ben telefonu bugün aldım taksitle ama fatura yoktu yarın kesecek bi sıkıntı olurmu?

KayraBey

KayraBey

Üye
  • Beğen
Tepkiler: muslumcu46
basri111

basri111

Üye
Bi karışıklık oldu fatura yalan oldu desek ne olur bide imei şimdimi kontrol edeyim m_imei s_imei var hangisine bakacam fatura kesilincemi kontrol edeyim imei numarasını

Ccihat67

Ccihat67

Üye

Gm nin twitter hesabındanmış bişey anlamadım ama hayırlısı olsun :D

Üst Alt